Prijava

Imam dve osmice inox - jednoj sam pravio drsku od nule a drugoj samo prepravio malo (ova gore maslina sa slike), imam jednu devetku karbonca i sad ovu slim dvanaesku inox. Ukupno 4 komada.

Takodje u mojoj za sad skromnoj kolekciji se nalazi bajonet iz prvog svetskog rata koji vec mesec ipo ceka na restauraciju (stigao sam samo rdju da mu skinem, fotka je od ranije), damaskus koji sam ranije kacio, caletov lovacki i ostrica starog dedinog kalemara kome nikako da napravim drsku.

http://www.dodaj.rs/f/1E/D6/4jQy8IsA/slika582.jpg

E brate ja imam ovaj bajonet, isto iz prvog sv. rata.

http://psmilitaria.50megs.com/images/1439.jpg

Normalno bez futrole, ali neoštećen, vrh oštar i očuvan. Dal vredi čemu da ga i ja restauriram?

Stoji mi na čardaku, moji bodu pacove sa njim.

Iskreno ne znam za lovu, ali samim tim sto je tim nozem neko ubijao nekoga pre 100 godina... Ima istorijsku vrednost... Imas i lepsih i brutalnijih nacina da ubijas pacove. Ja bih to restauirao i namazao uljem i stavio u neku vitrinu. Pa kad privedes neku ribu uvek mozes da bacis pricu kako je to neko veliko porodicno nasledje

A pošto je restauracija?

I to me puno pitas, stvarno nisam upucen. Ja sam ovog mog drzao 2 dana u sircetu i kasnije zicanom cetkom i finim smirglama skinuo rdju i delimicno patinu. A matori je isekao visnju pa sam to ostavio komad da se susi za drsku. Stvarno ne pratim cene. Meni je to vise onako zadovoljstvo i odmor da radim.

Mislio sam da nosiš kod nekoga, a ti sam to radiš.

Koje noževe koristite za krmadiju?

Juče klali krme za zimine i normalno ja uzeo kao da oštrim noževe na onaj kurčevi masat i posle se igrao sa noževima i isečem prste po jagodicama najstrašnije. I provalim foru da nakanem superlepka na posekotinu da se ne raširi koža i upalilo jebiga, evo skoro zaraslo.

I da, od oštrenja ništa nisam uspeo, ne znam šta da radim. I još ko na kurac imam victorinox ruksak, bio oštar kao zmaj, sekao papir bez muke i ta sranja, i napravim se pametam reko saću izudaram oštricu o neko kamenje namerno da je istupim pa posle da je naoštrim na masata da pokažem koji sam do jaja lik. I normalno sjebem oštricu načisto, nema vidljivih neravnina ali ni traga od prethodne oštrine, kida papir ni da ga zacepi a kamoli preseče... Očajan sam, taj nož mi je bio ponos...

Opasno je to sa superlepkom. Odnesi nož kod nekoga ko ima tocilo, ali da ume da ga koristi. Posle toga ga fino oštriš.

Au sa čim se vi zajebavate. Ja imam samo neki obični kineski, i držim ga ispod kreveta za samoodbranu.

i držim ga ispod kreveta za samoodbranu.

Au! Devojka je napasna?

Bem ti, kakva kašika za cipele.

Хахахаха шта је ово који курац? Кашика, што рече госпођа ЛОЛ

Rdžava, te su najbolje. U stvari je mesingana, samo matora

Врх брате! Научио сам нешто ново.

jebeš nož ja se ubodem ovom kašikom gore

deky_aod
jako se ložim
nekad se nežno diram vrhom noža oko čmarnog koluta, nekad se jednostavno zasečem po butini, da ne vide da sam emo kad igram fudbal, sa mojim ortacima iz tretane, znojav.
kad nema noževa blizu mene ja patim, želim ih stalno, nekad se bodem šestarom, gde stignem, jer ne mogu da se kontrolišem, jednom sam video prepičku kako ide sa nožem i imala je takvu i senku sa nožem jako mi se digao jako sam se naložeio ali noža nije bilo tu pa sam progutao češalj
noću sanjam srebrnicu, jasenovac, peti parkić... koliko je samo tamo noževa bilo, raznih

pre godinu dana