Prijava

Parkiraš se na sred ulice, recimo u Beogradu na sred ul.Vojvode Stepe ili Bulevara, uključiš 4 žmigavca i odeš da ručaš...a dole na ulici autobusi, kola i kamioni zaobilaze tvoj auto u sred krkljanca.
Pešački prelaz donekle važi samo ako pored njega stoji policajac i ako je baš u centru grada. Kružni tokovi su totalna enigma za našeg vozača i ako pogledate kako se, recimo ulazi i izlazi sa Slavije, to je sve samo ne nešto gde postoji ikakvo pravilo kojim se krećete.
'Ladno parkiraš pred, ali i u ulazima, po travnjacima, u raskrsnicama, itd, itd...
Što je najgore, to je nekako postao normalan način ponašanja ako si ti "baja sa kolima", pa se i policija na to nekako navikla i veoma retko i kažnjava.

Nekako mi na YouTube upadoše u oči ovi momci i devojke iz Rusije i ono kako su oni počeli da se bore protiv tog istog problema koji imaju u svojoj sredini.
http://stopham.su/

Koja su vaša iskustva sa ovim? Da li je vreme da se napravi neko udruženje građana koje bi se borilo sa ovim problemom, pošto nam je policija očigledno jadna? Koje je to ludilo u pitanju, pa mislimo da je neko manje vredan ako je pešak ili biciklista, a ne vozač auta? Zašto nam je to postalo normalno?
Ja imam auto, praktično ne izlazim iz njega, ali mi sve ovo jako smeta...

Због таквих људи испиздим као никад. Дође ми да уватим и да га нашамарам на сред улице, без обзира на године или пол.

Vreme je da se kaznjava po dzepu marva. Sto se ne bahate u inostranstvu?

Shvatio sam da je bolje da psuješ sebi u bradu jer, raznih maloumnika ima. Svašta mogu da potegnu.

Имали смо и ми некад ту акцију, пре 2-3 година, али је угашена.
http://bahatoparkiram.com/

Pa ljudi bre, meni je samo muka što sam ukapirao da je svima to NORMALNO da ako ti imaš kola, a on ne, da on mora da se tebi skloni bez obzira na sve zakone!

U prevodu, ja imam pare, a ti ne, dakle ja sam čovek a ti ne, ja sam opasan, a ti ne itd...

A ako imaš DŽIP...eeee onda si ti zajebaniji X10 nego neko sa običnim kolima.
ŠKK???

Ponekad pomislim zbog takvih da bi trebalo da se ukinu ta četiri žmigavca. Očigledno su neki istripovali da to uključuje neki stealth/neuništivost mod za auto. Mamu im jebem seljačku da im jebem seljačku ja!

Kružni tokovi su totalna enigma za našeg vozača i ako pogledate kako se, recimo ulazi i izlazi sa Slavije

Славија јесте кружни ток, али је далеко од кружног тога уређеног по стандардима струке. Дакле онај неки "авганистан" стајл.
Ако погледаш нпр., кружни ток код општине НБГ, видећеш колико тамо боље ствари функционишу, мада и он има пар великих недостатака.

Оно што ја уочавам код возача, а шта је само њихова кривица и што мени страшно смета је бахата вожња (дефинисана по закону), непоштовање туђе имовине (боли ме курац што ћу да те огребем, откинем ретровизор), недостатак стрпљења и јбг нерезонске одлуке, али то већ није њихова кривица, не мош ти да будеш крив што си дебил...

Treba stvarno odštampati milion tih naljepnica i ljepiti masovno ljudima po autu, po sred šajbe, pa nek skidaju. Meni bi samo oko moje zgrade trebalo bar 100 jebenih naljepnica.

Не знам, Курде, мало ми хиберболизован твој уводни пост. Бахатих возача има колко ти треба, то стоји, али ја се не жалим на опште стање у саобраћају у граду јер ме никад бахати возачи нису спречили да дођем из тачке А у тачку Б, колки год да је кркљанац на Славији или у Војводе Степе, а то је једино што ме брине.

Brate, kakve mašine rusi voze :O

Kakva akcija, 'ste ludi, samo da vas neko ubije.

Kakva akcija, 'ste ludi, samo da vas neko ubije.

Мислим да се она прва акција због тога и угасила.

Е то за чет'р мигавца... Ту је одговорност града, полиције, комуналаца, паркинг сервиса.

Људи имају своје потребе, они морају обавити нешто, просто морају, понекад морају да иду колима, и у таквој ситуацији ти им не обезбедиш нигде место за паркинг... Па не може тако. Мсм не оправдавам, ја то никад не радим, макар пешачио километар, али ето, нису сви тако у могућности. лоло

А код оних екстра бахатих, који то раде јер им се тако ћефнуло, па не знам...
Имаш дискретне хероје, који подигну брисаче, оставе поруку, избуше гуме... лололо
Ал не можеш такве ствари спречити, ти ако си некултуран овако, бићеш некултуран и у саобраћају, то није нешто што ће те научити у ауто школи.

Ja imam želju da kad pođem niz Vojvode Stepe, stajem pored svakog auta sa uključenim žmigavcima i da im lomim retrovizore i šajbe...

Ono sa 4 žmigavca je vrhunac debilizna.

Ја имам жељу да комбајном све разгрнем.

Оћу Тамића да купим, јебеш ми све. И чим видим да се неко бахато паркир'о, амо приђем и очешем га браником по ретровизору.

Da ispričam događaj koji je meni stranka ispričala.

Roditelji doveli đecu u vrtić i zaglavili saobraćaj, jer svako oće da dovede svoje najmilije, svoje zlato, svoje sve do vrata, a i da uđe kroz njih s autom, što da ne!, i, neka žena se parkirala na skretanje i zablokirala ljude pa su čekali poduže da se ona vrati i makne auto. Dolazi ona, i jedna druga žena joj kaže "Kako ste tako parkirali kola, vidite da ste zaglavili saobraćaj, pola sata vas čekamo..." a ona će njoj "Što je bilo klošarko?" i tapa tapa tapa, poče da je bije a đeca im plaču "nemoj majko", onda je došla policija i apsila i to.

Drugi događaj koji mi je ispričan. Noć, kasnije uveče. Lik staje na crveno, a staje jedan iza njega i trubi mu, ono, šta ima koji kurac da stoji na crveno, vidi li da nema nikoga, ovaj ignoriše, ne kreće, ovaj iza izlazi sa pištoljom i bije ga njim po glavi.

Mene su trojica napali bili samo zato što sam ih pretekao jer su se guzili bili 20 na sat. Policija je došla, izvršila uviđaj, i na tome se završilo. Nisam podnosio tužbu, jer ako zakon ne smatra da je to kad trojica napanu jednoga a jedan od njih je sa flašom i posle toga pobjegnu pokušaj ubistva ili štajaznam, onda je neću ni ja podnosit. Inače, saobraćajne kazne su mi uredno stizale, koliko je to urednije moglo u ovoj uređenoj državi.

A evo i klasifikacije vozača: muški voze bahato a žene nemaju pojma.

Meśa, u Podgorici mi je najodvratnije na semaforima. Debili sviraju na žutom svetlu da krenem. Mamu im jebem. Kao negde žure. Podgoričani su najgori što se toga tiče na celom Balkanu, bar što sam ja proputovao i vidio.

Мени једном нека бичарка свирала јер сам стао на жуто а не пројурио кроз њега. хД
Био сам у фазону, бич плиз, а онда смо разменили пар смешака преко ретровизора... Романтика на првом месту... Да ми је радила ручна (на узбрдици је било), изашао би да јој тражим број. лолололо