Prijava

Eee đeco đeco...

И онда се возиш сам по Србији :)

Oduzeo bi ja i svoju, najpre, tek da dokažem nepristrasnost :)

Ja vozim džipa i bahat nisam.

Najviše volim one što sviraju, pa kad i ti svirneš njima počnu da se šire i izlaze napolje. Ijaoooooo.... Onda ja izađem napolje pa se oni samo vrate unutra. Majku jebem da im jebem onu nenormalnu. Utoka je ispod mog sjedišta, ključ ispod drugog, pa ako bude većeg sranja osiguran sam.

A najviše mi na kurac idu nabijeđene seljačine koje idu preko obilježenog pješačkog prelaza bez semafora (na kojima mu, po pravilu i nekom redu, moram stati) ali ne da idu nego se jebno vuku ko prebijene mačke. Auuuu, bre! Njima obavezno pominjem familiju! PA NIJE TI OVO KORZO JEBENI DA SE ŠETKAŠ KO AUSTROUGARI SARAJEVOM MAJKU TI JEBEM SELJAČKU DA TE JEBO TRAKTOR KOJIM SI DOŠAO!

A baš sam se pre neki dan zamalo potukao sa idiotom. Mislim, potukao bih se ja al on pobegao na vreme.
Ide iza mene lik u nekom pasatu. Matorac jbt.
Normalno vozio, dao žmigavac na 30m, usporio i namotao volan ulevo ka benzinskoj a on batica baš u tom trenutku krenuo da me obilazi. Zakočio pola metra od mojih vrata. E kad sam ga video na levo od sebe, upalio sam sva četiri žmigavca i izašao iz auta i već mislio kako ću da mu pokidam vratne žile zubima. Usrao se kad me je video da izlazim sa ludačkom facom i brzo u rikverc i namota udesno i obiđe me i pobegne. Mamu li ti jebem nenormalnu slepačku. Pa jebeš ga, ako neko daje levi žmigavac onda ga nemoj obilaziti. Gledaj jebem mu lebac.