Prijava

izgleda da mu nije prezime,vec fizicka karakteristika.

Koji će kurac mošti Nikole Tesle u hramu Svetog Save?!

Па и нису мошти, он није светац. А и спаљен је, лоло.

Nikola Tesla ispustio dušu u hidrocentrali u Trnovu.

TESLA, KAD TE BUDU NOSILI, SPALI PATRIJARHA I MINISTARKU MUNJOM NAJSTRAŠNIJOM!

Što reče jedan lik na tviteru, treba uzidati ostatke u temelje hidroelektrane Đerdap, kao onu ribu u Zidanju Skadra na Bojani. Jebeni smarači iz SPC, hoće Teslu da ukradu.

Treba ga zavariti ga bude zlatna jabuka na krstu hrama Sv. Save.

Данас су у КаГеу били Тома и Драгица са неком делегацијом амбасадора и којекаких курчева, отварали породилиште (свака част), наравно ту је био и ППВ Пичкоусти, искористили су прилику да затворе главну улицу како би одржали митинг испред седишта странке. Е сад, био неки свечани пријем за све њих на Ректорату, који се налази између правног и економског.
Дошло једно педесет црних намуњених аута са5+ иљада кубика...

Док су ишли тим платоом између два факса, ту се окупило преко 500 студената, што са једног, што са другог. Неки батица је повикао "ИЗДАЈА" и истог момента су се из пратње издвојила двојица којима главе расту из рамена и пред толиком масом унела несрећника у хол економског "да га испитају". Имао је среће да дође њихов шеф и да им пред 30-ак људи каже "Немојте да га бијете, само му узмите податке.".

Шта ће тек да буде кад победе на изборима ако се четри дана пред исте понашају тако?

Pobit govna jebena. Dokle više manjina u Srbiji da pati zbog debilnog glasačkog tela?

Teško nama sa ovima na vlasti. Neka nam je Bog u pomoći.

Само да се неки генијалци не досете нечег типа: Е, ае сви да гласамо за демократе, они једини могу да победе напредњаке на изборима. Тако су и ови дошли на власт.

niko se izborima nije izborio sa okupatorima
ostaje jedino
http://www.youtube.com/watch?v=CYryevHIZGw

Mislim da neće Sreto, barem se nadam da nisu toliki debili.

Дасуведе оно да глас високообразованог вреди к'о три гласа оног ко има исто толико зуба у глави, аупичкуматерину.
Иначе, Тома и Вучић имају цирка 50 људи у обезбеђењу...

e da ga jebeš, sada slušam kako cimer svršava na nekog dileju iz Dveri kako fekalije baca na "vladajuću" vlast i šta če se desiti ako postane kontinuirano. dijela cibanise svit talk do jaja hehe.

Луди Чак

Pobit govna jebena. Dokle više manjina u Srbiji da pati zbog debilnog glasačkog tela?

Šta tebe boli kurac za Srbiju? Odjebi, Imaš svoju državu pa uređuj.

Gledao sam onaj klip sa programom Dveri, ono iz emisije sa RTS 2, krene lik normalno da priča i mislim se: "Gle Dveri su ok onako" i onda lik usere sa klerofašizmom, "ona da rađa-on da brani" i nekim sranjima o Rusiji i abortusima i tako nekim sranjima. Jebote. Gledao sam onda Radulovića, i iako mi i dalje nije 100% do jaja, mislim da je on onako, najbolje govno od svih. Eto jebiga. Kad nema za koga drugog da se glasa.

Stvarno treba uvesti test za aktivno biračko pravo. Neki test sociologije, prava, morala i tako tih stvari, da se vidi da li su ljudi debili koji prave osnove logičke greške i glasaju na osnovu demagogije.

Е то Чаке. Тест интелигенције, па да мош да гласаш. Него је проблем што тад 99% садашњих партија не би могло да постоји, јер би за исте гласали само њи'ови функционери.

Најбитније је да медији раде свој посао без утицаја политичких странака. Ми о свему имамо шеснаЈс' верзија приче. Није глупи народ крив што га јебу путем медија. На основу чега човек да гласа за неког, ако притом није упућен у детаље лика и дела тих политичара? Нормално да ће гласати за оног који носи децу из завејаног аутобуса и оног што музе краве и за оног који је ангажов'о Спилберга да му режира предизборне спотове.

Šta tebe boli kurac za Srbiju? Odjebi, Imaš svoju državu pa uređuj.

Jebem ja tebi malo mater Bohore, moja država i jeste Srbija i ja sam Srbin, zato se i brinem. A ti idi istetoviraj još jednu ikonu na leđa i popuši mi kurac.