Prijava

I ne budi smešan za ekskurzije. Uzmu 50 evra svake 4 godine.

Са неколико асистената на факсу јесам, са професорима нисам имао проблема. Неки статуси, вести и коментари на Фејсу су ме изнервирали. Просветари се понашају у фазону да само њима приличи да живе достојанствено. Кад други штрајкују, праве се блесави или вређају друге штрајкаче, а кад је њихово дупе угрожено, сад очекују да их сви подржавају.

Просветари се понашају у фазону да само њима приличи да живе достојанствено.

fendere, možeš ti izaći iz naprednjaka ali vučić iz tebe neće nikada
jebiga

Кад други штрајкују, праве се блесави или вређају друге штрајкаче, а кад је њихово дупе угрожено, сад очекују да их сви подржавају.

E jebi ga to je deo sitema kako se marva drži u pokornosti, nahuškaš ih same jedne na druge.
Pobune se advokati, vidi ove lopove i lažove, bagra uzimaju masu para na sporovima i traže još, malo im. Šta su oni bolji od vas?
Pobune se lekari, korumpirana govna, imaju platu privatne klinike, uzimaju mito i još traže, malo im. Šta su oni bolji od vas?
Pobune se prosvetari, bidi ih rade šes sati dnevno, ne rade tri meseca, govna lenja, još oće i pare, malo im. Šta su oni bolji od vas?
I nema potrebe da država deluje represivno.

Е јебига Данкане, ни ја не вјерујем да може доћи до грађанског рата, јер за то мораш имати међусобно супротстављене идеологије, и то да људи буду оно баш крвнички задојени том идеологијом да би били спремни да убију за то. Јер џаба Вучићу што гради неки култ вође кад га не гради на идеологији, него на шупљацима типа бољи живот, Европа, завођење реда, болне реформе.. Јест да је наш народ у већини глуп и поводљив али је исто толико покварен и гледа само своје дупе и уски интерес. Неће ратовати онај што је у странци да би му запослили ћерку и сестричину, нити онај што је гласао за сто евра или сто метара асфалта, него само онај који сања много већи сан и спреман је за то да погине. Једноставно, срећа у несрећи је што смо у већини опуртунистичке пичке.

Moj najdublji naklon za ovaj post. Kobjasn.

Сад тедо да речем да је Блек у праву. Стара фора, нове будале говорило се некад. У овом случају стара фора старе будале. А ти марво скапај кући док имаш за леб, воду, лошу пљугу, фалш вињак и два сома да платиш нет како би пљунуо власт. Јбг, некад нисмо имали ни нет, шта нам фали сад?

Veoma bitna stvar se previdja u svemu ovome - DABOGDA IMAO PA NEMAO. Ne mozes narodu prodavati suplju pricu, kad si im OTEO od plate i penzije koju su IMALI. Nije pojela inflacija i evro koji skace, nego si im OTEO. Penzionerima i UKRAO, jer je neustavno (da su skinuli svima isto, ne bi bilo neustavno).
Dakle ovo sa penzijama i platama ne bi proslo ni Isus Hrist da prodaje, a kamoli pickousti antipaticni olos.
Druga stvar, koja se demokratama obila o glavu jeste DABOGDA SE OSILIO. Ovima je trebalo mnogo manje da se osile i utripuju da su nedodirljivi. Vec na toj tacki krece strmoglavi pad.
Dakle kad iskombinujemo 2 kletve, imacemo veoma brzo rezultate. Nisam optimista, jer ovog puta verujem da ce masa da skupstinu zapali do temelja, a opet je pitanje da li ce se ista postici narodnim buntom, jer ko zna sta ce uslediti posle toga u novonastaloj anarhiji.

Nisam optimista, jer ovog puta verujem da ce masa da skupstinu zapali do temelja, a opet je pitanje da li ce se ista postici narodnim buntom, jer ko zna sta ce uslediti posle toga u novonastaloj anarhiji.

Јој, што волим кад сви дискутујемо квалитетно као некад. Сети се Румуније, довољно си матор. Претпостављам да ти је она и била у подсвести кад си ово написао. Народ се дигао, анархија завладала, бунт успео... На први поглед. И онда питају народ ШТА БРЕ ОЋЕТЕ ВИ? А они не знају. Питају, КО ВАМ ЈЕ ВОЂА КОЈИ КУРАЦ? А они ћуте... Камера све то бележи, појављује се неки песник кога је Чаушеску затворио (Луди Песник, тако га звали ваљда) и рекао типа, НЕМАМО ПОЈМА ШТА ОЋЕМО, НЕКИ КУРАЦ НАМ ТРЕБА И ТАКО ТО. ВАЖНО ДА СМО ПОБЕДИЛИ. У чему сте победили? Кога сте довели на власт? Шта треба да се мења? Нико није знао. ДОшли избори, "демократија", народ гласао и дао легитимитет истим онима на које је ударио, скоро цео кадар нових посланика и нове владе био је из редова блиских Секуритатеи или из ње директно. Чуо сам да их има још и дан данас у врху или при врху. Тако да ми се много свиђа овај начин размишљања и то што си написао. Иако не бих волео, плашим се искрено да си у праву.

Koji kurac se ložite na državni udar? Neće ga biti narednih 50 godina. Em nema ko da povede narod, em je narod stoka pa trpi, em su tu stranci kojima odgovara sadašnja vlada. Znači Vučko pada na vanrednim izborima 2020.

Лестате, није монтажа, јбг.

Што је диплома неког професора вреднија од дипломе моје сестре од стрица која је завршила
архитектуру, а иде у Швајцарску на свака 3 месеца да буде бејбиситерка.

Брате, твоја сестра тамо као бебиситерка за три месеца заради ко овде професор за годину дана, не кењај, леба ти.

Ja samo čekam sledeće izbore da jebem retarde što idu od kuće do kuće.Na prošlim sam ih dojio kurcem na sledećim ću kao fol da pristanem da potpišem pa im nacrtam kurčinu na papiru.
Tako da svaki vanredni izbori su dobrodošli lololo

Дућко, хвала за идеју!!! Сад ћу макар тај један дан бити мање депресиван. ОДлична фора. Ја ћу и длаке да додам ЛОЛ

Брате, твоја сестра тамо као бебиситерка за три месеца заради ко овде професор за годину дана, не кењај, леба ти.

900 евра за 3 месеца! И то на црно! А живела је код рођака. Откад је професорска плата 75 евра? Ај, не кењај, мајке ти. Немају права професори да се буне, као да су једини угрожени и тачка.

Druga stvar, koja se demokratama obila o glavu jeste DABOGDA SE OSILIO. Ovima je trebalo mnogo manje da se osile i utripuju da su nedodirljivi. Vec na toj tacki krece strmoglavi pad.

+1

900 евра за 3 месеца! И то на црно! А живела је код рођака. Откад је професорска плата 75 евра

Otkad je 900/3=75 :)
Edit sad tek pročitah citat

Kontam da je donela 900 evra i još 4 kofera garderobe.

Није донела ништа.

Otkad je 900/3=75

Па мислио сам 900/12=75

fenderu rolokosteru ne znaš matematiku!

Фендере, ево ти одговора на питање од пре неки дан. Народ је говно, и помиримо се с тим. Овај убица жена се и даље шета и саморекламира, а народ... Да не коментаришем, види и сам. Дно... Зашто се нисмо подавили? Зашто, децхко???

https://www.youtube.com/watch?v=Uu2lq_vRbJI

Морао сам и коментар да оставим, било је јаче од мене.