Prijava

http://vukajlija.com/forum/teme/30875-prijedlog-rehabilitacija-uz-sinana
E ovo se zove kvalitetan predlog učite od samhaina najboljeg predlagača na ovom sajtu

Zaludan pos'o, Goxy. 'De će sad oni da se smaraju pa da pišu svakom ponaosob zašto mu je njegovo govno pušteno niz vodu...gle'te kurca - dizvineš na izrazu :) Koristi pretragu i trudi se da budeš "svoj", to je najbolje rešenje. DA SINDIKAT IZGLASA ODMOR ZA NAŠE MODULATORE, UMORNI SU OD MNOGOJAKOG POSLA!!!

EDIT: Može lock.

то није предлог то је ПРИЈЕДЛОГ

Bune se djeca koja su ovdje došla 2-3 puta u pokušaju da napišu neku foru sa fejsbuka ili da plagiraju već postojeće definicije na vukajliji.
Osnovni problem novih autora je što ne mogu da shvate da ovo nije fejsbuk pa da mogu da okače šta hoće i da im niko to ne briše.

Kaizen svakom moderatoru da pokloni stan. Na Žarkovu.

bunim se i ja a ja nisam dijete. tako vam mojih hiljadu obrisanih definicija, da se ovo usvoji ili bar da na glasanje.

Osnovni problem novih autora je što ne mogu da shvate da ovo nije fejsbuk pa da mogu da okače šta hoće i da im niko to ne briše.

U centar.

Ја исписах горе разлоге, имате још пет минута да млатите и оде под кључ :)

pre 23 minuta

Mare kasniš 18 minuta gori si od crnogorske željeznice :)

Pošto smo ustanovili ovo da neće proci nek se ovo preimenuje u JEBANJE i da tako poništimo zulum koji je kostic napravio

Ео, ео, да се не жалите како касним, него ми је жа', можда се неко посвађа :))

@Remac To stoji. Ali imai onih koji nisu sa FB a koji su kolateralna steta. Opet kazem, ne mislim na sebe. Retko i postavljam nesto a i nemam neki smisao za humor sto se da videti iz prilozenih def/pos/reakc.

ЈА ЈЕБЕМ! САД ЗАКЉУЧАВАЈ.

Е сад може :)