Prijava

Vidrice, na androidu skini aplikaciju MX Player. Ima i kodeke, pa ih poskidaj ako bude trebalo. Guta sve subtitlove, lično isprobano.

Заборавио сам како беше... Је л' тру детектив има срање крај, а фарго одличан или обрнуто?

јеси сигурна? заклео бих се да сам овде на теми прочитао другачије.

nemojte da odgovorite konačno bre, ima ko nije gledao, a hteo bi, npr. ja i sad kad znam da je sranje kraj, neću da gledam, ali nemojte, pa neću znati tačno koji je kraj sranje

ma brate, nisam gledala nijednu, al se i ja sjećam na temi da je tru detektiv ojeb'o, a da su farga nešto iskritikovali. vjrv je zbog toga.

Труће, о крају Тру детектива се баш доста полемисало на теми, подељена су мишљења. Неки били разочарани, неки су рекли да је баш таман, а мени је био океј, али нисам био скроз задовољан. Фарго нисам гледао, тако да нисам ни читао ту тему.

Оба имају добар крај, детектив је једино за класу боља серија.

Оба имају добар крај, детектив је једино за класу боља серија.

Ево, верујем ти. Али ми ипак дај три најбоље серије које си гледао.

Жица, Сопранови, трећа јебем ли га, Детектив или Браћа по оружју.

То, лутко! Почињем колико сутра да гледам детектива.

Е, а јеси гледао драјв (филм)?

Sranje je kraj detekvitiva. Serija je odlicna, mekonahi jebo!

Ja poceo detektiva, do cetvrte epizode onako (pisao sam na temi za tu seriju) al juce odgledao petu i jedva cekam ove tri ostale da odgledam. Ne bih da spojlerisem pa necu reci moje misljenje ali ono sto bi vecina zakljucilia iz pete mislim da nije resenje misterije. Ako bude kao sto mislim da jeste (i ako nema logike reci cu kad zavrsim) a ako ne, jos bolje, jer ne bih voleo da bude kao sto mislim da jeste.

nisam gledala nijednu

tru detektiv ojeb'o, a da su farga nešto iskritikovali

Toliko o mjerodavnosti modova ;-)

Vidrice, majčina dušice, jel' ti šljaka singerica?
EDIT: Mislim na onaj plejer na androidu, ne sudi na prvu, obećan sam drugoj....

Drajv je sranje. Gledaj lost. Jes da ga posle iskomplikuju ali uvek sam jedva cekao sledecu epizodu. Imas na temi za lost dovar link za objasnjenje kraja serije i objasnjenje zasto je na mnogo pitanja izostao odgovor. Cini mi se da sam ja postavio link o tome.

milose88, moram ti reci da se tada oko serije stvorila ogromna euforija. I na ovom forumu i na mnogim drugim svetskim. Cak su se i producenti oglasili i rekli ljudima da ne idu tako duboko u teoretisanju, jer serija nije tako zamisljena lolo

Ako bude kao sto mislim da jeste (i ako nema logike reci cu kad zavrsim) a ako ne, jos bolje, jer ne bih voleo da bude kao sto mislim da jeste.

Ajnštajn se relativno okreće u grobu dok ovo čita.