Prijava

ima puno gringosa, naročito živih

http://i.imgur.com/Q1dRHdZ.jpg
nevaljalče maleni

http://www.imdb.com/title/tt2707408/ - Odgledao 4 epizode i mogu reći da je više od dobre serije. A produkcija, režija, kamera, gluma. Oberin mi najjača faca u seriji. Netflix ipak deluje kao ozbiljan igrač.

jbt, odgledao sam napokon, finale Hanibala je pravo malo remek delo! Znaci kakva bi blasfemija bila da nijedna produkcija ne preuzme seriju, ima itekako prostora za nastavak. Inace, sezona Hanibala mi je sasila zajedno sezone GoT-a i True Detective, pa puta pet. A ove sam kao zeljno iscekivao. Velika steta ako ovde bude kraj, mada ko sto je neko pomenuo, ako mora biti kraj, bar je savrsen. Mads Mikelsen mi se osamostalio na vrhu liste top glumaca na svetu!

Lol, i u Daredevilu reklama za Dell. Marketing evoluira.

mene got odusevio znaci da ce me hanibal raspametit

gledam erou, drzi serijica paznju al jebote kurac scenario kao da su ga pisali djeca iz drugog osnovne, svi zivi sto su umrli bar se jednom vrate u zivot sukurac

pa jesam ti reko jbt svi ti superheroji i kurci..

bacaj se na hanibala sto pre

da se serija zavrsila na prvih 10 epizoda bila bi jedna 8 , a ovako 6ipo maksimalno

Serija snažno jebe, Ron Perlman je odlično odradio posao. Obavezno štivo, svima preporučujem:

http://www.imdb.com/title/tt3973768/

celtice, ako moze torent za seriju u pvt bio bih zahvalan

Kolut'ću, imaš PVT!

Ima nesto kao "The office" i "Parks and recreations"

Serija snažno jebe, Ron Perlman je odlično odradio posao. Obavezno štivo, svima preporučujem:

http://www.imdb.com/title/tt3973768/

pocetak fenomenalan

Serija je sjajno otkriće, gledaj(te).

http://www.imdb.com/title/tt3322312/?ref_=nv_sr_1 - Malo stereotipa ima, ali je svejedno dobra produkcija. U par navrata mi se svidela gluma, čak je imala i finih dijaloga, ali u finišu sezone nekoliko beskrupuloznih krađa iz Pulp Fictiona mi pokvariše all-around utisak. Plavuša Pejdž veoma simpatična i onaj crnja Morgan Frimen PROPO je odlično odglumio. Pajl iz "Bojevog metka" se sasvim fino snašao u ulozi Kingpina.

Vincent D'Onofrio se po meni sasvim odlično snašao. Tek sam na pola seije provalio da je Daredevil Oven Slejter iz Boardwalk Empire. Nisam video da glavni junak popije noliko batina odavno. Fogi Nelson mi je misterija, ružan je ko kerov kurac a jebo je onu plavušu advokaticu i umalo Pejdž.

Sveukupno je dobar Vinsent. Meni se posebno svidela rola Stika, odličan je onaj stari glumac, samo šteta što mu je karijera prošla u sporednim ulogama. Fogi je prangijao plavušu onu nafuranu, čak je i uspeo promeniti. Jebiga, izvini za kvarišu.

Celitece, siso, stvarno imas ukusa ljebtenejebo.

Đes, Atife, gromteneubijo? Šta ti se svidjelo, Hand of God ili...?