Prijava

РАЋА БОГОТАЦ! КОЛКО ПУТА МИ ЈЕ ДАВО МИКРОФОН У КАФАНИ ДА ПЕВАМ ПА СЕ СВИ СМЕЈАЛИ. А ГЛЕ САД КАКАВ ЈЕ ОТАЦ И КРАЉ, ОВО ЈЕ ЊЕГОВ ТЕКСТ ЛОЛ

Каква чмаруља јбт... ладно може да дремне у дупе.

Kinez kao Pepe iz Reala.

Aahaahahahahahahahha

Kako bi Korać ovo legendarno prokomentarisao.

https://www.youtube.com/watch?v=p3mtkbQhBOM

АХАХАХА КАКВА ЗАЈЕБАНЦИЈА, КОЈИ СУ ОВО МАСТЕР ТРОЛОВИ, УЧИТЕ ОД ЊИХ...

ДАНКАН ПОЗДРАВ

ЗАКЉУЧАВАМ ТЕМУ!!!!11111

Једне вечери 2002. године поред Ликане се зауставио аутомобил са њој добро познатим возачем – био је то Александар Вучић, актуелни председник Владе Србије. Вучић је, очигледно, и раније користио њене услуге, јер јој се одмах извинио што овога пута жури, због чега однос морају да обаве на брзину у његовим колима. Ликана му је за услугу аналног секса наплатила 50 евра, али јој је Вучић дао укупно 150 евра, тражећи додатну услугу.

Наиме, пошто је обавио сношај у коме је Вучић био активан партнер, политичар и тадашњи члан СРС-а је тражио од Ликане да замене улоге и да сада он буде женско. Ликана из неког разлога за то није била расположена и предложила је Вучићу да узме њен (Ликанин) полни орган у своја уста и тако се задовољи, на шта је овај пристао. Ликана је у то време, упркос свом надимку, имала све атрибуте мушкости.

http://www.srbijadanas.net/nepoznato-o-vodjinom-intimnom-zivotu-bludnicenje-sa-transvestitom-za-150-evra/

AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

аууууу па ови су мртви

предложила је Вучићу да узме њен (Ликанин) полни орган у своја уста и тако се задовољи, на шта је овај пристао. Ликана је у то време, упркос свом надимку, имала све атрибуте мушкости.

КАКО ВОЛИМ ОВАЈ ДЕО, БРТЕЕЕЕ!

ахахахахах сад је дефинитивно оправдао надимак пичкоусти