Prijava

АБА лига је почела. Већ је одиграно неколико кола. У тренутку отварања теме, прва је била Игокеа из Републике Српске. Сматрам да је штета да једна оваква лига нема своју тему на вукајлији.

За кога навијате? Ко има најбоље навијаче? Који клуб има најружније дресове? Да ли ће Човић извријеђати Вујошевића или ће бити обрнуто? Све то можете сазнати на овој теми. Пренос лиге је обезбјеђен на каналима Аренеспорт, са незаобилазним Едином Авдићем и Ненадом Костићем, истинским зналцима свог заната и ауторима многих сленгова као што су "Улажење у дрес", "Шут са паркинга" и тако даље. У лиги су сада и Македонеци и Хусари уз незаобилазне Словенце, Хрвате и Црногорце. Интересантно да у лиги нема екипа чије је навијачко језгро Бошњачко, јер су из БиХ у лиги Игокеа (српски тим) и Широки (хрватски тим).

...ako može moj favorit za ABA ligu - Dancing queen... ko kaže da sam gay, gađaću ga pudrijerom

Шта ја знам, не волим што наши тимови играју ову лигу, сјебана нам је национална кошарка са тим. Мањи тимови немају прилику за промоцију кошарке и за добијање искуства против бољих тимова попут Партизана, Звезде Београд и Радничког. Нека наша три тима обезбеде Евролигу и Еврокуп за следећу сезону, па шта буде, иако сам навијачки неутралан још три сезоне после ове....
Може ово бити фина тема....

RendaiM
...ako može moj favorit za ABA ligu - Dancing queen... ko kaže da sam gay, gađaću ga pudrijerom

http://t.qkme.me/358hq3.jpg

Не могу да вјерујем да Звезда 'ладно побјеђује Партизан. Страшно.

Ово ОРЕ ОВО КОПА
ЈЕБИ ЗВЕЗДОООООООООООООООООО

Ja navijam za Cibonu, jedino sam njih uvijek i gledao što se tiče klupske košarke na Balkanu. Doduše, jesam pratio i Slobodu tuzlansku, ali oni odavno nisu konkurenti za bolje pozicije. Čak su se i ugasili.

MultiChipmunkED
Не могу да вјерујем да Звезда 'ладно побјеђује Партизан. Страшно.

Намерачили се да нам врате за дуги низ година трпања у буљу, ал' нема везе, ко их јебе, бићемо први.

Свршавај у уста и на трибинама и на терену!

Свака част комшиници. Душко Радовић једном рече ''Они сањају како да победе нас. Ми имамо друге снове, у којима њих нема.'' :)

toliko dugo ne pratim košarku, da se uopšte ne sećam kad je Zvezda pre ovoga bila toliko dominantna nad Partizanom.

Опуштено Цокулићу, немој бит' луд.

Свршавај у уста и на трибинама и на терену!

Свршавање је то што нас побиједите једном у десет мечева ? Свршавање што десет година не узимате титулу? Свршавање што дођете да навијате само кад вам држава направи екипу ?
Е моји цигојнери..

Шерлоче, ми смо навиајли за ту екипа кад је испадала из аба лиге. Кад је Мута Николић водио а испадали смо сваку текму је било минимално 6000 људи. Можете срати колко хоћете али ово је јебено јебање курцем у дупе јакоооооооооооооооооооо!

Што се попалили циганчићи. :)

Шерлоче, ми смо навиајли за ту екипа кад је испадала из аба лиге. Кад је Мута Николић водио а испадали смо сваку текму је било минимално 6000 људи.

Навијали пјевајући "ИГРАТЕ КО ПИЧКЕ ООООО" или "АМАТЕРИИИИИИИ". И то на минус десет разлике од Нинбурга.

http://www.youtube.com/watch?v=uU8HpTlT-tQ&feature=youtu.be
и то форумаши јебу цијелу гробарску трибину! АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИГРАЈ И БОРИ СЕ!

Не могу описати колико сам срећан, игра перфектна, да се нисмо усрали побједе накантали би их 30+ и овако је добра. Навијање, са обзиром да нису биле делије него обични људи цијело друго полувријеме смо били гласнији! Ако кад видим Владу Вукоичића има да га љубим у дупе!

Делије нису људи, 9ару.