Prijava

Nestašluci zbog kojih ne znate da li da ih bijete, grdite ili da se smejete.

Elem, moja dva papagaja vise na jedno krilo prozora i grickaju stolariju a to zna da iritira. Čim podviknem i ustanem, Rile k'o iz topa: Ćuti.
Dođe mi da ga zadavim ali je tako slatko to rekao da mi ga je posle žao. :) Isto radi i kad krešti. Pogledam ga, on se stiša i kaže ćuti. Rek'o ko te je tome naučio p.m.

Kad sam bio mali, dovukao sam neku mačku kući.
Keva ju je najurila posle dve nedelje jer se israla u fijoci sa peškirima.

Риле блесав к'о да је колибар, јебо га ћаћин ћаћа.

ја кад сам бабу убио сикиром и закопо увр баште, овај мој кер после два дана све раскопо и разнео по земљи. нисам знао да ли да га бијем, грдим или да се смејем.

икс де

Nije ljubimac, ali je jednom ušla mačka kroz prozor od spavaće sobe i okotila se na krevetu. Bilo krvi ko prv... dobro, to više nije dobar primer. Bilo krvi ko da smo goveče zaklali.

Јадан твој муж/деца/љубимци/комшија/шира родбина/пријатељи и на крају ми сви са тобом.
Амин

Šomi ubica Vučicinihh tema

Prošlo ljeto mi se desila scena sa papagajom...

Imao sam jednog blentavog papagaja, zvali smo ga Šećo, matora ojebina.
On tako blejao non-stop na kavezu (obožavao je taj kavez, kad god se šta desi on leti u kavez, nisam vidio nijednu pticu da toliko voli kavez ko on), nikad nije volio da leti no je samo šetao po kući, pogotovo kad je sam, praktikovao je zdrav život, šetnje, džoging i to. Ljeto i jeste, sve pootvarano, balkoni, prozori, no nikada nije htio izletiti napolje.
Elem, zvala mene jedna bicuri na kavu i izletim ja napolje brzinski, usput zaboravim da ućeram Šeću u kavez, ko velim ja - neće on niđe.
Izblejasmo par sati i vraćam se ja kući sa tom curicom, i uđemo u stan, ja očekujem da Šećo skoči na nju i napadne je (nije volio nepoznate ljude) no ništa. Vidi i ona prazan kavez, pita gdje je ptica, nema ptice.... Ja kontao da se ojebina sakrila u spavaću sobu jer se tamo stalno skrivao kad je sam.
Prošlo je par sati, otišla je i ta riba, i odem ja da potražim Šeću pokući, nema tice nigdje! Skenjam se ja totalno, rekoh - izletio je negdje umrak, jebem li ga sad. Baš mi bilo krivo....
I ja dutolim tugu pozovem ekipu na soni, odem kupim alkohola, i tako smo mi čitavu noć pikali fuce...
Svanulo jutro, raja se razišla, iziđem ja na balkon kad čujem neđe u daljini Šeću kako se dernja (imao je baš specifičan način oglašavanja).
Obujem tike, uprtim onu kavezčinu ogromnu, izletim napolje, i lociram da je na jednom od balkona obližnje zgrade. Probam ja duđem u haustor, rekoh saću kucam ljudima, jes 6 ujutru al nije Šećo golub pa da ga se odreknem tako lako. Kad ono karington - zaključano. Stanem ja ispred zgrade i vičem ga, galamim mu, zviždim mu, čuo me i on, poče da mi uzvraća, rekoh AJD U KAVEZ, MEĐEDE! kad uzleti lik i OP odleti pravo na moju zgradu. I ja opet otrčim u zgradu, popnem se kod komše na sprat, kucam - nema nikog!
Taman dok sam sišao dole - kad Šećo uzleti i ode na treću zgradu!
Opet trči sa kavezom, i taman nađem način da se popnem na krov kroz prozor kad lik opet uzleti i ode na zgradu pored, koja je u izgradnji, sletio lik na skele i kulira, zviždi on meni, ko da me zajebava!

Popizdim ja, psujem bogove i sunce i đavole i sve, rekoh jebaću ti majku milosnu...

Šta ću, kud ću - uprtim kavez i preskočim onu ogradu, i lagano preko skela do njega, rekoh ako sad odleti nek se jebe. No skontao je kavez i eto ti njega pravo do mene, uđe unutra i nešto se kao beči, ko veli ĐE SI TI DO SAD?

Tako sam ja ganjao Šeću od pet i po do 7 ujutru....

Ja sam kao mali imao ribicu i držao sam je u tegli. Bila je nestašna, ali se posle par dana umirila i počela da pluta naopačke. Završila je u wc šolji.

Inače kod babe u vikendici smo imali zlatnog retrivera i bio je pravi vrbopuc. Kad je počeo da zaskače goste jednom prilikom, morali smo da ga damo rođacima. Kod retrivera (a i većine pasa) se još dok su štenci može videti da li će da budu opičeni ko da su na spidu ili će da budu Garfildi.

ja sam ko mali isto imo neku ribicu avlijanera, držali je u prljavom akvarijumu i jednom me bila ujela, ćale je istog dana ubio i bacio napolje

Ovo je Baki, moj staford.
http://www2.picturepush.com/photo/a/11526195/1024/Anonymous/baki-2.jpg
Glavna fora mu je bila da mačor sa kojim živi u ogromnoj ljubavi ode u susedna dvorišta, podžavelja se sa drugim mačorima i krene da beži prema našem dvorištu sa progoniocem(većim i jačim mačorom) iza leđa...
Moj mačor 'ladno utrčava u dvorište, onaj nesrećnik iza njega utrčava za njim računajući da je sve OK kada već ovaj trči tako slobodno, ne znajući da ovaj trči pravo prema Bakiju.
I onda haos!
Onda mačor sedne na ogradu i gleda pokolj, pa posle kad onaj njegov progonilac nekako uspe da se iskopa iz Bakijevih ralja i sav raskupusan pobegne, on siđe, pa se sit izigra sa Bakijem... :-)

http://www3.picturepush.com/photo/a/11526286/img/Anonymous/baki-%2526-keti.jpg

Kad sam bio mali, dobio sam akvarijum i ribice u njemu. Bilo ih dosta.
Poživele su par dana jer sam ih hranio deterdžentom za veš.

Imao sam i prase jednom al je platio životom proslavu božića.

a bez zajebancije ja sam imo zeca ko klinac i kenjo je po ceo dan neke klikerčiće, a pošto pijanu kevu bolelo uvo da ide i da čisti to sve onda smo jedno vreme živeli u usranom stanu bukvalno. Na kraju je dobio šut kartu iz kuće, kolko sam čuo navodno su ga rastrgali neki kerovi na ulici

Luda ti mačka Kurde. :)

Ja sam imao papagaja Kića (nije Švrća znači) I kreten jednom sam otvorio kavez i skočio sa terase na put i fazon ide mačka prema njemu a on u tripu "Evo mi ga drugar" Pokoj mu duši.

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223538_1025672776558_7447_n.jpg
A ova ojebina pojebe više mački u februaru nego što ću ja žena za života.
Recimo da mu je najjača fora bila kad je donjeo zmiju pred kuću, kurčenje. Inače je ladovina. Krenem prema njemu sa bajsom da ga pregazim i dodjem na cenat on gleda onako debeo, podbuo neće da ustane kreten.

EDIT: Jednom je oterao tri kera sa našeg placa.

A sećam se da se jedno vreme pribio tu kod moje kuće komšijski mačor.
Viđo ga stalno. Svaki dan.
E onda jednog dana ga nema pa nema. Prošlo par dana i njega više nema ni kod komšije ni kod mene.
I nešto sam išao iza garaže da uzmem (gde inače retko zalazim) i spazim njega a on nestaško se već usmrdeo. E utero materi!

Kakvi ste vi carevi.

Имам мачора који се зове Мићко- огромна, црна, размажена и тупава гузица од мачке. Ал нам је као члан фамилије, шта да му радимо.

Кад изађе на улицу, комшијске керове вија и туче без проблема и пардона (чак су и почели да зазиру од њега), ал зато чим наиђе комшијски мачак одма бежи на дрво или унутра у кућу ако остану отворена врата.

Пре неки дан, кад га је сестра пустила у кућу, на ТВу ишао неки цртаћ што је пуштала својој деци, а са реалистично снимљеним цвркутањем птица. Кад је Мићко скочио... Па, летео је једно метар од кауча ка ТВу да улови птицу у телевизору. Онда је сконтао да птица лети и нестаје на десној страни екрана, те је стао са десне стране ТВа и вребао птицу да изађе