Prijava

Inače najbesmislenija i beskorisnija životinja koju sam imao je neka kornjača što sam je pokupio ko klinac na moru pa je doneo...
koje je to sranje bilo, smaranje sa njom uvek...a ko neki invalid se kretala polako.
Kad nisam više znao šta sa njom da radim baco sam je kerovima, ona se uvuče skroz onako u kućicu i ovu joj ne mogu ništa i onda je oni tako tandrljaju par minuta pa je puste...eto to je jedino recimo zanimljivo što mi je pružila u svom bednom životu.
Kasnije izvršila samoubistvo kad sam je bacio sa mosta

Inače najbesmislenija i beskorisnija životinja koju sam imao je neka kornjača

To ja isto mislim za ribice... Kornjače su mi do jaja, nekako su šmekerski opuštene. Sećam se kad sam im davao račiće da jedu, milina ih je gledati kako hasaju. Al najbolji je turtle fight. Dešavalo mi se par puta da se pobiju, morao sam olovkom da ih razdvajam.

Мени се мачке више пута усрале, упишале, повраћале у кући. Јебо их ко их држи да их јебо. Да ми кева не брани, ркно бих говна са неког моста.

Ja sam imao Foksterijerku ostrodlaku , Mica se zvala... Sve me je razumela ko covek, a imao sam i foksterijera Beka, bezobrazan u majcinu. Glavna fora mu je bila da pobegne i ode u pickarenje, i to na kvarno, kao sve dobar, i samo dok se okrenes, on izaso, ja se derem za njim, a on se samo okrene, i samo sto mi ne kaze "ma duvaj ga bre". Posle ga ubijem kao picku, al ne vredi, i nahuskam Micu da ga iskolje malo, a najbolji nos je imao od svih kerova sto sam video, kad ubijem nesto u lovu, on to oseti na 100m od kuce da vozim nesto u gepeku, a kuju u teranju je nalazio gde god ga pustis, i jebao je kao Roko po pet sati, ali neupotrebljiv za bilo sta.
Mica je bila majstor zasta oces, i za lov, i za macke, i pela se na drvo kao macka, jedino sto je bila slaba to je mlaz vode kad pustis na crevo ona grize i napada i to nikad ne moze da joj dosadi.
Mrzela je vucjake najvise na svetu, i ako je manji skemba ga, a ako je veci nadje nekog kera pa mu se uslihta, i popali ga da ga zajedno unakaze, nekog Snaucera , Dobermana ili tako nesto, nije bitno, samo da ga satre.
Stenila se dvaput, i drugi put je kada su kerici imali samo mesec dana nestala... Nikada nisam sazanao sta se desilo sa njom, a da saznam da je neko ukrao ili ubio, ja bih njega razbio i danas posle deset godina.

Meni je mačka iščupala iz televizora onu utičnicu za koaksijalni kabl.

Мајку јој јебем. И после људи кажу да су монструми они који обесе мачку или одсеку кучету ноге.

Nije moja mačka, svekrva mi pričala (njene sestre mačak).
Zvao se Mićko, kada poželi da se kupa, ode u kadu i počne da se dere dok neko ne dođe da ga okupa. Sa detetom je igrao ne ljuti se čoveče. Sedne i čeka svoj red bacanja kockica, gurne kockicu šapom a dete pomera figuricu. Mićko je znao da se naljuti pa se i svetio rušeći sve po kući. :)

počne da se dere dok neko ne dođe da ga okupa

I kakav je kad se odere? Nisam nikad video oderanu mačku.

Imam rot vajlera izlatnog retrivera...
retriver je ženka i stalno pravi sranja, a ovaj je brani... kad se neko iz porodice dere na nju, Ben stane ispred nje i sve je, navodno pokriva...
Juče porušila nekih 10ak saksija cveća sa nekog simsa, baba popizdela

знала сам једном једног вука21 па се прометнуо у вучицу21, несташко један!

Imam labradora po imenu Brut. Mada od pre neki dan ga zovemo Milka, jer je idiot kakav se retko radja progrizao ljubicasti toner za krecenje... Inace je lenja gluperda koju bi rado zadavio al vole ga klinci, pogotovo ovaj mladji pa mu ne mogu nista.

Sedne i čeka svoj red bacanja kockica, gurne kockicu šapom a dete pomera figuricu

Hahahahaha, Vučice, ili te svekrva zajebava, ili ti nas! :)))

Imam labradora po imenu Brut. Mada od pre neki dan ga zovemo Milka, jer je idiot kakav se retko radja progrizao ljubicasti toner za krecenje... Inace je lenja gluperda koju bi rado zadavio al vole ga klinci, pogotovo ovaj mladji pa mu ne mogu nista.

Ovaj moj ker je polupan, preskoci zid dodje na prilaz, vuce bulju po travi pa pomirise i na kraju legne u to i spava. Ujutru preskoci opet i vrati se u dvoriste. Koji kurac, Gliso?

Hahahahaha, Vučice, ili te svekrva zajebava, ili ti nas! :)))

I ona bila šokirana kad je videla šta mačak radi. Morala je jednom da ga čuva kad je njena sestra sa porodicom bila na nekoj slavi. I ja mislila da zajebava.

moj ker samo jede, neće ništa drugo da radi. Boli ga kurac i da se igra i da sluša nešto...kad mu baciš lopticu pogleda te mutavo ko da oće da kaže ''jel me zajebavaš da oćeš da ti otrčim sad po to''....svinja ogromna, ne vide mu se više ni vrat ni noge kolko je utovljen ko neka debela larva izgleda, a tako se i kreće ko zmija neka samo gmiže. Jednom sam ga video kako kenja i mrzelo gospodina da se pomeri negde drugde i legne direktno u govno...boli njega...

Aj što svekrva jebe al što uši zavrće....

Кад се Коруба "играо" са кокошима....

Moja zadnja mačketina je obožavala orahe i ljašnjake. Imali smo neku ćasu sa njima i ona je provali te kad god joj se igra vadi jedan po jedan i kad joj dosadi - zašteka ih negdje. Kad god uđemo u kuću, bilo mi ili neko dođe u goste iste sekunde ode do šteka i ubaci lješnjak u obuću. Kako dođe ovo "lijepo" vrijeme uzeh bakandže i police i da ih obujem kad unutra lješnjak. Pomjerala ormar prije neki dan i nađem iza njega mjesto gdje ih je štekala. Šćela sam dumrem od muke.
Isto tako je imala neku igračkicu, neki mali međed tipa privjezak koji je redovno nosala u ustima i isto tako štekala, nikad nismo znali gdje je dok ih ne vidimo zajedno. Naveče kad joj se prispava, uzme međeda stavi kod mene ili kod stare na jastuk, sjedne i čeka da legnemo.
Ko god dođe u kuću režila i izvijala se na tu osobu ko da je džukela, a ne mačka. Reži i polako prilazi, onako ukoso sva izvijena, priđe do noge i krene da se mazi.

KOMŠIJA JEBO TE PLEKSIGLAS U DUPE UBIJO SI MI MAČKETNU MOJU! PU!