Prijava

аха, капирао сам да морају да буду брзи у сваком случају. ноћас је хватао и неке дугачке пасове. искрено, не знам ни који је радијус кретања тајт-енда, али кад год га видим да трчи са лоптом морам да се прерачунам да није неки из одбране пресекао пас. :)

Brate lik je preozbiljno lud, osam sezona je u ligi i samo u tri nije imao dvocifren broj tačdauna pošto je propuštao utakmice zbog povrede.

Oće li se Gronk zaista penzionisati sad, ili samo možda planira da promeni sredinu?

верујем да је међу најбољима. сад читам неке текстове о таквом типу тајт-енда и да и те повреде вероватно вуче због такве конституције и да ће можда и у пензију ове године. да ли је реално да за сезону тајт-енд одигра око 300 минута на утакмицама све укупно или нешто нисам добро разумео?

Фолс ни из чега направи све. А јбг, док једном не смркне (Венц), другом не сване (Фолс). Она трик акција за тачдаун је била врхунска. Треба оно и изести, и реализовати. Задивљен сам бацачким способностима једног тајт енда (Бартон), али Фолсовим хватањем.

Колико сам разумео, њему следи трејд. Венц је млађи од њега, стартни је квотербек, не верујем да ће Фолс после овог остати у Филаделфији. Само да не прође као Брук Освајлер када је освојио титулу са Денвером као резервни квотербек (Пејтон Менинг је био повређен), па је онда сам затражио трејд, отишао у Хјустон и изгубио се поптуно. Сад је резервни квотербек Симијану који је био трећи квотербек кад су Бронкоси освојили титулу.

Da, u gadnoj su situaciji što se tiče kvoterbekova Iglsi. Venc je valjda poobarao neke rekorde franšize sa 3296 bačenih jardi za sezonu i rekordna 33 tačdaun bacanja, odveo ih i to na kakav način posle prošle sezone do plejofa sa prvog mesta, povredio se. Zamenio ga povratnik u tim i rezervni kvoterbek Fols, doneo im titulu, u jebenom superbolu postao prvi kvoterbek u istoriji sa tačdaun hvatanjem.

ај не серите матере вам сви се као разумијете у рагби и пратите га стално и знате све. Ај направите тему умјетничко клизање и причајте о пируети и троструком акселу

Serem vam se u sport,sedam sekundi igre minut ipo pauze,dva minuta reklama i neke debele veprine sa slusalicama u usima sto izigravaju trenere.Kvoterbekovi tacdauni i jarde,aj vidite za bejzbol dal moze neka tema ovde.

edit:An average professional football game lasts 3 hours and 12 minutes, but if you tally up the time when the ball is actually in play, the action amounts to a mere 11 minutes.

Idite gledajte onaj gejbal na parketu onda

A što se tiče umetničkog klizanja, ima NHL tema

11 jebenih minuta vau kakav sport

E kad smo kod bejzbola idi otvori temu MLB i diskutuj da li će Hjuston Astrosi moći da ponove prošlogodišnji uspeh i ko je tvoj favorit za 2018.

причајте о пируети и троструком акселу

Hahaha jesi to gledao I, Tonya

ај не серите матере вам сви се као разумијете у рагби и пратите га стално и знате све. Ај направите тему умјетничко клизање и причајте о пируети и троструком акселу

Ја пратим НФЛ још док је Џеф Гарсија био квотербек 49ерса, Винатијери кикер Патриотсa. Јбг...
Гледао сам и Вукове на Ади.
Али утисак ми је да је амерички фудбал много интересантнији за гледање на ТВ-у него уживо.

taj tvoj utisak ima ceo svet.cak i oni koji dodju da gledaju lajv.

Задивљен сам бацачким способностима једног тајт енда (Бартон), али Фолсовим хватањем.

Fendere, na koledžu je Barton igrao i kvoterbeka. Zbog toga je on i bacao pas u toj trik akciji.

Само да не прође као Брук Освајлер када је освојио титулу са Денвером као резервни квотербек (Пејтон Менинг је био повређен), па је онда сам затражио трејд, отишао у Хјустон и изгубио се поптуно.

Osvajler nije osvojio sa Denverom titulu, tačnije jeste, ali je celu utakmicu bio na klupi za razliku od Folsa. Osvajler je odigrao nekoliko utakmica u završnici regularnog dela dok je Mening bio povređen, a čini mi se da je kompletan plej-of proveo na klupi.

Реално, Освајлер је изнео регуларни део те сезоне после повреде Менинга, остали су први у АФЦ. Ове сезоне Грин Беју се повредио Роџерс, исто као и Менинг, негде на средини сезоне, нису могли да се саставе без њега.

Прошле сезоне се Окуленду побвредио Кар у претпоследњм колу, изгубили глатко последњи меч регуларног дела и у првом колу плејофа. Фолс је имао ту срећу да је имао 3 утакмице да се уигра до плејофа.

ево једна победа јебена за побачене дебиле који прате јајорук
https://www.youtube.com/watch?v=-WmMj4lfpdc

Braunsi pobedili Džetse, upisali prvu pobedu nakon 635 dana gubili 0:14, ušo Bejker Mejfild i o-je-ba-o

Do jaja
To su jako radosne vesti

Bolje Zadrugu gledajte a ne ove gluposti