Prijava

A da li mogu koristiti ove gume po ovakvom vremenu, znači nije minus, nema snega i leda? Da li su zimske neophodne samo za uslove kada je sneg i led na putu ili ima od kog datuma do kog moraš voziti na zimskim? I dodatno pitanje, da li moraš imati zimske iako nije sneg i led, ali jeste minus, zbog onoga što ste rekli da je guma ko plastika kad je zima, ali ipak na putu nema snega i leda?

Boli vas kurac, ja kad mijenjam gume moram mijenjati sve 4....

Оне мишелинке енерџи сејвер или еко маратон, нисам тачно сигуран, ЈЕБУ ОЦА. Глат да пређе човек с њима осамдесет хиљада. Баш ме интересује које је твоје мишљење о њима.

a šta je sa danlopom dueler (koju ja koristim), jokohama geolandar, toyo, cormoran, kontinental? u cg nigdje nisam vidio te gume koje pominješ, ili ih bar ne drže ovi veći.
EDIT: mislim na kleber i to, mišelin ima, za tigar pojma nemam da ti pravo kažem

Mi ovde raspredamo, a eno jutros vidim nekog dedu komšiju, gde se spušta niz brdo po snegu i ledu sa sve letnjim gumama, a kola mu neka krntija koja samo što se ne raspadne, bole njega patka. Inače đedo je pun love ali neće da kupi neka novija kola i neće da menja gume, a non-stop je u autu.

Mišelinke sa rolkragnom (energy saver) ili u bikiniju.

Е вако- на нашој шерпи имамо задње гуме које су ''MS- all season'' а мењамо само гуме на погонским точковима (предњим). Сад смо се мало искеширали за зимске Пирели четрнаестице, за наш појам јебу родбину колко су добре.

Е да, како закон и саобраћајна полиција третирају ''all season'' гуме?

Uz'o sam jutros od starog auto, opel astra, kod njega su zimske gume nove, Sava Eskimo, znaaaaaaaaaači ljudi, ono je nevjerovatno kako je dobra guma. Oduševljen sam, sad guglam đe ima da turim na džipa!