~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. jebiga, proklet sam da ne zaboravljam lica :)

2. TRIŠA NIE DOŠO :(

3. Ко је то поред Марвелоуса, та девојка?

4. Па нема само Бањалука вукајлијаше! мобилизација Босне :)
    Сарајво, Бијељина, Вишеград, Рудо (лололо), Горажде, Шипово! има нас свуда :)

http://www.youtube.com/watch?v=YFwUovSdU40

5. Meni baš lepo bilo, drago mi što sam videla neke ljude posle sto godina, al' mi krivo što nisam popričala sa nekima, jbg kad sam se odmah zavukla u onaj deo... Posle sam prošla ispod stola da ne bih pomerala Davida, Ombrea, Nika i ostale :) Ispričah se sa Lemajom, vidi se na slikama kako pričamo o ozbiljnim temama :) Predražinjo je bio prijatno iznenađenje, mada on tako uvek nenadano dođe :) Sa Burijem sam se dogovarala u više navrata da se vidimo i drago mi je što smo se konačno upoznali... Ekipa sa VOS-a standardno na nivou, Ninka posebno u elementu :D Marvel me dopratio, Mesalina ispratila ( Mes, Studenjak te pozdravlja ;)) Svaka čast Nati na organizaciji, mada nisam ni sumnjala u nju :) Sve u svemu, opušteno i zabavno veče, biće i neke reprize, nadam se...

6. Jebote, niko me od modulatora ne zna. Zato i blejim na ovom ranku 6 meseci. Ali znacete me, kad vam pokradem sve zemskinje.

7. indastrijal napravio facu kao u indijskoj seriji. :)

8. Uzevši u obzir koliko je Marvel spominjan na temi sa sve ovom fotkom na kojoj ga Kristina ljubi dolazi se do zaključka da je bio najlepši u Kornjači lololo

9. Ispašće da pokušavam da iskompromitujem Marvelja...Ali nikako da se setim da ga pitam.
    Marvelje jesi li bio u redu ispred Arene pred početak Smakovog koncerta, pa se pozdravio sa ortakom da ne kažem iskrljao (u obraz, naravno ;-)))))))))))) ) i otišao? Pošto sam ja bio sa ortacima odmah iza.

Inače, zavidim vam na ovom druženju. I sa slika se vidi da je bilo, što bi rekao Her Žika - na nivou.

10. Jesam dože, to mi bio ortak kog nisam video 3 godine pa se pošteni iscmakasmo lolo. Gonzales, ja ipak kažem da su devojke bile lepše, al' dobro lololo

11. Okupljanje vukajlijaša - e, to je za mene Parada viška kilograma!

12. Ladno sam te prepoznao sa slika!
    A ja sam na Vuki inkognito, pa mi bilo trulo pred kumovima i ortacima da te pitam jesi l' ti Marvelj?
    Kako posle da objasnim taj "dijalog" ;-)))))

13. Доже, исто као РалеКу и ја што смо објаснили колеги да је реч о омладини Ротари клуба, тј. крагујевачког огранка масона, кад смо испред факса причали нешто о (пропалом) окупљању.

14. Nato, ko je crvenokosa krasotica na slikama 6, 10, 19, 23, 24 und 30?
    Moja žena je radoznala, jer je identična dotičnoj lady!!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.