~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. jebiga, proklet sam da ne zaboravljam lica :)

2. TRIŠA NIE DOŠO :(

3. Ко је то поред Марвелоуса, та девојка?

4. Па нема само Бањалука вукајлијаше! мобилизација Босне :)
    Сарајво, Бијељина, Вишеград, Рудо (лололо), Горажде, Шипово! има нас свуда :)

http://www.youtube.com/watch?v=YFwUovSdU40

5. Meni baš lepo bilo, drago mi što sam videla neke ljude posle sto godina, al' mi krivo što nisam popričala sa nekima, jbg kad sam se odmah zavukla u onaj deo... Posle sam prošla ispod stola da ne bih pomerala Davida, Ombrea, Nika i ostale :) Ispričah se sa Lemajom, vidi se na slikama kako pričamo o ozbiljnim temama :) Predražinjo je bio prijatno iznenađenje, mada on tako uvek nenadano dođe :) Sa Burijem sam se dogovarala u više navrata da se vidimo i drago mi je što smo se konačno upoznali... Ekipa sa VOS-a standardno na nivou, Ninka posebno u elementu :D Marvel me dopratio, Mesalina ispratila ( Mes, Studenjak te pozdravlja ;)) Svaka čast Nati na organizaciji, mada nisam ni sumnjala u nju :) Sve u svemu, opušteno i zabavno veče, biće i neke reprize, nadam se...

6. Jebote, niko me od modulatora ne zna. Zato i blejim na ovom ranku 6 meseci. Ali znacete me, kad vam pokradem sve zemskinje.

7. indastrijal napravio facu kao u indijskoj seriji. :)

8. Uzevši u obzir koliko je Marvel spominjan na temi sa sve ovom fotkom na kojoj ga Kristina ljubi dolazi se do zaključka da je bio najlepši u Kornjači lololo

9. Ispašće da pokušavam da iskompromitujem Marvelja...Ali nikako da se setim da ga pitam.
    Marvelje jesi li bio u redu ispred Arene pred početak Smakovog koncerta, pa se pozdravio sa ortakom da ne kažem iskrljao (u obraz, naravno ;-)))))))))))) ) i otišao? Pošto sam ja bio sa ortacima odmah iza.

Inače, zavidim vam na ovom druženju. I sa slika se vidi da je bilo, što bi rekao Her Žika - na nivou.

10. Jesam dože, to mi bio ortak kog nisam video 3 godine pa se pošteni iscmakasmo lolo. Gonzales, ja ipak kažem da su devojke bile lepše, al' dobro lololo

11. Okupljanje vukajlijaša - e, to je za mene Parada viška kilograma!

12. Ladno sam te prepoznao sa slika!
    A ja sam na Vuki inkognito, pa mi bilo trulo pred kumovima i ortacima da te pitam jesi l' ti Marvelj?
    Kako posle da objasnim taj "dijalog" ;-)))))

13. Доже, исто као РалеКу и ја што смо објаснили колеги да је реч о омладини Ротари клуба, тј. крагујевачког огранка масона, кад смо испред факса причали нешто о (пропалом) окупљању.

14. Nato, ko je crvenokosa krasotica na slikama 6, 10, 19, 23, 24 und 30?
    Moja žena je radoznala, jer je identična dotičnoj lady!!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.