Prijava

vrhunski, svemirski usisivač koji košta 2490 evra

Ja bi za te pare dao da me jebe ceo stadion. Bili su i kod mene, dali mi ideju za defku i otišli. Nikako im ne dajte da sa vašeg telefona zovu firmu.

Ne postoji ni bolja deka od deke sa kasmirom, ali kosta 500 evra :) jednom se moji navuku na nekoj prezentaciji i kupe je, od tada nas stalno zovu i daju neke male pokloncice, jastucice i slicno... Dobar marketing imaju, daju besplatan rucak za 6 osoba- 3 bracna para, i covjek se nekako osjeca duzan da nesto kupi, a ustvari oni umjesto da daju gomilu para za TV reklamu, plate neki mizeran rucak u hotelu, i ja sam jednom bila na prezentaciji, i vidim da cak i penzioneri na rate uzimaju, meni se ne svidja jedino sto su naporni ladno me pita: Sto necu da kupim ? Sta me sprjecava? A samo sam rekla da mi se svidja neki jastuk, ali je jako skup i za sada ne bih ga kupila.

prevara.
Zvali su me da mi utrape te šejkove kao za gojenje i ja pitam lika koji me vrbuje šta sadrže ti šejkovi, koji je odnos proteina, masti, šećera i to a on nema pojma, kaže to ti je sve najkvalitetnije iz biljaka izolovano, bla bla, dođi pa ću da ti objasnim. U suštini navode ljude koji su bez posla, teraju ih da se uključe u piramidu da bi im prodali proizvod, jer da bi počeo da valjaš te preparate moraš da kupiš....

Ono za bubuljice "kao rukom odnešeno" jer "mi ne lečimo, mi rešavamo problem". Dete se i oženilo.

Bili su i kod mene, dali mi ideju za defku i otišli.

I Herba nolajferi su inspirativni. :)))

brate, nema ništa džabe. ali, priznaješ da ne postoji bolji usisivač? :)

Ne postoji. :)

A šta radi taj usisivač? Meni tetka pričala da je nakon njihove promocije morala da pokrene mašinu koju je proizvela Sloboda Čačak da bi očistila taj haos što su oni napravili

Zovi promotere, pa neka dođu da ti pokažu i objasne. :)

Neka, ne bih da usisavam za njima. :D
A i glupo da cimam ljude iz Kraljeva da dolaze, pošto ovi moji Kragujevčani ne rade to, a da ne kupim ništa. lolo

http://www.youtube.com/watch?v=pgxp92KkU-s

Ево то је Хербалајф ... па ви кусајте ...

Ja bre ni muziku ne slusam kada je popularna i kada je svi slusaju, tek kad izmodi i prodje test vremena, a da kupim KAKVO BILO govno koje prodaju kilavi Radovani iz multilevelmarketinga... Ja sam radio u Americi, i veliki deo obuke mi je bio psihologija uvaljivanja proizvoda. Na meni leba necete zaraditi, isto ne koristim ni promocije, ni popuste, ni kartice, ni kredit, samo suva kesovina mi u zivotu igra ulogu.
Herbalife ti je neka polu-laz, kao i Amway, za razliku od recimo Zeptera koji jeste nesto razlicito od drugih, i u pricipu kvalitetno.

Imam par ortaka koji rade u herbalajfu, i secam se neke price da moras da platis neku cifru samo da bi mogao da prodajes njihove proizvode... to jest, kupis licencu za njihove proizvode...u svakom slucaju cela prica mi mnogo smrdi.
Dolaze likovi i smaraju me sa pricama kako su dobili natprirodne moci od kad uzimaju herbalajf proizvode... i naravno, pokusali su da me vrbuju da i ja radim tamo jer ''posao zahteva samo par sati dnevno, donosi dobru zaradu, imas popust na njihove proizvode i non stop se organizuju neka besplatna putovanja i provodi...'', i mislim da zaposleni cak moraju i da idu na neke seminare koje odrzavaju njihovi ''strucnjaci'', i naravno koje moraju da plate iz svog dzepa...
Jos jedna stvar koja mi tu mnogo smrdi je to sto svi ti ''dileri'' herbalajfa prodaju proizvode bukvalno na ulici, i koliko ja znam ne izdaju nikakav fiskalni racun...jednom prilikom pitam ja jednog lika koji radi u herbalajfu zasto ne daju racun, i kako placaju pdv drzavi, a on kaze: to ti je sve sredjeno na visem nivou...

to ti je sve sredjeno na visem nivou...

da da... :)

ovo kad čitam ko da sam upao u neku birtiju gde su svi sa šajkačama, u uglu gore američke zastave i zastave evropske unije, i pričaju se priče o kancerogenom mleku koje nam ameri serviraju, o američkim satelitima koje ubijaju naše moždane ćelije gama zracima i sl.

imao sam drugaricu koja je koristila to, po meni je lično sranje, jer realno smatram da se mršavi vežbanjem, i smanjenjem hrane, ali tipa nikako da se izgladnjujete, nebitno, ona je recimo zamenila doručak, i ponekad večeru, za ručak je krkala tipa dve pljeske i smršala je 3 - 4 kg. za mesec dana tako nešto, sad dal su sekta i dal su kancerogeni stvarno ne znam, ona još uvek ima kosu....:/

Знате шта је најсмешније? То што нам уваљују производе које садрже састојке које можемо да нађемо било где. Све те форе са храном и лековитим биљем и њиховом применом у заштити здравља је још Васа Пелагић описао у својој књизи, а ови нашли да нам продају маглу. Па сами можемо можемо себи да припремимо храну, да кувамо чајеве, да правимо маске и креме за лице, креме и масти за кожу од састојака које можемо да купимо свуда. По мени је то још један начин да се потури генетски модификована храна и наводно лековите биљке узгајане у пластеницима и кљукане разноразним отровима. Сматрајте ме параноичним, али мислим да ништа што долази из Америке осим спорта не може да буде добро.

jer realno smatram da se mršavi vežbanjem, i smanjenjem hrane, ali tipa nikako da se izgladnjujete,

+1

ja smršam sa redukovanom ishranom celih 5 kila pa mi dobro a ne dam ni dinara.

I sport im je na steroidima.

Добро у Америци на стероидима, у Европи на креатину. Сви прећуткују то. Шта мислиш, да би фудбалери у најјачим европским лигама могли да издрже преко 70 утакмица годишње, само тренирајући и правилно се хранећи?

Kreatin nije steroid. Kreatin je sasvim legitiman nesteroidni proizvod, prirodan suplement. I ja ga koristim.

Steroidi su nešto sasvim peto.