Prijava

Mi zadovoljni jer smo pobedili, iako kilavo, oni zadovoljni jer su odigrali muski, s obzirom na povrede.
I vuk sit i ovce na broju.

СВРШ ПО ДУЛЕТОВОЈ ЋИЛИ И НИШТА МАЊЕ ПОГАНОМ ЈЕЗИКУ, ГРГОЂЕ ОД МУЈСПЕРА

SiM

Игра дечко свака му част.

Стеване за 200 постова на једној оваквој идиотској теми нико никоме није спомињао мајку, али си ти нашао за сходно да нам то поручиш због 2,3 поста на теми коју ти је ђед изгледа оставио као заоставштину. позз

Није ми ђед оставио, но сам је ја отворио. Позз и теби

Јеби гробаре, але але и тако то

НИВЕА ПОСТАЈЕ ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР ПАРТИЗАНА ИГОКЕЕ МТС ТЕЛЕНОР НИС НАКОН ОВЕ УТАКМИЦЕ, САЗНАЈЕ КУРАЈБЕРОВО ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО

Radujte se romulanci, ovo vam je verovatno jedina prilika ove sezone.
Mislim da i vi znate sta vas ceka kad budemo koristili vise od 5 zdravih igraca u rotaciji.
Ljubac velicine Duleta

Јел и вама купио тата козу са плавим очима?

ПА ЈА МИСЛИМ ДА ЋЕМО ДА ВАС ГУЗИМО

Честитам вам, али ми смо играли лепше од вас, нисам видео ниједну добру акцију или продор (можда један Нелсонов) док вам је у рекету Богдановић пишао по грбу. Јебао вам је мајку са продорима и оним полагањима. Милосављевић тројкама исдоминирао, Ловерњ офанзивни скокови. Радујте се, нема Вестермана, то вас је укењало. Кинси одиграо са повређеним леђима, просто, свака част свим играчима, види се да су дали максимум. Од ваших, једино је Боби вредан пажње, он вам је изнео победу, све преко оних бунарења с лоптом, ко камен да баца. Ништа ефективно и потезно ко сваки центар. Шилб је исто добар био али не тако као Богдановић, дечко који је одиграо утакмицу сезоне.
Мислио сам да ћете да нас развалите али испоставило се да сте обичан пувањак, јебаћемо вас ко и пре кад клупа буде здрава и спремна за игру, могли сте много боље али нисте, ипак сте Цигани.

Prd prd prd prd prd...

http://www.b92.net/news/pics/2013/04/28/763184371517d71f2a15e4360040610_orig.jpg

ЈЕБЕМО ЗВЕЗДУ ИЗ РЕКЕТА!!! ШАЉЕМО ПЕДЕРЕ ПО БУРЕКЕЕЕЕ, БУРЕКЕЕЕ, БУРЕКЕЕЕЕЕЕ

Smrd smrd smrd smrd... :)

JEBACEMO VAS JAKO, SLEDECU TEKMU KAD BUDEMO ZDRAVI TAKO NAM OLIVIJE!
http://static.mozzartsport.com/img/news/9/0/2/13848064249334.jpg

Замало да се обрукате са том дугачком клупом и баченим парама на ова ваша појачања, е Цигани, увек сте били глупи за кошарку.

Радујте се ајде, који вам је. Или сте премрли од страха да вас случајно не добијемо тако рацепкани од повреда?

Nema poente radovati se. Kao kad bi se radovao sto si oteo zvecku od bebe, jednostavno previse je lako da bi bilo zanimljivo...

Поређење ти искидало. Само обриши дупе, још ти вири смрзнуто говно из треће четвртине, кад смо вас прцали са Богданом. Страх чини чуда.

glodarcici ne serite majke vam

koga briga kako se igralo broje se pobede a ne koliko je puta lopta pogodila odruc i koliko je neko srao po reketu

cornelije

Радујте се ајде, који вам је.

Па лол дечко. Видиш, тренутно се радујем за себе, за своју душу, а и кад то радим на интернету, немам потребу да избацујем постове на свака два минута, пишем капсом, качим гомилу неких слика, све у циљу да бих другој страни натурао на нос то да су изгубили. Укратко, не покрећу ме фрустрације, већ волим спорт и клуб за који навијам.