Prijava

Ja bih ih mučila terajući ih da okopavaju baštu za peršun

Тијанић се офуцао, није никакав више, није дебело прасе које бих радо боцкао.
Ја бих пре користио за перверзије БСДМ, топла чоколада, мед, лизање табана..

vučice, ja kopao i peršun i krompir, ali vjeruj mi okopavanje kukuruza je mnogo zajebanije, sve ona pera hoće da isijeku kožu

Леу Киш.
Мучио бих је тако што бих направио 1000 клонова ње, које бих ставио у исту просторију са њом, и клонове бих пустио да завијају пискавим гласовима све док главе не експлодирају и оригиналу и клоновима. Након експлозије 1001. тела остатке бих покупио и спалио на врху Килиманџара како бих био сигуран да се никад више неће вратити.

Jebacu, zašto ne voliš svoju babu?

Јер је наџак. А и нисам мислио да њу мучим, него да је користим као средство за мучење.

Nekog Djuru koji sam sebi tepa (Đura Mornar). Lik drži predavanje u amfiteatru i manekeniše sa LT ili tab. rač. i glumi profu koga svi obožavaju.

E, par puta mi je oko na TV zabeležilo njegov akademski nastup.
E, da počnemo.
Predstavila bi se ko čovekolika zlatna ribica i dala mu neki test da reši. Ako se pokaže da mu je IQ veći od 24,8, dobio bi neku značajni kintu, auto po želji i stan. Naravno, test ne bi mogao ni tečno da pročita, kamo li da reši....To bi se snimalo i puštalo na TV+u umesto njegovog predavanja.
Da, dobio bi test koji se daje deci pred upis u školu.

Bacje a da rentiras bakutu?

svog zubara. pustio bih zmaja sa šipova na njega i posmatrao koliko će mu vremena trebati da mu uši prokrvare

Uh ♥
edit:
a ne, antipatični ne, ignorišem, ne volim da se uzrujavam. i tako je to fuj razlog da se neko muči, jaoo, pa kako možete, gadno, fuj, fuj.

vučice, ja kopao i peršun i krompir, ali vjeruj mi okopavanje kukuruza je mnogo zajebanije, sve ona pera hoće da isijeku kožu

i to što kažeš, bolje da okopavaju kukuruz a posle da kleče na zrnima u ćošku onoliko minuta koliko imaju godina

Spikere i spikerašice na b92 i većinu sa RTsa : sadržaj dnevnika bi morali da nam saopšte pantomimom. Ako se utvrdi da 98,6% gledalaca ne zna da izbifla dnevne vesti-poslala bi ih u semenski kukuruz.
Onog debila koji je pomilovao lika koji je osudjen za silovanje, pa je posle ubio tužioca....da kaznu odsluži do kraja na groblju u napuštnoj gobnici ili tako nešto. Onog što se dosetio da predloži pomilovanje na isto, onog ko je potpisao na doživotno ćutanje.

Toleta i Tijanića. Reko bi im da se obuku u najskuplja odela, ture najlepše kravate i čuke, a onda bi ih nabio u svinjac mađ krmke da kao takvi prožive ostatak života, da grokću, idu četvoronoške, jedu pomije iz korita, spavaju i seru gde i ostale svinje. Ako neće mogu slobodno da spontano crknu od gladi, dobar sam ja čovek, oću da dam mogućnost izbora.

Hm, ponekad, sebe.

matthew gray gubler, mhm

Tijanića i Tadića.

doris bizetić. jebo bi je u rčma i rekao da sam joj usadio implant bombu koja će nekad da okine, slučajno. onda bih je gledao kako piše tekstove o šredingerovoj mački. do 2017. već bi izvršila samoubistvo. ne jer ne može da izdrži pritisak okidača, nego jer su tako radili američki pjevači poznati

Све наше политичаре! Од првог до задњег .. оном старом добром мучилицом са пацовом и кавезом и груменом жара на кафезу .. да се пацов успаничи ...
маму им јебем ону хохштаплерску ...
http://www.manolith.com/files/2012/10/rat-torture.jpg

doris bizetić. jebo bi je u rčma

da li je on stvarno ovo rekao

ja bi drzo Ivicu.

ovog naseg, domaceg.