Prijava

Поштовање.

Да ли неко од цењених гејмера зна зашто ми се дешава следеће:

Приликом играња игрица и уопште рада на рачунару дешава ми се да ми миш полуди. Полуди кад кренем мало брже да га померам у неку страну.
Детаљније - на кантеру ми је сенситивити 1, и све ради ок док не цимнем миша у страну. Е онда миш полуди и крене да се понаша као да је сенситивити 1000. Значи окреће ми се екран 100 пута свуда, и док не подигнем миша са подлоге не прекида да се врти. Тако и на десктопу, чим цимнем миша стрелица крене неконтролисано да лудује и да се окреће по екрану и не зауставља се док не дигнем миша.

Прво сам мислио да је до подлоге, ал сам онда купио неку гејмерску до јаја подлогу (фнатик неку) али опет је исто.
Много ме нервира разлупаћу компјутер.

Шта год да укуцам на гуглу избацује оног мртвог Феликса и његово неконтролисање окретање по свемиру..

Да није до миша?

a da nije do monitora? hehe

nem pojma, i meni se to dešava, ne često, ali dešava se. ništa nije savršeno, ne brigaj.

Imaš dlačicu na infracrvenom senzoru. Manje RedTubeta, Buksno.

Шуш, Аги, усамљен сам годинама мора човек дуради нешто да му буде боље. Не друкај :)

А ако купим новог шмија? То помаже онда?

http://www.game-s.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5496&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=157 ovu podlogu sam uzeo al sam je platio duplo manje nego sto je ovde

senzor na mišu, tj optika je ili sranje ili je već dotrajao pa ne može da izgura kao ranije.

Otvori miša, rasklopi, očisti, pa sastavi. I gledaj da deinstaliraš sve drajvere proizvođača miša, ostavi samo sistemske. Ako ne pomogne prvo, a onda ni drugo, tek tada pazari novog mišonju.

buksno to za takvo okretanje miša je problem u optici miša a nema veze sa podlogom, ali kad si već kupio fnatic podlogu onda do jaja, samo još kupiš miš solidan gejmerski i možeš da se okrećeš na 1 sensu kao podmazano.

Очисти оно сочиво од миша, можда је глибаво, накупи се то временом, а ако ти је стар миш ка' мој што је 8-9 година, није му ни чудо више :)

šta tripujete čoveka, to je normalno. mene šmi ponekad jebe tako već skoro 5 godina, navikne se čovek.

kupiš miš logitech mx518 i može da ti traje 10 godina kao da je nov, a teško da ćeš dobiti neku veliku razliku ako ga očistiš, to je klasična boljka lošijih miševa da ne mogu da isprate velike i nagle promjene brzine, čim ga cimneš on se zabaguje i krene u krug da vrti jer senzor ne može da registruje takve brze promjene, imao sam i ja takvih miševa, bili su dobri za sve osim za igrice, i na kraju kupim ovaj mx518 i radi kao prvog dana, a u kanteru nema šanse da mi ne okrene nišan koliko god brzo da cimnem.

Remac
kupiš miš logitech mx518

+1 od ponosnog vlasnika.

ma jebeš ložitek, baci miša i koristi numeričku i strelice - kad to savladaš biće ti dobar i onaj stari miš sa jednim dugmetom (levim)

Remac
kupiš miš logitech mx518

+2 od ponosnog vlasnika. (samo sto sad koristim neki logitech)

Nemam pojma što ti je miš tako lud, ali skini mouse fix. Sad ne znam da li utiče na taj problem koji se javlja kod tebe, al' što ne pokušati. Ja bez toga ne mogu ništa da igram...

I još jedna preporuka za Logitech mx518.

E do jaja, fala Remac tebra, taman sam se spremio da pojedem podlogu..
Sad cu da vidim koliko para taj mis i to je to..

Verujem da smo resili ovaj problem, te molim dezurne da zakljucaju prostoriju.