Prijava

Мени тај израз "цензура гениталија" некако није прецизан. Ваљда "цензура приказа гениталија". "Цензура гениталија" делује ми као нека пракса, шта знам, мучења, одмах замишљам неке игле, маказе, конце и конопце...

http://vukajlija.com/forum/teme/50641-cenzura-genitalija-vs?strana=3#post_2297424

Да, да...

s obzirom da si ti u pitanju ne čudi me što ti baš to pada na um lolo

То сам само интернет-ја, ко зна какав сам заиста ја.

gori vjerovatno :D
šalim se :)

Valdemar: ja sam patrijarhalno vaspitan čovek sa ovih prostora...

Khm..

ja sam patrijarhalno vaspitan čovek sa ovih prostora...

ako se ova fraza spominje u nekoj priči oko seksa to u suštini znači da se seks svodi na misionarsku pozu tehnikom kurac u pičku, strogo gledanje u oči, ovi malo opušteniji se zalete pa ugrizu bradavicu :)

Jebote, čim ljudi ukinu cenzuru, koristite izraze kurac i pička kao da će vam neko dati po soma dinara za svako ponavljanje.

ja sam patrijarhalno vaspitan čovek sa ovih prostora...

Naravno, vaspitan u patrijarhalnoj slobodarskoj tradiciji naših naroda, pa kad god čujem reč "cenzura", pomislim na neko kasapljenje, makaze, davljenje. Otuda ovaj smešan i zanimljiv nesporazum.

Zar nije smešno i zanimljivo osnovna poenta Vukajlije? :)

Ne bih se složio sa uvodnim postom, ko je igrao GTA 4 ono sa bajkerima mogao je videti golog senatora koji se slobodno šeta i vidi mu se patka, ali u igri zato ne možete videti bradavice na dojkama, a kamoli nešto drugo kod žena. To je cenzurisano, a kurac nije. Šta ćemo sad?

Zar nije smešno i zanimljivo osnovna poenta Vukajlije? :)

ne. sajt je osnovan da bi anonimni drkoši i sajtuše imali mjesto gdje da nolajferišu.

stog, pa to za GTA je zbog toga što je većina gejmera muško, pa ako se lepo vidi sisa, pička, ima se uzbude pa neće digraju kako treba nego će da drkaju...

E pa možda zato što muškarci više čitaju novine od žena, otuda tamo žene u toplesu itd.