Prijava

Ne kažem da ne čitam definicije... Dnevno iščitam oko četvrtinu do trećinu novih definicija, ali se ne usuđujem ocenjivati. A to sa praćenjem autora je tek nešto što mi je totalno nepotrebno.
Ma, ko ga jebe... Na'rani kerove i ništa ne barkaj!

Pozdravkotkuće! :)

ja kad vidim da neko ceka odabranu 6 meseci ko ozeblo sunce, imam zelju da mu cestitam, jer mi je milo... e sad svaku cestitati i komentarisati je bzvz, naravno. neko to radi kad mu je dosadno, a neko to radi stalno. opet, ljudi nisu isti...

prema tome - dabome. pozdravi gorana, kolfi. :)

u suštini, meni ne smeta to uopšte, ali mi je malo ljaljanski kad vidim nekog da se zahvaljuje svima ponaosob na svojoj defci, reci jednom fala svima i ćao će, ne moraš svakog avtora da naglasiš, bilo poznatijeg ili anonimusa.
al opet, kontam da se neki našli i komuniciraju na takav način, jer ih manje ima po forumu a još manje na četu,stoga se drže komentarisanja na defkama.

I ovo je ok. Ti komentari imaju smisla, radi se o samoj definiciji, jos se iskoristi prilika pa se privuce paznja modovima.

Kad se pocne pominjati naslovna, samoj definiciji se umanji vrijednost.

ali se ne usuđujem ocenjivati

E sad ga usra brate. Uzmi traži nekom modu na PVT trajni i čitaj iz offa. Koji će ti kurac registracija svakako ne ocenjuješ? Koja je poenta? Jel su defke govna, jesu. Daj svima minuse, budi hejter al imaj svoj neki stav.

Ne kažem da ne čitam definicije... Dnevno iščitam oko četvrtinu do trećinu novih definicija, ali se ne usuđujem ocenjivati.

e jebiga sad...ovo ne kapiram. zateko si me u negližeu, da ne kaem pijanog
u jebote, pola tri sve mi sevrti

e jebiga sad...ovo ne kapiram.

+ 1 :)

zateko si me u negližeu, da ne kaem pijanog

matori ti si uvek pijan lololo da me ne shvatiš pogrešno, još da tvrdim da si alkos ili nešto slično pu pu, nedajbože, ali mnogo piješ bre brate lololo

Iz ofera najviše i čitam... Kako oceniti definicije koja je slabašnog kvaliteta, a čovek se raspisao? Kako oceniti defku koja nije ni za plus ni za minus?

ma ne pijem često, ono, kad se namesti, a namsetila se cela nedelja. čak sam i dosta smanjio u odnosu ma period od pre dve tri godine

Slabašnog kvaliteta - naravno. Nema kvalitet za plus. Raspiso se? Pa i ja bi da jebem Vesnu Zmijanac... Sad je matora već
Ni plus ni minus je + smatraj to nekako nekom pozitivnom nulom. Daš mu afirmaciju i rešen problem.

ja razumem hogara.
a i kukanje za povećanjem ocenjivanja... kako? mislim, voleo bih i ja da se više čita. ali zašto više da se čita kad je kvalitet sranje? zašto? i još da čitam pohvale na definiciju koja zahteva sedam zarez dvaestri sekunde efektivnog razmišljanja i izaziva povraćanje?

edit: e da, znate šta mi još ide na kurac? kuknjava za naslovnom! ''ODABERITE MI POSTER, ODABERITE MI DEFKU NA VUKI SAM MESEC DANA I NEMAM ODABRANU A NAPISAO SAM 500 DEFINICIJA KAIZEN DURADI NEŠTO AAAAAAA'' bez obzira što ima i ok likova koji to rade. da sam mod banovao bih za to. kao i za antihumor sa one teme ''svi imaju grudnjak samo dado topić kurac''

A šta vas sve toliko boli kurac šta neko drugi radi na internetu?

Па и банују се ови што траже одабране, зар то није позната ствар?

Crvena konjeva mas'
A šta vas sve toliko boli kurac šta neko drugi radi na internetu?

A što tebe toliko boli kurac šta mi svi drugi radimo na internetu?

Vidim ja da svega ima ovdje.
Slušajte momci, da ne kaem djeco, pošto je bilo i komentara takvog nivoa.
Čoek je pokrenuo temu sasvim svrsishodnu. Uočio je jedan običaj da se definicije kodabrane kite željama, čestitkama i pozdravima. Njemu to smeta i još nekima, a drugima ne smeta ili vole to, i to su ovdje suprostavljeni stavovi.

Ipak, po starom dobrom vukajlijaškom običaju, dođe na tapet i način selekcije definicija na naslovnoj. Tu nije red da se čačka, ili bi to trebalo u posebnoj temi.

Što se tiče ocjenjivanja kvaliteta i prosuđivanja, mislim da postoje autori koji zamišljaju da sa ove strane monitora sjede Đure Jakšići, Ive Andrići. Mome Kapori...e pa ne stoje, nit znaju tako da pišu. Mi smo običan svijet i volimo vukajliju, ništa više! SRBIJAAAAAAA!!!!

zateko si me u negližeu

Ovo mora da definišeš pašo, ako nema. Može defka da se napravi da sve puca.

Inače, slabije čitanje je najveći problem sajta. Čitajte više, a komentarišite još više :)

ali zašto više da se čita kad je kvalitet sranje?

Pazi, evo juče samo, pročitao sam masu odličnih defki. Ne slažem se.da su sranje nikako.

dobro... i ja juce procitah par finih :)

Pazi, evo juče samo, pročitao sam masu odličnih defki. Ne slažem se.da su sranje nikako.

а, ето, решио био мало да пишем..
:дува у нокте десне шаке, па трља о ревер са оредењем: