Prijava

http://www.smesniposteri.com/new/picture?page=1
Zapravo jedan plagijatorski sajt i vrlo dobro znamo o čemu je reč i kako reakcije za veoma kratko vreme dospevaju tamo i plus nemaju naznaku niti datum niti vreme kada je reakcija plagirana pa ispada u nekim slučajevima da mi plagiramo odatle. Naime, napravila sam jednu reakciju (koja mi je nepravedno obrisana nakon što ju je Dionisiyo predložio za odabrane). Ideju sam dobila pre par meseci neposredno pre uvođenja nagrade za muzičke reakcije i prateći temu http://u.vukajlija.com/forum/teme/49650-gifovi-sa-legendama-domace-estrade-u-glavnoj-ulozi?strana=5#post_2256318. Temu ne bih otvarala da znam da sam plagirala nekog i da postoji original jer sam baš pretražila. Reakciju sam objavila pre dva meseca zatim je taj isti dan nakon što je objavljena posle par sati plagirana na tom sajtu. Neka se jave svi koji su oštećeni i kojima je nepravedno uklonjena reakcija zbog tog sajta. Ali samo oni koji su stvarno oštećeni. Ponavljam, nisam plagirala nikog, reakcija ne vređa nikog, ona je samo jedna u nizu muzičkih reakcija koja je nastala idejom jednog od autora.
Reakcija je bila ova:

Kada kosiš travu a prolazi dobra komšinica sa balonom vode
http://i.imgflip.com/dqdo.gif

Molim dozvolu moderatora da je napravim ponovo. Hvala.

Mogla si na PVT da pitas, a i imas Raznorazna pitanja, jer ko ce se jebeno mlatiti tvojim pitanjima. Ako ti je bas dosadno otvori neko novo glupo sizenje.

Не сери. Ако се ово стварно дешава требала је да отвори. А модератори да одговоре, и убудуће да узму ово у обзир код оваквих ситуација.

Treba to spemovat.

kizo
Treba to spemovat.

+1

Ал сте оштећени у пичку материну, исплагирали вам јебену реакцију...

Jebač zamisli da ti Aca Lukas ukrade Srce od silikona i prepeva kao svoju? Stavi se malo u njihov položaj, nije sve jedno.

Otvorila celu temu i ispisala sastav od 8000 karaktera da bi tek na kraju balade dosli do

MENI OBRISALI REAKCIJU

Otvorila celu temu i ispisala sastav od 8000 karaktera da bi tek na kraju balade dosli do
MENI OBRISALI REAKCIJU

Muuukica :(

Al stvarno treba nešto spemovat.

Makar neku temu.

Ако се ово стварно дешава требала је да отвори. А модератори да одговоре, и убудуће да узму ово у обзир код оваквих ситуација.

Tačno. Koliko puta su slučajno ubacili plagijat u odabrane bez da pretraže da li ima original. Sajt je prepun plagijata. Treba malo više da obrate pažnju pre nego što nešto obrišu ili odaberu. Mislim da, kad već znaju da je taj sajt napravljen u cilju plagiranja reakcija, onda neka ostavljaju ono što je ovde napravljeno a ne da brišu ako su prvo to videli tamo.
Malo je komplikovano što nemaju vreme postavljanja tih reakcija-plagijata pa Kaizen ne može da podigne tužbu protiv njih, oni nažalost mogu da ga sjebu kad god požele.

Treba to spemovat.

Nemam fejs nalog, inače bih im ispemovala svaki plagijat koji puste. :)
Jedino rešenje da im se hakuje sajt. :evil smile:

Pa šta Džeri. I nisam verovatno jedina. Samo skrećem pažnju na konkretan problem.

Jebač zamisli da ti Aca Lukas ukrade Srce od silikona i prepeva kao svoju? Stavi se malo u njihov položaj, nije sve jedno.

хихихихи

kizo
Makar neku temu.

Misliš?

Ako Kazna bole kurci sto ljudi plagiraju po drugim sajtovima, sto bi i nas smrtnike, uostalom na njegov racun dolaze do love, ne na nas...

Gle stvarno, ceo sajt od plagijata. xD Mogu da se pohvalim da plagirani ja imam više od 77 hiljada pregleda, više od svih drugih plagijata! :D (I nekog napaljenog matorog perververznjaka) http://s20.postimg.org/oijmat68t/oottt.jpg