Prijava

али неколико пута сам да бих одлучио ужасно важну ствар у животу бацао новчић.

http://www.project-landmine.com/wp-content/uploads/2012/07/two-face.jpeg

Имам ортака који је ишао месец дана у клаџу и само гледао трке керова и буквално научио шаблон по ком их пуштају јер нико нормалан не игра то, а још мање прати то. Дошао човек један дан и ошурио их.

Bojim se da ovo nije moguće :) Rekao bih da malo laže drugar.

TO sa kerovima je istina. Nikakvo LIVE kladjenje nije u pitanu. Trke se pustaju sa hard diska. Jednom neko jeste uradio ovu foru,al tad su kladze podcenile kockare,pa stavile mnogo mali broj trka. Sad u svim kladzama imaju bazu od barem 5000 trka koje se pustaju po nasumicnom odabiru.

Sad u svim kladzama imaju bazu od barem 5000 trka koje se pustaju po nasumicnom odabiru.

Baš to, trke idu po slučajnom odabiru, a sam taj program košta poprilično, da neko ne bi provalio to, tj. imao isti. Ni radnici ne znaju koja će sledeća ići, tako da tu provaljivanja nema. A broj trka u vecim kladionicama je 15-20 000

Ti mora da si strelac u horoskopu :D Samo kod njih vidjam takvu radoznalost i dokazivanje samom sebi...

U domenu srodnih znakova, tako da imaš samo još jednu šansu da promašiš, odnosno, pogodiš. 50: 50. I smem reći, jer ne dobijam zaradu od ovoga, da si na gubitku ako odigraš bez obzira što nije ni zabavno.

Marcipan - osoba koju je najteže razumeti na ovom sajtu.

Tačno, moram imati drugi nalog za tumačenje sebe, "marcipan" je isuviše konceptualan postao. :(

TO sa kerovima je istina. Nikakvo LIVE kladjenje nije u pitanu. Trke se pustaju sa hard diska. Jednom neko jeste uradio ovu foru,al tad su kladze podcenile kockare,pa stavile mnogo mali broj trka. Sad u svim kladzama imaju bazu od barem 5000 trka koje se pustaju po nasumicnom odabiru.

Лик је из Пазове, нека локална клаџа, и одрадио је пре три/четири године то. Додуше, није узео превише пошто није имао шта да уложи, али опет, неку лепу свотицу од 100-200 ојра је узео.
Хоћу да кажем да је у питању била нека клаџа оданде ваљда, нисам упућен у детаље, али сигурно није била велика.

Slazem se za kerove u potpunosti...ima u Meridianu jebote ona igrica kao fantasy premier kako se vec zove, stavis pare na lupam liverpool - wba 1 1.80 i ono igraju...k'o pes jebote...i ladno to neko igra

I onaj rulet na monitoru. Isto sranje kao taj fantasy.

Ma daj, smesno je sta sve izmisljaju da uzmu ljudima pare...ko da samo kladiona nije dovoljna ;D

Dok je ovaca bice i vune lolo

a. Nikakvo LIVE kladjenje nije u pitanu. Trke se pustaju sa hard diska. Jednom neko jeste uradio ovu foru,al tad su kladze podcenile kockare,pa stavile mnogo mali broj trka. Sad u svim kladzama imaju bazu od barem 5000 trka koje se pustaju po nasumicnom odabiru.

Zato sinovi, pravac Australija! Na svakih 5 minuta, uzivo trke kerova, favorit omane jednom u 10 puta, sve dobijes crno na belo, ko mu je keva, ko cale, poslednjih 10 trka kako je zavrsio... Ovo nase je golo govno, napravljeno za uzimanje kesa. O Virtuelnom fudbalu, ne zelim da pricam. Ej, zamisli, virtuelni fudbal. Pa svaka cast onome ko se setio to da ubaci u kladzu. Zamisli kao, ja igram sony, a ti se kladi sta ce da bude. :D :D

Ja nemam problema s tim. Kladio sam se jednom u životu, dobio 500 kinti i nikad više. Uplatih 50 jer nisam znao šta ću sa parama. :)

Na rulet sam išao takođe jednom, ušao sa 250, imao 1200 da vadim i aj kao neću, mora stati na crno posle 4 crvenih. Pogodite šta je bilo. :) E tad sam se nadrkao i rekao kako neću više. Lomim se ovih dana da ipak odem još jednom jer gledam ortaka koji je od svih mojih poznanika najveći zaluđenik. Svaki vikend dođe, sedne na isto mesto i stavi Vajferta na crno. Ako dobije, ide u grad da pije, ako popuši ode kući i to je to. I tako svaki jebeni vikend. Pa gledam da to i nije tako loše, svejedno bih popio/popušio pare koliko god namenio za vikend, a ovako imam šansu nešto i da dobijem, recimo.

Elem, sve se to treba igrati opušteno, bez ikakve tenzije i nervoze, zabave radi. I tako u ruletu imaš magnete koji vuku kuglicu pa ti se ne isplati. Ne znam, ponosan sam na sebe što nemam tih problema.

Nemoj da ides Arei, mnogo je velika verovatnoca da se neces iskontrolisati da ostanes samo na tih hiljadu.

Pa kad ste nubovi. Ja namerno ponesem dosta više nego što planiram da puknem, da testiram sebe. I kad dođe do te granice, lepo odem kući.

Da donesem još, ololollo

Ja dok sam rulet igrao nisam mogao da se kontrolisem. Kad igram poker onda sam kul i mogu, doduse ja ne igram keš već samo turnirski.

Mnogo teska tema jebote. Emotivne ispovesti kockara vukajlije.

rulet najvece zlo, kladza je ringe ringe raja za rulet

Bas ovako intelektualna jedna rasprava se vodila ovde vidim