Prijava

I valja napomenuti da je 100% kockara sujeverno.

JA sam u srednjoj bio navucen na rulet. Bukvalno svaki mali odmor sam isao 100 metara od skole da bacim po 2,3 spina. Igrao na sitno,al to su mi tad bile sve pare koje sam imao. Dakle mojih tadasnjih 300 din je ravno cifri od 5000 nekome ko ima platu.
Za 3 meseca bio u plusu oko 500e, s tim sto sam sve dobitke od ruleta morao da dajem drugarici da mi cuva,jer sam znao da ako je kinta kod mene, nema te sile da ne uplatim jos kinte jer uvek znam "sta ce pasti u sledecem spinu".
Onda sam posle razgovora sa njom resio da te pare ulozim u nesto sto ce mi koristiti na duze staze. Kupio sam komp koji i dan danas koristim , s tim sto sam joj izbaronisao da kosta celih 500e, iako sam ga platio 450. Naravno sa ostatkom sam otisao na rulet.
NISAM DOBIO NIJEDAN JEDINI SPIN 3 DANA! U poslednjem spinu koji sam odigrao u zivotu sam stavio po 1 kredit na sve brojeve na ruletu osim na 16. Pogodite - pala je 16ica.

Od tog dana nisam vise uplatio ni dinar na rulet, niti mi je palo na pamet. Igram kladzu, prilicno redovno,al mi mesecni troskovi za nju ne prelaze 2000 din, i to ako ne nabodem nijedan tiket.

Радјард Куплунг
Moj drugar išao na kamp za odvikavanje od kocke i droge, neki lik pisao knjigu o zavisnostima, pa ih sponzorisao, hotel, pun pansion, bazen pičke materine. Kaže da su se gudrirali ko blesavi, a onda od ponoći ustajali iz kreveta i bežali na rulet.

hahahahahahah

Nikad nisam voleo da se kladim, jer ko zna.. možda nešto iskrsne... Nisam taj neki tip što voli da previše rizikuje..

Moj ćale, kad ima posla odigra kladionicu jedino.... i retko kad izgubi. Par puta je kupio kola od para iz kladže. :)

Par puta je kupio kola od para iz kladže. :)

lol

Eeee, da, zaboravi na to da se osvrnem. Ne znam po kojoj logici to funkcioniše, ali ta priča da je kockarima lepše kad izgube mi je nekako niđe veze. Pa ja kad dobijem imam taj osećaj da mi je sve do jaja, a kad izgubim... Ako je neko krao naftu pa povuče previše, to je otprilike taj osećaj.

Ne
znam po kojoj logici to funkcioniše, ali ta
priča da je kockarima lepše kad izgube mi je
nekako niđe veze.

nije lepše, ali nije ni loš osećaj jer su(smo) razvili mehanizam odbrane(može se reći mazohistički) koji im predstavlja gubitak kao olakšanje, kao jačinu, "pukao sam trostruku platu a vidi me, ni da se uzbudim, kako sam jaka ličnost"... Naravno posle toga kreće nervoza i kajanje, pa potraga za novcem pa opet isti krug.

Tulumbac gde picis poker? Jel online ili live?

Nem pojma, meni nije nikad lepo, ne kreće mi nikad nervoza i kajanje, jer znam da bih opet tako, pa što koji kurac onda da se kajem. :)

Live, uglavnom live i igram. Online nisam i dok je moglo, numem to, iznerviram se brzo

коцка по коцка коцкица

Branko Kocka, u kladži se bocka.

U srednjoj sam redovno igrao Black Jack na aparatu...ulagao sam po marku koju sam imao za sendvič. Nikad nije bio problem da se digneš na pet maraka za 15 minuta. Tad sam obično vadio 5 maraka, kupio sendvič i išao u igraonicu na PES za ostale pare.

Moj bivši cimer je baš zaražen kockom. Bilo je situacija kada mi je dužan po nekih 50 eura, i ne vraća ih mjesec, dva, a ja ga u tom periodu nalazio kako kocka i gubi po nekoliko stotina.
Najgora je ona rečenica : Mora dati, saće da se otvori.

Skrletnik, on verovatno nije samo tebi dugovao, hteo je da napravi da svima vrati i da bude miran... Verovatno mu se i dešavalo da napravi tolike pare, ali nije stajao.

Не волим да се коцкам, те игре на срећу су ми досадне, али неколико пута сам да бих одлучио ужасно важну ствар у животу бацао новчић. То је адреналин! Али, то би могло баш да ме окарактерише као будалу :)

"Овим новчићем сам изабрао факултет, а сад сам се и оженио!"

"Овим новчићем сам изабрао факултет, а сад сам се и оженио!"

Pa, ne baš, ali taj princip. Bacao sam ga tri puta, čini mi se da ću ga uskoro baciti četvrti put. Ukupno imam šest bacanja u životu.