Prijava

Не знају никако шта је ћевап или бурек, ал опет лансираше сателит и изведоше три нуклеарне пробе... Ил то амери измишљају као изговор за увођење демократије?

Ja mislim da kod njih samo povlašteni mogu da se bace na rukoblud.

Ako je cijena satelita nedostatak pornjave, zar to nije skupo?

Biće rata, kažu svi, a ja ću umreti od ljubavi...

A jel znate da je u Skoreji gejstvo što se tiče partije sasvim, al ne kapitallističko i zapadno. Vjerovatno zato što se ti zapadni pederi jebu sa muškarcima. U šupak.

A jel znate da je u Skoreji gejstvo što se tiče partije sasvim, al ne kapitallističko i zapadno.

Молим те појасни.

Ovaj, ja da pitam ovde posto sam se zareko da ne citam vesti... Jer roknuo Kim Long Dong neku raketlu, jel to danas treba da rokne? Malopre sam cuo nesto, mada je moguce da komsija Milisav plasi vrane petardama...

Наводно треба да рокне данас, јербо је данас тај неки њихов празник, рођендан Кимовог деде, првог на власти из њихове лозе.

Đemba Ba je rekao da nema komentara na novonastalu situaciju.

To sa Severnom Korejom je najobičnija šaća. Oni se kao nešto busaju, a idu u jebačinu mlitavim kurcem. Ne daj bože, po njih naravno, da se poigraju slučajno sa nekom bombom, jer će ih Amerikanci izbrisati sa karte sveta, jedan narod će otići u istoriju u roku od sat vremena. Južna Koreja je vojno jača od njih 5 puta, a kamoli Ameri, tako da od te priče nema ništa.
To je mazanje očiju i skretanje pažnje sa nečega mnogo opasnijeg... a čega, pojma nemam. Štaviše, mislim da Ameri plaćaju tog Kim Džong Un-a da diže prašinu kako bi svetu skrenuo pažnju sa pravog američkog cilja.

Не може светски рат да почне без Немаца.

Не може светски рат да почне без Немаца.

+1
Мора да буду бар две велике стране за светски рат. Мада кажу да пред сваки светски рат иде прво економска криза па тако то...

Ако СКореја улети, улетеће и Иран.. Пун им је курац више ових Амера

Jel počelo usta vas jebem?

Kim Džong Li će sve da pobije

Ma nema više Amerike, ali toliko je ona daleko da svetlosti treba bar mesec dana da stigne do nas, tek ćemo to saznati.

Kim Džong Srbin uhapsio Amera! Nema labavo!

Otkad me razočarao poslednji smak sveta ne verujem više u ovakve bajke.

Ja jedva čekam neki sledeći, mora čovek nečemu i da se nada u životu.

Pa da, vidjela i Šakira da se ne isplati biti Kolumbijka a u vezi sa sinom predsednika Argentine. I onda se preselila u Espanju i udala se za separatistu iz Katalonije zvanog Đerard, a sinu dade naše ime Milan, da može da služi vojsku u Srbiji a da ga ne zajebavaju ostali previše.