Prijava

Samo hardkor gotičarka dokazi u obzir za opštenje u pabliku.
Jednoj sam slučajno pipuo rč, smrdeo mi prst tri dana posle toga.

ne varaš se, ostavio sam ga
lele kako sam je kecao u magacin, jaoooooooo, ufffff... jedva sam čekao da odemo tamo kao da pakujemo nešto....

Nienna koa sti transferčina. Molim te nemoj više, zagrcnut ću se martinkom koju u ovom trenutku glođem sužitkom.

trankila, padrino Rile, trankila... nemo' da lomiš zubi
esmeraldaaaa, el tu sohos....

Imao sam scenu da me matori uhvati sa ribom. Golom ribom.

jebite mi oca ako ja razumijem jedan post sa teme

- Pozovemo neke kurve na gajbu, skontamo da bi trebali da hasamo nešto i ulje se zapali, ortak otvori prozor i fikne vrelo ulje kroz prozor sa 7 sprata pravo na kurve koje su nam dolazile. Jedna skalpirana, druga sa teškim opekotinama.
- Pozove me na večeru koleginica, milfača koju sam punio na poslu. Ulazim u lift u njenoj zgradi, pored mene klinka prepička dobro mi nije. Ja reč ona reč, kekoza... Uzmem njen broj pa da vozimo rolere neki dan... Al ne lezi vraže, otvara se lift i oboje izlazimo i idemo ka istom stanu... Njena keva otvara daje joj džeparac i ona odlazi a ja ulazim na njoke.
- Studenski dom Patirs, 3 blok, dva džoka skanka, par nekih tableta i litre alkohola. Neka žurka Deki na stolici viče TADIĆ NAJAČI SAM!!!, masa bi krvi Deki beži u wc, tu neka alt cava, ja joj prilazim i počnem da joj ližem cvidže, kod tetkica se pali alarm, trče sve sa džogerima da pokupe vlaž, Deki pritiska uza zid vadi alat i počinje da taslači... Ujutro, 3 šava na kožici, kurva se nije otkopčala, peglao sam je u šlic.
- Istripujem najstrašnije da bi bilo vrhčina da varam ženu sa nekim random klošarkama koje bi se zaljubile u mene, al da ih spavam kod njih pa da odmah posle obavljnog posla palim gajbi kao u lošim američkim filmovima.
Pokušaj prvi: kresnuo ja nju i pokupim stvari kao obući ću se u wc i begam da ne zna ni da sam bio. Zaboravim fon.
Pokušaj drugi: krasnuo ja nju i kao ne volim da se mazim nego idem na terasu da zapalim pljugu. Iskočim kroz prozor, mesec dana gips.
Pokušaj treći: kresnem ja nju i kažem da žurim, bebisiterka, negde gori, kurac palac, izađem napolje, sednem u kola i počnem da se smejem jer mi je konačno uspelo, zapaim xnu, zablejim uz neki čil sa radija i zakuntam tu na parkingu. Ujutru stoji retrovizor na haubi i pod njim poruka. "K'olko si jadan!"

ау деки мађијо, која си ти будала лолол

Ti znaš prvu priču u detalje lololo

Umalo da prebijem devojku koja mi se vrlo dopadala kad sam nešto loše istripovao od prevelikih količina opijata.

јел беше жарково/вилине воде?

јел беше жарково/вилине воде?

Miljakovac, kod Slona lolo

то је то :) сад се сећам још ономад давно на неким од првих фузбала испричана прича лоло

Jedna ortakinja ručno obradila druga pred svima na nekom mini rodjendanu, koja budala e.

Jedna genijalno komicno nadrealna situacija koju sam doziveo pre ~mesec dana:
Priveo neku ribu na stan, seks sve po redu, pocinje da svice, ona uzela ga blajvi, podigne glavu i kaze: "kako imas prelepe oci" i nastavi sa blajvom.

Priveo neku ribu na stan, seks sve po redu, pocinje da svice, ona uzela ga blajvi, podigne glavu i kaze: "kako imas prelepe oci" i nastavi sa blajvom.

http://www.youtube.com/watch?v=TlYJKfunfC0

Imam i ja jedan. Nije nešto naročito al ajde.
Drug i ja priveli neke k mojoj kući staroj. Otišli u sobu legli na neke deke i ja kontam drug će sad ono da ispali sa svojom u drugu sobu da možemo opštiti, al' ništa to, on zaspao. Ova njegova oblijeće oko njega. A ova moja glumi kao neku finu ribu pošto joj je ova rodica prva i sad neće da ide u sobu kao ono šta će pomisliti rodica, da je laka riba. Ja upalim na fonu neku muziku i skinem je i jebem je 40cm od njene rodice. Svijetlo je bilo ugašeno. Poslije toga najveći trip je bio što je ona plakala. Zašto, nisam htio da pitam. Zajebi to.

lizo sam usireni pazduh debeloj gotičarki u dunavskom parku. bio sam pijan i napaljen.
posle kad sam kreno kući tražila mi broj ja joj dao fixni

Da nije plakala zbog 40 cm, Pinki?