Prijava

Na mene se BLZ ljuti kad mu kazem da juri besne kerove da pije njihovu sluz, a ovaj pušigo kad ga izverdja temeljno on cuti. Klasicni bezmudas.

BZL ja kapiram da nikome nisi odgovarao na prozivke, znači OK bole te tuki. Ali na jedne prozivke da odgovaraš a ono da previdiš, ti nisi čist.

Ajde jebaču uvuci mu se u rčma, prestao si da dojiš BLZ čim si video da ima podršku. Ako iko govori onakve rečenice uživo ja sečem kalabajstera.

ja ne verujem kolko sujetnih likova ima na sajtu....a svi nesto kenjaju kako su ovde zbog sprdnje i zajebancije, a na najmanji atak na njihov ego pocinju da grebu noktima po ekranu od besa

јака подршка у пичку материну хахаха

ja ne verujem kolko sujetnih likova ima na sajtu....a svi nesto kenjaju kako su ovde zbog sprdnje i zajebancije, a na najmanji atak na njihov ego pocinju da grebu noktima po ekranu od besa

Je l će neki mod da zaustavi ovo više? Koj kurac modujete?

blz, kad su ivou andriću davali nobelovu nagradu u danskoj pedeset i neke rekao je '' da sam se okreto za svim pcetima koja su me lajala nikad nebi dobio ovu medalju. ''
a bajaga je reko psi laju a karavani prolaze.smešnije je što se primaš na zezanje internetsko nego taj što je pao smerdevine. relax!

Kako smarate više jebem vas držalicom od vile u dupe.

Pakao Juga, pošto vidim da peniš već dvadesetak sati na mene i da si duboko pogođen mojim komentarima, do te mere da se plašim da ćeš pribeći ekstremnim merama u skladu sa svojim mizernim mentalnim kapacitetima i usrati se u gaće i razmazati po zidovima sobe u znak protesta, moraću i tvoje jednoćelijsko biće da udostojim nekog komentara. Kapiram da je čišćenje govana tvoj porodični posao, koji se prenosi sa kolena na koleno kroz generacije, ali evo odgovarajući ti poštedeću te prekovremenog rada.

Pre nego tražiš da me banuju za netoleranciju, pogledaj svoj profil i šta si napisao na istom. No, verujem da i kada ga pogledaš nećeš shvatiti o čemu govorim, jer te od kokoške deli jedna vijuga i verujem da te je keva dojila do desete godine, jer je znala da sise posle toga više nećeš videti.
Zato budi srećan i zadovoljan što te nikada pre ovoga nisam spomenuo, iako u momentima duboke dosade volim da se pozabavim faktardima kojima je sinonim za pičku najobičnija pomorandža ili rupa u dušeku.

Toliko od mene.

Idi kljucaj zob.

Smorio si dvoćelijska strukturo. Uvredio si dečka opasno ali nema veze, ako njemu ne smeta, meni još manje. Smorilo ovo. pozz

Pusti ih bre Bušido.

Ti si BLZ puko načisto.

Pakao Juga: Smorilo ovo. pozz

Pakao juga: Ti si BLZ puko načisto.

Odluči se.

Smorilo je odavno ali svaki put me obasjaš svojom inteligencijom. Braniš čoveka koji te maltene nazvao nižom rasom.

Ne branim ga. Rekao sam mu da vas ne dira. Baron mi je predočio grešku. Nismo se razumeli. Ne branim ga.

EDIT: I nemojte me smarati što mu ne odgovaram na one prozivke. Železnik je do jaja i boli me pička što je ono rekao. Mada, za sve ovo vreme me nikada nije dirao pa ni sada ne verujem da je ozbiljan. Pre bih rekao da je vas navukao na tuki.

A dobro dobro, jasno sve.

BLZ VOLI SADO MAZO! ALI HARDKOR