Prijava

Svi se koče ovig dana oko glupog virusa, pa ajde i mi da zapržimo tu temu.
Kakav scenario zamišljate, zombi horor, rat svetova ili nešto treće?

Zamišljam sebe u krevetu sa maramicom. Jedini zombi ću da budem ja u kući kada budem hodao da spremam čaj a sve me boli...
Rat svetova možda bude svađa sa roditeljima oko toga kada ja budem blokirao WC.

Не замишљам ништа. Тресла се гора - родио се миш.

Da nas je savatao ptičji grip (koji je bio epi, a ne pandemijski) bilo bi strašno. Smrtnost kod mlađih od 18 godina je bila oko 70% (kod starijih znatno manje, paradoksalno).
Najveća opasnost nam je pretila od naših ljudi koji su u tom trenutku radili na teritoriji bivših sovjetskih republika. U jednoj od njih je p.g. bio epidemijski.
Sve ozbiljnije&viđenije države su imale plan za shut down cele države. Stalo bi skoro sve. Doduše, prividno. NPR.u Engleskoj je postojao plan za on line školovanje.
I mi smo tada imali plan. Imamo ga i sada.

Ima jedan sitan detalj : da li ima keša u državi za realizaciju tog plana?

Svi zarazeni svinjskim gripom hodace okolo kao zombiji i trazice svinjetinu da utole glad. mene ce virus, naravno, zaobici jer vec ionako zderem svinjetinu kao nenormalna. Kivna na proklete zombije koji mi pojedose omiljenu hranu, uzela sam sataru i papriku ajvarku za srecu i krenula na svetu misiju- da ubijem sve proklete zombije. Mozda usput sakupim drustvo, nesrecno se zaljubim, spasem svet itd...

dakle, u mom slucaju- Resident evil

Prošle nedelje mi je bilo toliko dosadno da sam morala da gledam neke filmove a izfor je bio zombi horori ili komedije koje nisu smešne. Pa me baš zanima kakav scenario možemo da izvučemo iz ovoga :) najmaštovitijem i najbolesnijem predlogu dugujem pivo :D
P.S.
Slikano danas na zelenjaku
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_03/ZombieWalk_468x604.jpg

Neki cete da umrete, neki cemo da prezivimo.

od kako je pocelo ovo sa gripom ja se iskreno ne treznim, i za sad nemam nikakve simptome

ispiraj nos i grlo slanom vodom i nema grip da te vata:)))))))))) bas sam se slatko nasmejala ovim optimisticnim verovanjima. mene ce, ako me uhvati, da zakuca za krevet, k'o dobar manijak:))))

A kojom solju da solimo vodu, kamenom ili morskom? Ili mora bas morska voda, bez soljenja? :D

e,vidis taj detalj nisu naveli:))))nemo' da se ko zajeb'o:)))))

http://www.youtube.com/watch?v=drLzlaNUeb0&feature=related

Ko ima avatr svinjskog gripa taj je zaštićen 100%. Evo ja taj avatr koristim par meseci i nisam dobio svinjski grip!!! :-)

Neće da pomremo!!!! Ja ga preživeo! Menjam avatr, ovj novi grip je smešan!!!! MARKETING! Jebeš bolest koja tri dana traje!