Prijava

Јебем ли ти мајку Стојадинка, а лагала си да сам Сехи дечко и да ош секс са мном. Е САД ОД' ВАМО

Naravno da nije. I to ne zbog drugih korisnika, vec zbog same mreze. Fejbuk trguje informacijama sa drugim kompanijama. Npr. lajkovao sam Camel FB stranicu, i posle 5 minuta izlazi mi predlozena stranica koja reklamira neki preparat da ostavite pusenje. Gugl to isto radi, gledam klip Pikachu on acid i izlazi reklama klinike za skidanje sa dopa.

Sve informacije koje ostavite su im trajno dostupne. Kao i fotografije i ostalo.

U zavisnosti od tvog znanja "internetovanja" može da bude skoro pa potpuno sigurna od ostalih korisnika, ali od obaveštajnih službi i vlasnika sajtova nije sigurna.

Деветаре, удри ме до зоре гајтаном од пегле..

Osećam da slušaju svaku reč koju izgovorim.
Dakle, ne.

NISMO MI LJUDI, MI SMO IZ DOBOJA!

Искрено дат одговорим, заболе ме много за приватност на интернету. Нисам ја не знам колико битан да не сме да се зна све о мени, увек сам био отворен, никад нисам крио ни име, ни остале податке. Чак сам и говорио адресу свима који су ми претили батинама. Тако да, не трипујте се превише.

Zaašto bi se iko interesovo za moju privatnost

Не постоји безбедност за приватност на друштвеним мрежама, ја сваки други дан читам како шеф отпусти неког лика јер је написао како ме њесра посао... Већ на томе ти ниси заштићен, само у обичном пискарању те сви виде ко шта где ради. Свако ко се мало више посвети сталковању по мрежама може да закључи ко кога јебе нпр.

Па мислим да је слично к'о и овако, само што је још несигурније, јер на друштвеним мрежама шта год кажеш остане записано и ако си писала некој својој пријатељици нешто у поверењу, то може да види неко ко не желиш да види. Многи се ни не одјављују са Фејсбука, што омогућава сваком ко седне за рачунар особе која се не одјављује да прочита све што има у инбоксу - значи, твоје поруке које си неком писала често може да види и неко трећи тим путем. А ово што кажу да ФБИ, НАСА, масони и Ватикан проваљују у податке, то је исто могуће, али њих ни не занима толико шта две тинејџерке у Србији међусобно ћаскају на Фејсу.

Delimično.

Mislim, ako nisi toliko bitan nekim institucijama onda ih sve redom bole brige, ako jesi, onda nisi siguran. Tako neki fazon. U principu ono što je Čak napisao par komentara iznad.

Drustvene mreze postoje zbog toga sto se na njima rusi privatnost.

Sumnjam da ko može da mi naudi.... prema tome zaštićen sam ko predsednikov sin.

ja mislim da ti ne bi trebalo da ucis skole.

Ja sam svejedno javna ličnost i ne krijem identitet i osnovne podatke, smatram da mi je bezbednost prilično visoka, sa izuzetkom podataka koje namerno otkrivam. Dakle, moj odgovor na tvoje pitanje je da.

Ajde beži bre! Ti si bivši moderator. Kome prodaješ muda za bubrege kada ne pripadaš uopšte ugroženoj strani?