Prijava

U dilemi sam kog psa da uzmem, razmisljam izmedju staforda, šarplaninca ili nemčkog boksera. Može mala pomoć? Podelite iskustva ako imate :)

Узми Епањел бретонца, бољи од тих твојих нагруваних.

Jok. Nego čisto zbog sebe hoću da imam psa.

Jokić neće igrati za reprezentaciju na evropskom 2017, ko god misli suprotno, taj je ozbiljan retard

Ovi što si nabrojo su za mali kurac.

Mopsa :) ili onog izgužvanog.

Ако већ бираш између та три, онда шарпланинац, једино што му треба хране доста. Иначе најбоље узми лабрадора или немачког овчара.

Ja da mogu, uzo bih Simu, ili ti bretonca.

Кизо боготац хахахахахахахахахахахахахахаа
узми мешанца са улице, јебали те ти расни ђокаји

шарпланинац, компатибилан са свим врстама курца, за мали курац препоручујем ове кримогене псе типа пит бул.

Mopsa ili francuskog buldoga.

Da, ako oš baš psa psa, uzmi nemačkog ovčara.

Što jes jes. Evo, Skočko je uzeo kera koji izgleda kao feminizirani mudrac sa dalekog istoka, što implicira da ima veliki kurac.

Боксера дефинитивно!

ево ти искуство с шарпланинац: ја имо 3 месеца он 3 месеца кацам га добијо. живео он на селу морали да пробију још једну капију да има народ де да улази пошто овај гине за кућу и породицу. са децом је посебно добар, одан чувар, изузетно племенит. није као ложачки пси кога можеш да изложиш да неком откине главу, шарпланинац ће да скапира ако хоћеш само да се иживљаваш над неким и одбиће то, али ће да улети за тебе и породицу на метак.

ВАЖНА НАПОМЕНА: НЕМО ДА УЗИМАШ АКО НЕМАШ ДВОРИШТЕ ВЕЛИКО НАЧИ АКО НЕ ЖИВИШ ТИПА БАР У ПИНОСАВИ. ДАБОГДА ТИ ПРЕСЕО АКО ГА ЗАТВОРИШ У КУЋУ. ТО ЈЕ ПАС ЗА ПЛАНИНУ СЕЛО У БИТИ СУ МУ ПРОСТРАНСТВА ПАШЊАКА А НЕ АНТРЕ ТВОЈЕ ГАРСОЊЕРЕ.