Prijava

Ne obraćam pažnju na to, boli me. Neka gleda i sluša šta ko hoće. Fokusiram se na stvari meni bitne.

Том логиком, особе које прате Дискавери и Националну географију би требало да су суперинтелектуални и да их све занима, ал руку на срце, у већини домова, ТВ постоји само ради стварања позадинске буке док се обавља нешто друго. Нек гледа шта ко оће, а што рече Боксер горе, то му дође као генератор социјалног мира, а нарочито с познатима- да види народ да се може пасти ниско чак и ако представљаш неко име.
Мене млого више нервирају ови који сматрају да им је Фарма небитна у животу, али то морају да помену 15 пута на дан; свако помињање имена емисије је реклама- била позитивна или негативна, реклама је реклама, чим се преврће преко уста (или тасратуре) значи да ипак представља неки фактор.

Jebe mi se i za horsovo i za velike bratove. Tonemo u sve gora i gora govna a već 5 godina se ništa osim rijalitija, kosova i evrope ne spominje.

Kapiram da time ubijaju dosadu posto jelte nisu na vukajliji

Ne znam, ne mogu da procenjujem nečiju inteligenciju na osnovu toga.. Jednostavno ljudima udje u krv.. Napravljeno je da manipuliše masom i zato i opstaje..
Evo recimo ja sem malo prvog VB i one operacije trijumf (ako se to i računa kao rijaliti) nisam ni minut gledao ni VB ni farmu, ali mi je do jaja onaj survivor i odgledao sam sve tri sezone i voleo bih čak i da probam onako nešto..

Sve dok me ne smaraju o takvim emisijama smatram ih za normalne ljude koji vole da pogledaju nešto za svoju dušu.

E da, survivor.....
Svaštojed Ber, čoperi, prvi glas, tetoviranje ink, oni zajebani ribolovci i jebena amaterska misija na mars.
Da li isto gledate na sve to?
Meni je to sve isto govno.

Kontam da je survajver dojaja kad učestvuješ ko normalan ne bi voleo da provede barem deset dana na prelepom ostrvu pa makar morao i da izvršava neke zadatke.Ne gledam al kontam da je dojaja kad učestvuješ.Ostalo me ne interesuje.

Ви што седите на интернетима смо иста говна ко и ови што седе за фармом. Они гледају свађу Зорице Брунцлик и Екрема око прања судова, ми гледамо свађу вејврајдера и радијације око куповине гласова на такмичењу на вукајлији(!).

Ako cemo reci da su ljubitelji rijalitija idioti, isti kriterijum moze da se primeni i na nas koji dosta vremena provodimo na internetu ili igramo igrice. Tako da je odgovor ne.

ali mi je do jaja onaj survivor i odgledao sam sve tri sezone i voleo bih čak i da probam onako nešto..

Sad mi pade na pamet kako bi bilo neobično zanimljivo kada bi se napravio specijal (nešto kao VIP) "Survivor Vukajlija".

Towelie_ je pseuodonim Ere Ojdanića.

U jednu ruku ste u pravu, u drugu vam se poserem.

Радјард Куплунг
Ви што седите на интернетима смо иста говна ко и ови што седе за фармом. Они гледају свађу Зорице Брунцлик и Екрема око прања судова, ми гледамо свађу вејврајдера и радијације око куповине гласова на такмичењу на вукајлији(!).

Ne znam da li si se sprdao, ali ovo je ogromna istina.

Pa da, ne znam zasto ljudi istripuju da ako ne gledaju farmu ili vb, da moraju biti pametni.

наравно да гледам. можда понекад бацим поглед кад буде нешто сензационално, али ја то иначе не гледам. кад видим да неко гледа фарму, ја узмем неку добру књигу и читам. а завршио сам и факултет, имам диплому тако да сам и интелектуалац, а зна се да је фарма и вб за стоку са два зуба која гласа за шешеља. не приличи мени као интелектуалној елити ове земље да то радим. морам признати да се ужасавам кад чујем да неко прича у превозу или пијаци рецимо о станијиној сиси или ерином слалому кроз пичетину на циганској свадби, а не знају ко је написао рат и мир. сваким минутом гледања тог срања убијају зорана, изнова и изнова.

не знам јесам вам реко да сам завршио факултет

сваким минутом гледања тог срања убијају зорана, изнова и изнова.

Hehe..
Heheheheheee...

Ne znam da li si se sprdao, ali ovo je ogromna istina.

Tvoju bitku oko proteina u krompiru sam s uživanjem čitao, a i na Radjardove trolove se smejao.

Двајте, нисам ово очекивао од тебе. :(