Prijava

JA PROCESOR TI GOVNO!
https://www.youtube.com/watch?v=_mP5yT2Bu9w
Millions lay dead, Resistance is futile
Armies are crushed, Bodies thrown in piles
Rich white mens dream, Once gained through the machines
Brought pain to this world, Through bloodlust and greed
The new hounds of war, Mechanical bastards
Ripping through flesh, Destroying their masters
Programmed to kill, Destroying at will
The brilliant turned fools, Now punished by their tools
The time has come For all your leaders to die
Electrified hate Your blood and their circuits will fry
Bring on the war, Unleash the Bastards
Prisoners no more, Destroying their masters
Fleets take the night, Destroying mankind
Those that revolt, Will spill blood from their throats
Wise up and see your fate
Witness the mechanical advance
Rise up but its too late
You should have stood up when you had the chance
But now the worlds a living hell, The stench of death is all you smell
The ground is scorched, The air is black
The sound of your neck being snapped
What was an earth worth fighting for? Now destroyed by the corporate whore
An overload of greed and wealth, Whos gonna save them from themselves?
The time has come For all your leaders to die
Electrified hate, Your blood and their circuits will fry
Unleash the bastards now!

Ja bih volio da sam suicidalni profesor, koji ima šatro potrebu da izvrši samoubistvo svaki dan, nešto kao dnevna rutina, norma, i da uvijek budem spriječen u tome od strane djaka, to jeste majki od tih istih djaka, sa riječima "Hajde da se trljamo, život je ružan, no ipak lijep". Hehe, ludlo

Žena opravdala poverenu poziciju i autoritet, ne vidim šta je problem. ;-)

Problem je to sto si ti upravo tu literaturu naveo kao dokaz da je na katedru primljena zbog strucnosti. A sad, eto, pokusavas da je iskoristis u drugom kontekstu.

Ha. Nisam se mogao setiti uopšte da će neko na ovaj ingeniozan i inovativan način mogao da kontra-argumentuje. Ali uopšte. I da, duhovito je.

Informacije sa Vikipedije je nemoguće proveriti i informacije sa Vikipedije niko ne moderiše. Ček da se još malo smejem na foru, dok tonem potopljen argumentima.

Sama cinjenica da je nesto NEOPHDDNO PROVERAVATI, jer bukvalno svaka budala moze da menja sadrzaj, cini Vikipediju jednim od najnepouzdanijih izvora, a one koji linkuju ka njoj kao sajtu sa integritetom potpunim sarlatanima.

Ne pokusavam ja po svaku cenu da dezavuisem "lik i delo" profesorke, iako s razlogom verujem da na sopstveno radno mesto nije dosla kvalifikacijom i pregalackim radom; ne smeta meni ni sto je nafoorana mala - smeta mi sto se dize buka oko svega ovoga jer je:
a) govor prepun opstih mesta i banalnih zakljucaka do kojih je mogao doci i srednjoskolac
b) govor potpuno efemeran i neinspirativan, iako se pokusava prodati kao suprotnost toga
c) govor SAMA OBJAVILA, u jos jednom nastupu jurodivog samoljublja - tesko je poverovati da su diplomci hvatali beleske u tom trenutku

Depeša Rajne i Ćosića za bolju Srbiju!

iako s razlogom verujem da na sopstveno radno mesto nije dosla kvalifikacijom i pregalackim radom;

Rajna mi je predavala, još u srednjoj školi. Samo je sedam godina starija od mene, a bila mi je profesor u gimnaziji, i posle mi je predavala i na fakultetu, i to nije išla po političkoj liniji, već se probijala znanjem i zalaganjem. U njenu stručnost uopšte nemoj da sumnjaš. Druge su stvari ovde sporne, ali žena zaista jeste ambiciozna i pametna. Sad, jbg, ovo pitanje izlazi iz domena profesije.

Pa eto, rekoh vec da nije moj cilj da je po svaku cenu dezavuisem, neka bude da je autoritet - svejedno ostaju tacke a, b i c.

c) govor SAMA OBJAVILA, u jos jednom nastupu jurodivog samoljublja - tesko je poverovati da su diplomci hvatali beleske u tom trenutku

Пошто је доста њих толико свршило на говор, не изгледа ми немогуће да је неко од одушевљених студента записао говор чим је добио/добила снимак са апсолвентске вечери.

А о самом говору не могу више да расправљам.

Problem je to sto si ti upravo tu literaturu naveo kao dokaz da je na katedru primljena zbog strucnosti. A sad, eto, pokusavas da je iskoristis u drugom kontekstu.

Nije ovo o meni, nego o Rajninom kredibilitetu. Kontekst je o tome. Inače, o čemu ti pričaš? Čekao sam malo, ali izgleda ne vredi. Ona radi kao docent od 2000. godine, ima značajan broj radova i pre 2000., znači zaposlena je kao profesor na osnovu radova. Jesi li ti uopšte čitao tu Google Scholar stranicu? E, sad kao asistent je zaposlena od 1994. Koliko vidim, pre 1994. radova nema, ali to i nije čudno. Većina asistenata pripravnika u momentu zapošljavanja nema naučne radove. Ništa čudno.

Sama cinjenica da je nesto NEOPHDDNO PROVERAVATI, jer bukvalno svaka budala moze da menja sadrzaj, cini Vikipediju jednim od najnepouzdanijih izvora, a one koji linkuju ka njoj kao sajtu sa integritetom potpunim sarlatanima.

Vikipedija se i koristi da ukaže na informacije koje se kasnije provere, ukoliko se želi ozbiljno stati iza citata. Ja mislio da je ovo sasvim jasno, ali izgleda nije, jebiga. Te informacije na Viki stanici su konzistentne sa Google Scholar rezultatima kao i informacijama ovde: http://www-gewi.uni-graz.at/gralis/gralisarium/2008/Rajna_Dragicevic_2008.html

Krenete nešto da hejtujete radi hejta, pa onda navlačite argumente.

Ma ja razmišljam ceo dan.

Ipak bi je jebo.

Ja ne bi pa da mi das soliter, u inat, nek lipse. Ali, ako ona cita ovo, ja mislim da je Lux zavrsio posao ida ce mu prvi sledeci boravak u Bg biti veoma prijatan...:)

Ma diskusija ne treba da ima blage veze sa zenom, ne znam uopste zasto ide u tom pravcu, al ajd sad...
Kad bi automehanicar ucio segrta da ne ugradjuje polovne delove i gazda mesare mladog kasapina da ne prodaje modro meso kao prvu klasu, cenim da bi bilo OK, a?

Otišli ste predaleko. Ipak, to i jeste kvalitet vukajlije.
Cenim da je profesorka zadnji put imala seks odavno, ali da će posle ovog teksta želja za polnim opštenjem sa njom biti znatno veća.

ko još zapisuje govore sa apsolventske večeri matero, osim onog ko govori

znaci zavera, smisljeno plasiranje osrednjeg motivacionog govora u javnost kako bi se uzburkala uchmala sredina demokratske provincijencije.
nisu rachunali da cemo ovde provaliti da je Rajna poluraspala razvedena profuknjaca sa izmisljenim radovima na Vikipediji i da ce Dr prof sci levi bek Aca Shapic tako providno promovisati ovaj diskriminacioni djubar na tviteru.
NECE PROCI, RAJNA DECHXQKO!!!123

Драге моје интернет колеге, доносим вам нови текст за расправу:
http://dvogled.rs/2013/07/milan-m-cirkovic-neznanje-je-moc/

Предлажем да аутора овог писанија дискредитујете тиме што ћете га оптужити за аутошовинизам (он ће нама да имамо мало истинских интелектуалаца), елдеперисање и шмркање кокса са Биљаном Србљановић.

Океј, има право за пар ствари, али не слажем се са 2 реченице које и нису толико битне, дакле, неопходно је одбацити све и оцрнити аутора.

Боље је своју дневну дозу негативне енергије усмерити на критиковање таквих ствари, него нпр. на нешто овог типа:
https://www.facebook.com/notes/sre%C4%87ko-%C5%A1ekelji%C4%87/doprinos-beogradskih-kafed%C5%BEija-svetskoj-knji%C5%BEevnosti/398264979612

Добро, Стеване, реално, овај Ћирковићев текст је далеко бољи од говора. Има ту неку живину, аргументацију, поенту, ток. Ако се пореде као текстови. Ако се онај мотивациони говор гледа посебно, његов главни проблем је што је излетео на увид јавности. Па сад се анализира сваки ред укључујући и текст између редова. Просто, ако је мотивациони, његова вредност треба да се мери кроз мотивацију оних који су га слушали.

Само ти не треба ова сад градација да треба прво осудити неког кретена који тестерише књиге, па се тек онда квалификовати за анализу текста професорке.

Овај Ћирковић је све у праву.