Prijava

Predlažem da se smanji na 15 ili 20 najpopularnijih i to je to. Ili da (ako može) da se tih 20 muljaju, da ne bude stalno 1 ista najpopularnija (na naslovnoj), jer će logično ona kupiti najviše ocena, neki će samo nju čitati, neki dve neki pet, neki svih 15, ili trideset nebitno. A ako neko pročita 15 i kaže dovoljno, ko ga jebe, taj ne bi ni čitao, odvući će na najnovije ljude. Ali će svakako svi prvo čitati najpopularnije, pa tek prelaziti ovamo.

Svako će da čita šta mu se čita, pa nije da ne može da se klikne na šta god želiš. Aman!
http://stream1.gifsoup.com/view4/1976917/clockwork-orange-o.gif

De ljudi, svejedno se ne čita ništa.

Mada imam osjećaj da će sve one malverzacije iz doba 'Defke dana' da isplivaju na površinu. Opet će doći neki Einstein i njegova ekipa sa stuba srama i let the bodies hit the floor.

Pa? Jaka stvar...opuštite se bre.

То је то.
Одабране на почетну, за који су курац одабране кад су сад у другом плану.

Ја не кажем да се најновије неће читати, напротив, има доста људи са сајта који воле да читају дефиниције али постоји и већа маса људи која уђе да види одабране и баци патрика и плус без читања. На старој Вуки је бар морао да прелети преко 2-3 пре него што је кликнуо на одабране.

Зашто се не би макар ставиле најновије прве, а овај бар поред нека буду одабране или популарне? А ове друге које не буду у бару да се болдују у овом менију горе.

Neke promene Kaizen dučini, jer dva-tri klika mišem su mali korak za čovečanstvo, ali nepremostiv za prosečnog Vukajlijaša AV AV

Koga boli kurac za najnovije defke tu ionako ima gomile govana, samo odabrane i popularne da zamene mesta jer su odabrane odabrane sa razlogom.

Možda da se ubace oni "ESEJI" o kojima je ranije bilo riječi

Ovo sto rekose ljudi, logicno je da kad se ptvori da budu prvo odavrane. Nego dal ce se vracati one definicije u uglu, ja sam cesto tako po naslovima citao i kako sad da znam kad neko postavi definiciju MODERATORI I sl.

odabrane/popularne/najnovije
realan neki redosled

Sve je relativno. Opet je nekako bolje da 20-30 defki dnevno zaradi po 40-50 poena više time što su na naslovnoj neko vreme, nego dve odabrane. Ni odabrane nisu kao što su, bile retko pređu 400 poena. To će učiniti da se izgubi takmičarska čar ili sl, ali svakom kome pet defki ode u popularne mu je isto kao je dobio odabranu, u smislu napretka na rangu, i više bi se ocenjivalo.
Kako bi se koliko-toliko izbegle mahinacije prilikom odabira defki za popularne onda ima smisla skloniti opciju "praćenje" jer bi i Reservoir Dog i neki anonimus imali iste šanse da ima defka ode na naslov (ako ostane ovakav raspored tabova).
Moram dodati da mi je odlično što posteri i reakcije takođe imaju svoje tab "popularni". Defke svejedno sve čitam.

Kako bi se koliko-toliko izbegle mahinacije prilikom odabira defki za popularne onda ima smisla skloniti opciju "praćenje" jer bi i Reservoir Dog i neki anonimus imali iste šanse da ima defka ode na naslov (ako ostane ovakav raspored tabova).

+1

Ova varijanta je skroz ok. Fer sistem. A to što će malo manje da se čitaju odabrane od dnevnih popularnih može se rešiti tako što će se REĐE birati, jedna u 2-3 dana. Ostaje slična prosečna ocenjenost odabrane,a čitanost i ocenjenost dnevnih raste po preporuci ostalih autora (koji su plusirali). Od mene glas podrške novom sistemu.

I ovo što kaže Truleks, ređi odabir defki je solidno rešenje.

ivke32
odabrane/popularne/najnovije
realan neki redosled

Podržavam.

odabrane/popularne/najnovije tim redom da ide.
s tim sto bi popularne trebale cesce da se menjaju a ne jedna da pola dana stoji na prvom mestu. smanjiti kriterijum za popularne i eto, ne bi imale ocena kao odabrane a i ne treba jer to nisu.

Ovo je izvrnulo sajt tumbe, pošteno. Par autora na popularnim (svaka čast), jedva se skupi 20 ocena ukupno.