PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ja bi ubacio dvojicu poraženih iz prvog kruga sa najviše bodova.

Реално, ово и није лош предлог.

Ова двојица, ако су на Гучи, сумњам да ће стићи нешто да напишу сутра до подне.

2. ene ti račun u PVT

Ma znao sam da nema ništa no čisto da te ispoštujem :D

3. Pravo predloga imaju samo takmičari, oko našeg dupeta se radi :)

4. Nano ja sam mislio da ono što mi imamo vredi više od jebene paštete :(

Mislim da si to nešto više uništio onim postom od pre par strana ;)

5. Kakve veze imaju Brus i Nana? Axaxaxax

6. Ако је предлог добар, нема везе чији је. :Р А и Дискретни Бг јесте такмичар, његов је предлог.

7. Dobar je to predlog, za ove sa najviše bodova od poraženih (mada mi je u kup takmičenju logičnije da uskoči prethodno poraženi iz tog dela kostura), ali verujem da bismo i njih sasda čekali približno dugo.

Druga stvar je što bi i drugi duelista u paru morao ponovo da piše definiciju, jer će imati novog protivnika (da ne bismo izgubili na suštini duela).

Tako da... s obzirom da je moderator uvek u pravu:

Definitivno je odlučeno da glasanje kreće sutra u podne i trajaće 24h.

8. Реално, ово и није лош предлог.

не мере бре!

9. :( realno poraženi od ove dvoice što su otišli u guči treba da upadnemo.

10. Agilni totalno neprofesionalno ja da ti kažem.

11. pogledati pravilo br. 1

12. Agilni totalno neprofesionalno ja da ti kažem.

Izbaci bohora!!1

13. ljudi i u prošlim takmičenjima neki ljudi nisu slali na vreme svoje definicije i umesto njih su išli protivnici,
    ništa ja tu ne bi komplikovao, ko ne pošalje ispada i to je to!

14. Pazite sad ovako...

Jedina, ali JEDINA varijanta u kojoj bi se složio da uskoče Remac i Truleks krpa je da njih dvojica PVT-uju protivnike, tj. Urrada i Hajlendera007, pa ako njih dvojica pristanu da odbace već napisane definicije i isparodiraju neku od svojih novih protivnika, a sve se to obavi do podneva, imaćemo kompletne duele, a pseto i glavni će odmah biti diskvalifikovani.

15. Gusti mislio si da prođeš bez borbe decxko? Nemoj se nadaš!12

16. I još jedna stvar, s obzirom da JA vodim ovo takmičenje, termine sam prilagodio sebi. Kako je nedelja u podne termin koji mi ne odgovara, ispravke tih duela u potpunosti morate koordinirati sa Bruce-om (ako je onaj moj predlog iznad vama prihvatljiv, ako nije, primenjuje se ovo boldovano.

17. Oću ja protiv Urrada!!!1 :)

18. Agi može bato kako oš meni sve jedno ko Saši Matić dan i noć a kapiram da je i ostalima šta koga boli kurac kaće glasanje.

TheWaveRider

Oću ja protiv Urrada!!!1 :)

Decxko kad je ko pobedio skriptu sti lud?

19. rajderu, kako misliš da trguješ sa skriptom?

20. Gusti mislio si da prođeš bez borbe decxko? Nemoj se nadaš!12

Odustao sam od toga. Slučajno te videh negde na fbu, i prezivaš se isto ko ja. Jbg, nemam duše onda da namestim takmičenje :)

Agilares, odluči se. Reci, biće tako i tako, i kraj priče. Od nas 15 imaćeš 4234 različita mišljenja

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.