Prijava

citam da manc oce turana.atletiko ako ovako nastavi,nece imati nista vise.ciganska ekipa.naprave uspeh,pa se raspadnu.

Ovo je više u globalu. Nisu se nešto puno pretrgli ovi iz Sitija ove sezone.. samo Sanja

Tek pre neki dan sam shvatio da Tadic nece imati s kim da igra sledece sezone. Zajebo se lik zestoko sto je otisao tamo...

Southampton

In
Dusan Tadic (FC Twente) Undisclosed
Graziano Pelle (Feyenoord) Undisclosed

Out
Andy Robinson (Bolton Wanderers) Free
Tom Leggett (Aston Villa) Undisclosed
Isaac Nehemie (Aston Villa) Undisclosed
Danny Fox (Nottingham Forest) Free
Lee Barnard Released
Guly do Prado Released
Jonathan Forte Released
Rickie Lambert (Liverpool) Undisclosed
Luke Shaw (Manchester United) Undisclosed
Adam Lallana (Liverpool) Undisclosed
Dejan Lovren (Liverpool) Undisclosed
Calum Chambers (Arsenal) Undisclosed

Лукаку за 30милки у Евертону Оо

Drago mi je, bolje Everton nego Real.

Tadić dao gol na prijateljskoj. Biće on i ovaj Pele glavni igrači u grčevitoj borbi za opstanak.

И Кркић га метно, као и Матић. Може опуштено да се направи тим од ових наших играча да се кида са Тотенхемом за шесто место. И Мрђа у нападу.

Ovi iz Sautemptona ako ne dovedu još neko pojačanje, jebaću im majku šuntavu. Takve paruštine su uzeli, prvenstveno od Šoa i Lalane, da ako ne dovedu nekoga, tačno će lagano da se bore za opstanak. Još će jače biti ako je za to kriva ona šuntava vlasnica kluba ili šta je već koji kurac, koja je rekla da će rasprodati ekipu. Nevera.

Ljud štae vama. Saute. je mali klub koji se održava kroz prodaju mladih i talentovanih igrača. Odradili su genijalan posao, neke od igrača su debelo prodali iznad njihove cijene. Uz još neko pojačanje legitimni su za sredinu tabele.

Pa u tome i jeste problem što se debili i dalje ne pojačavaju. Prvenstveno, nisu našli zamenu za levog beka, a ako hoće da pucaju na sredinu tabele, svakako im trebaju bar još 2-3 dobra igrača.

Неће се борити за опстанак сигурно, јер и сада имају екипу која лагано може до, лупам 12. места. Али имају пун курац кинте сад, логично би било да доведу неко појачање и боре се за Лигу Европе барем.
Свеједно и ове сезоне навијам за њих, верујем да ће играти леп фудбал као прошле.

Ja ne znam što ste vi očekivali od toga, to su klubovi koji zasijaju jednu sezonu, a onda ih nema sledećih 3,4... Jedini koji rade to neprestano je atletiko, koji prodaje i kupuje i ostaju u " vrhu ". Da vas ja pitam dje je ona generacija Volfsburga koja je ojebala bundesligu? Ode džeko okosnica tima i ajd zdrao.

Ja ne znam što ste vi očekivali od toga, to su klubovi koji zasijaju jednu sezonu, a onda ih nema sledećih 3,4

Pa kao prvo, očekivao sam da imaju bar malo mozga. Jebem ti ćivot, imaš onakvu ekipu na raspolaganju i ti se odlučiš da istu rasprodaš. :P
Što se Lalane tiče, odličan potez im je bio da ga prodaju, pošto su za njega izvukli velike pare. Greška im je prodaja Šoa, koji je jedan od najperspektivnijih levih bekova na svetu. Ali jebiga. I dalje su mali klub u odnosu na ove najjače, ali ih svakako i dalje mnogo gotivim jer imaju jednu od najjačih akademija u Engleskoj, a samim tim i na svetu. Krivo mi je samo što toliko ne razmišljaju da je to bolesno. Ako će već da se pojačavaju, to se nikako ne radi 2 nedelje pre početka lige nego čim krene prelazni rok. Ma samo neka dovedu nekoliko igrača, da mogu da se bore za sredinu tabele. Bolje i tako nego da ne dovode nikoga više.
Video sam malopre da su doveli Bertranda na pozajmicu, i to im je ok potez. Stvarno su ogromne pare izvukli od Lalane, Lovrena i Šoa, a priča se da će im i Šnederlin otići, a to su im bila 4 ključna igrača prošle sezone, tako da stvarno ne vidim kako će oni da naprave nešto značajno ako ne pokrpe lepo te pozicije. A sve i da ih pokrpe, ti igrači su im tu bili godinama (osim Lovrena). Nadam se da grešim, ali trenutno jednostavno ne vidim kako bi mogli da ponove uspeh od prošle sezone.

НАПРЕД АСТОН ВИЛО! АЛЕ АЛЕ АЛЕ

ВИЛАНС ПРЕПАРЕД!

Пеле је бољи од Ламберта, а Тадија је бољи од Лалане. Урадили су боговски посао што се тиче тога. Ловрен је курац и биће дебар било који бек да га замени, може и нека позајмица, а Шо ми личи на типичног предуваног енглеског талента типа Мика Ричардс, мада надам се да грешим, готиван је. Ја бих довео неке јефтине бекове типа Џејмс Таверније(бесплатно од нас, глупи смо што га пуштамо) или неки досадашњи чемпионшип лик па удри. Још неке ротационе играче и бања.

Da bre Gracijano Pele će da da 20 golova lolo

Грацијано Пеле? ел то онај њуфер што је у Лећеу играо пре 10 година?

Грацијано је до јаја играч, 50 голова у 57 утакмица, јес холандска лига али много је то.

proći će kao kežman u čelsiju