Prijava

Ne prijavljujem se, samo apelujem na modulatora koji ovo vidi da vrati sa groblja defku Plee(hleb) jer mislim da je Mali ker za ovu defku mali ker. U edukativne svrhe konkursa.

Ja ovom prilikom apelujem da donirate koji dinar u one kutijice u pošti što stoje tamo plastične sa rupom gore. Svaki put kad ukradem ono nema ni za po heda. Mislim, malo društvene odgovonosti molim!

Dobro onda deki, ostaješ kao rezerva za slučaj da neko odustane. To važi i za ostale koji izraze želju da učestvuju u turniru od sad pa na dalje.

Kad se počinje sa pisanjem da znam dal da pišem danas defku ili ne?

prijavljujem se da budem druga rezerva, jbg kacam zakasnio

lolo svidja mi se ovo

kad izlaze parovi i teme za pisanje?

prijavio bi se kad bi znao eh kad bi znao!!!

Kad počinje takmičenje? Čekamo Agilnog da otvori temu a ja sam parove već sredio i sad ću odraditi žrijeb za par minuta. Računajte da ćete imati i malo jače od 24h jer sjutra imam jedan ispit tako da prije 22h neću otvarati temu za glasanje. (u prevodu do tad možete da pišete, samo dok vam smislim teme i proslijedim ih u pvt)

Tldr, prijavljujem se

ja sam definiciju za takmicenje vec napisao bez obzira dal ucestvujem il ne

Evo ih parovi:

http://challonge.com/DrogosMasterTurnir

Teme ćete uskoro dobiti u PVT i defke ne objavljujte prije sjutra u 10:00h (osim ako ste sigurni da sjutra nećete imati pristup internetu)

Opa ako obojica prođemo, drugo kolo derbi Jamajke.

pa de njega! srkletniče, je se drogiraš?

КОЈИ КУРАЦ?! ЈУЧЕ БИЛА ТЕМА ЗАКЉУЧАНА КАД САМ ТЕО ДА СЕ ПРИЈАВИМ А САДА ВЕЋ ПАРОВИ??

Mislim da bi ollanika trebalo direktno odmah u finale da stavite.

ja mozda ne budem pri kompu,pa ono,ako ne,eto imaju rezerve da upadnu...

Inače da učestvuje Zurlovan, već bi se znao pobednik. :)

Zašto favorizujete neke autore decxko? Ljudi su imali trenutke prosvetljenja i napisali nebulozna definicije (da ih tako nazovemo, jel), a ko zna koliko ovde ima još neotkrivenih talenata. Ne ulazite u takmičenje zatrovani stereotipima i predrasudama!

Пазле, не једи курца реко сам ти синоћ на чету да оћу да се такмичим. Убаци ме са још неким ко оће а није у костуру. Купио сам брдо дроге за овај случај!