Псето ваљано одрадио, сви смо ми курве, ако је понуда добра. Ипак, фали оно нешто што је имао у прошле две.
Вејв, задовољан сам избором и начином.
Горштак, Шоне, Курајбер, не пије ми воду, широк субјекат, обрађиван. Писаније стандардно добро.
Нессс, ко да је намерно исфушерисо дефку, али из душе.
ЦКМ и Усеин мало прештуро за мој укус.
Директор и Дух храбро, али неубедљиво, нажалост.Прошло коло кацам сам свео на неких 11-12 дефки, логично је било да елиминишем модове јер сам био тако у могућности, а нијансе су одлучивале. Сад нисам могао да их избегнем јер је сиротиња раја подабацила. Смаретов хејт је толико искрен, Агијев смео, оштар, није зајебаванција на коју позива, пример непотребан.
Ујка Сима, човек се вратио у пуном сјају, баш објашњава.
Лукс оригиналан, опседнутост шокачком двојком очигледна.
Корнелије хејтово позерај од-ли-чно, али на исту тему Келт докториро, што се мене тиче.
Polaskan sam, Džoni i Profe, i hvala vam, ali nemojte preterivati. Jednostavno mislim da su se kockice tako složile i da je turnir došao u pravo vreme. U prva dva kruga sam izbacio definicije koje sam dugo imao u glavi kao ideju, sve se nadajući da neću proći u treći ... lol ... I taman kad sam već razmišljao da napišem Brusu poruku da odustajem, otvorim stranicu nekih random onlajn novina i pufff ... prva reč - medijski spin. I takooo ...