Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Mali? Manji bi bio da sam spomenuo privatizaciju u Slovačkoj! Ma sprdam se bre, nego uđem, blenem, blenem, blenem, 100 ideja šta bi moglo da bude, a da je vezano za temu, pomislim, Brus je, ozbiljan čo'ek, kad ono međutim... :)
Hoće biti ranije glasanje ili?
a realno, i jesam funjara... i realno, najbolja mi je definicija.
реално
Hej funjaro??? Funjaroooo. Funjariceeee.
Eto, sad čoek ne može da mi zamjeri kad ga zovem funjaro hehe
treba mi malo da se naviknem da se odazivam na "funjara" :)
Фуњаро?
e?
Pani odma da vratis nik i da vratis onu sliku na avatar sto si do malopre imao, jer me smiruje, ili necu da glasam za tebe :D
odma...
EDIT: vratio.
Eto, to je vec mnogo bolje, a i paninaro nekako lepo zvuci iako nisam ni prvi put kad si objasnjavao ukapirao sta znaci :D
каква си продаја од човека пани... ццц, куда оде овај свет.
Tisina tamo! :DDDD
Pani, bolje mrzim od tebe.
Ja mrzim tiho... hinjski onako.
Панијева је више у неком депресивном фазону. Сантијаго појеб'о.
Ја сам ладно почео да пишем један хејт и то је на крају ескалирао у неком другом правцу. Задовољан сам дефиницијом. Изразито сам задовољан.
Мрзим што не знате да мрзите. САМО МРЖЊА!!!2 САМО ШАВО!!23
ДЕПРЕСИЈА НИЈЕ МРЖЊА! АРГХ
То Паниииии вратио нииик! Али звали су га Плинаро, и Планинар. хахаха
Баш доста успомена те везује за тај ник, како можеш да га мењаш бре!
Да Чељаде, Панијева и моја је у депресивном фазону скроз. Остале су скроз хејтерске. Вокаси, не покушавај да нам рекламираш дефку. ;)
Е ја одмах да најавим да ћу у наредних пет дана да се уживим у улогу и да мрзим још више. На дефиницијама, чету, форуму итд. Чисто да се неко не наљути јер га мрзим. Ништа лично. Само мрзим.
Мрзим твој ник. Из дна душе. Стари је био бољи.