Vukajlija Uefa fantasy football 2013-14

1. Ovo radi na principu istom kao što je Fantazi Premier Liga, koji već igramo na sajtu.

Imate 100 milki da kupite 15 igrača iz LŠ.

KOD U PVT

Dakle udjete na Uefin sajt u gornjem dijelu stranice piše games. Kliknite na to otvoriće vam se Fantazi opcija LŠ i LE, kliknite play now na LŠ, napravite tim, napišite prijavu i dobićete kod u pvt :)

Imate čak i savjetnika za tim, kada ga budete pravili u gornjem lijevom uglu.

2. дај код, играли смо и прошле године, да знате да сајт багује најстрашније. ја рецимо нисам могао да изменим тим након групне фазе.

3. Код и мени, немој да стављаш овако да сви виде.

Ја сам био шампион пре две године ако се не варам! Претпрошле не знам ко је био, као и пре тога...

4. Тек сад видим наслов. Ово је Сизн 3 ли четри колико се игра ово овде, дечаче!

5. Pa jebemu mater, okle ja da znam ?

6. BIĆE PROMIJENJEN TAKO MI KRSTA

7. Igram se i ja! Davaj kod.

8. Нек пошаље неко ко има ако Шека није ту - а изгледа да није.

9. Priključio se, tim Sto vampira, kao i na Premijeru.

10. Meni se razjebalo nešto da se zna, tako da mi je tim Nenadjebivi, onaj numem da uključim

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.