Prijava

Дајте меме КАЈЗЕНА БОЛИ КУРАЦ

дал ме зајебаваш да ми није учитало пост :О

не могу, почео сам опет да куцам и испиздео јер ми није сачувало онолики пост. мрш у пичку материну

Truleks, sve što kažeš, istina je, ali brate esej, slučajno dao minus, jbg.

doduše malo nizak, i to doprinosi spuštanju nivoa sajta.

što nisko?

И видим да је Брус написао на форуму да су јуче биле баш добре дефиниције. Ај дајте неке линкове да видимо, можда сам се зајебо због квалитета.

Ne znam da li ti je promaklo ili namerno vadiš izjavu iz konteksta, ali to je napisano da se preseče ceo niz vređanja i spemovanja jer, protivno opštem uverenju, glavni cilj moderatora NIJE banovanje pola sajta.

OVAJ DEO NIJE UPUĆEN KONKRETNOJ OSOBI NEGO JE PISAN GENERIČKI:
Meni dok je lepo ja idem u kafanu, kad sam već u kafani potrudim se da doprinesem atmosferi dobre zabave u toj kafani, ako mi nije lepo - ne idem više u tu kafanu. Nije ti više dobro na Vukajliji, nije ti više lepo na nekom od segmenata sajta? Idi brate gde ti je lepo, piši svoje statuse na nekom od drugih sajtova. Bez jednog Cigana vašar će proći. Nemoj samo da dolaziš meni da kenjaš i lamentiraš nad tužnom sudbinom tvog dragog sajta - ne zaboravi da sam ja ovde ostavio četiri godine i 3000 definicija. OK, 50% sranja i zajebancija, ali barem 1000 onih koje su te nasmejale. Dobro, tebe možda i nisu, ali normalnog čoveka jesu. Idi seri Cukerbergu, njega boli kurac.

Govana od definicija/postera/reakcija je uvek bilo i biće. Količina kvalitetnog je uvek tu, samo što je taj, najkvalitetniji sadržaj toliko postao predobar za većinu onih koji svršavaju na maliker/pujošotka/vidikakosamseuduvao humor, pa se osvrću samo na loše, ono dobro im i ne dopire do mozga. Slučajno, takvi su najglasniji, pa je svuda prisutna priča kako sve ide u kurac.

Najveći problem je trenutno Kaizen, jer je se ne bavi dovoljno tehničkim stvarima, pošto je sajt moguće unaprediti mnogo. Predloga je bilo sasvim dovoljno, pa makar deo toga da se sprovede, biće zanimljivije.

P.S. Molim da se više ne kleveće na temi, ni prikriveno, jer ću za to banovati.

Није намерно извађено из контекста, само оћу да видим те квалитетне дефиниције.

Ne znam za vas, ali ja sam prestao da citam skoro potpuno.Pratim neke starije autore i uglavnom citam samo njih, pogledam sta ima novo na tulbaru, popularne i nove ni ne otvaram.
Ako ste zavrsili 3. godinu neke dobre srednje, verovatno znate kako se nakon svakog perioda ljudi jednostavno zasite svega, nasledi opsta ucmalost i dosada. Meni je tako, a vi kako ocete...
I sve ovo sto rece Truleks + klincadija sa fejsa, Kaizene, jebo te profit sa Vukajlije, idi radi nesto da zaradis pare, a vrati nam ktitore(jes da ovako Ox moze da se izjeda svaki put kad udje na vuku i shvati da je za dzabe kupio dozivotni, al ono..) i stavi da mora 50+ za pravljenje postera, 100+ za reakcije, a da se svima novijim od 2 meseca defke koje napisu proveravaju od strane novoregrutovanih polu-moderatora.
I ako neko moze da mi da linkove od Gruca Marxa i Frenkia, ne mogu da ih nadjem.

Ja sam napisao da su baš dobre definicije da bi presekao glupu raspravu na forumu, nije Brus. Ti, JeahBatchu, ne čitaš sadržaj, sam si rekao, zašto bi ti ga iko izdvajao sad ovde?

Pronađi ih sam, nisu najpopularnije, nisu ni na dnu prethodnog dana u arhivi. Uglavnom su sa skorom 12:0, 15:0 i slično, na njih sam mislio kada sam postovao na toj temi.

'Oće, boli ga kurac. Lakše je kenjati da je sajt postao govno nego kopati po najnovijim...

Нећу да копам јер ћу пет пута да доживим бламчину док дођем до тих добрих.

Sereš ti i na dobrim definicijama da su sranje.

Ili si nas sve intelektualno prevazišao, možda je i to...

Stvarno odavno nije bilo svađe čije su definicije bolje i ko je kriv zato što je vukajlija ošla u kurac. Ovaj put ne čitam vaše baljezgarije al i bez toga mogu da vam kažem da ste smorili.

Ali ti ne bi palo teško kad bi mi obrisali sve što ti se ne sviđa i ostavili samo ono što će tebe da oduševi. Jebote, hoćeš i šaku oraha da ti sažvaćem i pomešam s medom? Čoveče, ja sam OBRISAO 18550 definicija sa ovog sajta, više nego što je pola autora pročitalo. Imaš li predstavu kroz kakva sranja ja moram proći pre nego što odlučim da li u nečem ima makar zrno kvaliteta koje vredi sačuvati?

Sereš ti i na dobrim definicijama da su sranje.

Да погледам у коментарима за које сам написао да су срање.
http://vukajlija.com/uhstom/684663
http://vukajlija.com/galatasaraj/684083
http://vukajlija.com/vukajlijaska-sarma/684494
http://vukajlija.com/vreme-je-za-kratak-osvrt-na-prethodno-gradivo/682603
Ето, да не идем даље. Као што видимо, ове дефиниције су срање, ма какав укус имали. Што јес јес.

reče vokasi nešto za evoluciju, pa samo da se nadovežem - jedina konstanta u univerzumu je promena, panta rei. samim tim i vukajlija se menja, autori se menjaju, pa na kraju i sadržaj. ili prihvatiš promenu, ili prestaneš da dolaziš, nema tu mnogo filozofije.

e sad, da li je promena na bolje ili gore, to je diskutabilno. stariji članovi su kao RL penzioneri, imaju osećaj da "u moje vreme toga nije bilo" i "bilo nam je bolje za vreme tita". činjenica jeste da je predominantna vukajlijaška populacija klinčadija koja ima buđavi RL, nemaju prijatelje, drugari ih jebu u bulju, keva žali što ih nije abortirala, pa onda dođu ovde i kanda preozbiljno shvataju celu stvar. što reče natnat - ovo je sajt za zajebanciju. samo opušteno.

'de si Lemaja, šta ima :)

Bač, previše si negativan. Iako sigurno bude dobrih defki, komentarišeš samo negativno, a na tim dobrim te nema nigde. Kad vidiš dobru defku, a ima ih i među novim, naravno, pohvali, kaži da valja ili makar bilo šta pozitivno. Osećaćeš se bolje :)