Prijava

Koja bi normalna zemlja pokušala da anektira Srbiju, pogotovo sa toliko unutrašnjih problema? Bilo bi tad više Srba u Austrougarskoj nego Mađara, to bi bila jedna nefunkcionalna država, znajući Srbe:)

swe u kurac
ali kako ga je gavro epski zašio ;))))

u e-novinama muk

Директоре, чекај брате, тек је 19. у месецу. После првог лежу паре, па ће се драти е-новинари као нарикаче - колико пара толико музике. Ево потенцијалних наслова: ``СрБски терориста убио трудну жену у 42. години живота, у сред мирољубивог Сарајева``. ``Православни фундаменталиста СрБин убио жену због тога што се крстила целом шаком!`. ``ВеликосрБска агресија на мир у Сарајеву!``.
Ће видиш...

Koja bi normalna zemlja pokušala da anektira Srbiju, pogotovo sa toliko unutrašnjih problema? Bilo bi tad više Srba u Austrougarskoj nego Mađara, to bi bila jedna nefunkcionalna država, znajući Srbe:)

Nemačka, par desetina godina kasnije, anektiraš, pokolješ pola, ostale utopiš u masu i praviš južni tok...

@Mickey Savage/Proviron : ne čitaj više e-novine, zaglupećeš, ako već nisi ... Đavolja je to rabota.

@lemaja: priča NN ugostiteljskog radnika iz Ljubovije miriše na rakiještinu i to onu najgoru, brlju takozvanu. Čuj deci sekli prste i uši zbog nakita ?!? Ja sam video puna kola muslimanske dece, ali hvala Bogu žive i zdrave, parkirana ispred zgrade gradskog MUP-a u mom mestu. A odakle su deca ? Pa iz te iste Srebrenice, čiji se "slučaj" svakog jedanaestog jula doduvava ... Osam hiljada ? Mmmm, da, svakako. Biće dvanaest hiljada do 2020. a možda i pre, pazite šta vam kažem. A jadna Srebrenica jedva da je imala pet hiljada stanovnika pre rata. Daleko od toga da mislim da je opravdano ubiti makar i jednog čoveka zbog vere ili nacije.

Što se ostalog tiče, jedino se ne slažem sa terminologijom, koja nam je tako vešto imputirana da prosto ne verujem koliko su pojedinci za mozak uhvaćeni. GENOCID ? U Srebrenici i drugde su se desili RATNI ZLOČINI i to je jedini ispravan termin. I te ratne zločine su činili pripadnici svih učesnika u konfliktu. Sve ostalo je maliciozni pokušaj da se čitav jedan narod žigoše. NE, nismo gamad, ili nismo ništa manje od drugih.

http://www.youtube.com/watch?v=mbkpT9QpPM8
A ja se budim u jedan i tako sam sjeban
Tačno nad sobom da se sažalim
Srbija rupa k'o najgora šupa
Samo da preko negde zapalim

Idem na internet, Peščanik tačka net
Da vidim šta kaže čika Teofil
Moram da znam kako da danas razmišljam
Kako da uvek budem urban i in
odlomak pesme.

Nemoj u Lukovića da mi diraš da ne bi jeo sestriće koji su sa duplih naloga lajkovali!!1

da ne bi jeo sestriće

hoće li neko ovo pretenciozno svinjče da banuje zbog psovki
il ću morati da mu se najebem mislosne majčice

ako je uopšte ženskog roda kopile koje je ovo okotilo

Nemačka, par desetina godina kasnije, anektiraš, pokolješ pola, ostale utopiš u masu i praviš južni tok...

Mislim da je i austrijski i nemački, a i Hitlerov plan posle bio da se dovoljno proširi koliko je potrebno, i usput da napravi tampon-zonu prema Rusiji (doduše Hitler je hteo Ruse preko Urala) od malih, poluvazalnih, međusobno zavađenih i zavisnih državica, a ne da baš sve anektira. Anektirao bi samo Poljsku, Češku, Slovačku i deo Ukrajine... A to za južni tok, to da.

Ako ovo nije za ban, onda ne znam šta je. Ja ne znam da pišem, ali imam barem malo dostojanstva.

dostojanstveno ćeš da mi jebeš sestriće?

Nisam mislio da ti jebem sestriće, već sam rekao "da ću ti pojesti sestriće". Pomešao si me s nekim, ja sam u fazonu da jedem malu decu. A i ti stvarno, da ti jebem sestriće, haha.

ja ti rekoh šta imam

Nevera, hahaha! Može isprika, evo: Jao, kakvi su mawi i wepi, sve bi ih pojeo.
To se deci govori.

VI i ovako plemenitu temu uspete da zagadite spemom i svađama... Ccccc...

Vlade, iskuliraću sve, ali da mi kaže da sam svinjče, to je već ozbiljna uvreda. Zamisli sad da nacisti kažeš kako mu se baba zvala Sara, a deda David.

Nisi ti svinjče, no mason i sestrić Biljane Kovačević-Vučo

E, Nese, a provalio sam da svi mi malo poletimo kad smršamo. Ja počeo da mrzim debele, a ti jednom kolezi na prvu loptu rekao da je gmazina debela, hehe.