- AKoga boli kurac? Kod se pojebe kad se u temi nalazi nesto sto nije receno u naslovu? Koji kurac?
Pa onda se jebite ovde, evo, niko neće da se buni.
Što se mog predloga tiče, vidim da vam se ne dopada. U tom slučaju sam protiv.
- _
може да се каче фотографије и да нема никаквих праврила онај кога јебу може да избрише пост
- A
Da li ima neko ko je zainteresovan da moderiše samo tu temu? Da bude nešto poput "Rođendani Vukajlijaša".
Ko je zainteresovan, otvori temu, u prvom postu po abecednom redu se unose autori koji su postavili sliku, a ispod imena autora su linkovi do posta sa fotografijom. Ostatak teme da bude prepucavanje koje se može pratiti, a i ne mora. Otvarač teme ne mora biti moderator, svako može da edituje svoj post.
Evo kako bi izgledao prvi post:
Ovo je tema za kačenje, bla-bla, pravila su bla-bla.Autori i fotografije:
***_AJAX_***
***Leprikon***
***YeahBatch***
Itd...
Ukoliko je neko ozbiljan i hteo bi da se cima sa tim, neka mi pošalje PVT i da ne otvara temu dok se ne dogovorimo u narednih dan-dva oko svega.
- М♦
Ja sam za, ko se stidi svog izgleda neka puši kurac.
- В
Oce jebac sigurno. On sere vec po godine kako oce da moderise.
- ADukka
Tako će Ninkine i Smarkove fotografije zaizeti po 3 straneOtvorena bi bila potpuno nova tema. Kad prvi post postane preglomazan, otvara se opet nova tema, a u prvom postu nove teme bude link prethodne i sve tako...
- A
Paninaro, bez fotke u prvom postu, nego link do posta sa slikom. Ovako bi samo prvi post ubio server :)
- S
АХХХХХХХХХХХХХХХХхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
- S
BANUJTE PLINARU JER KAČI PRIVATNE SLIKE !
- М♦
ahhahahahah pani
- A
Dakle niko da se javi. Toliko o temi. Lock.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.