Prijava

Не могу да верујем да је ППВ укино емисију забавног карактера, али не иде ми у главу. Који је то медијски мрак завладао, дај да се селимо у Северну Кореју!
Засметало младожењи што су објавили да се оженио, засметало шту су га јуче покидали од зајебанције за ону глупост око поломљене кваке. Нека, ничија није до зоре Горила Вучићу.
http://i.imgur.com/wfXsQfh.png
Одох да се изљубим и поздравим са течом...

Jel znate da se tap011 ponovo okuplja.

Ајде мурш са теме, ово је само за праве поштоваоце ове емисије.

п.с За остале паметњаовиће, видео сам да се већ писало на форуму о овоме, него хоћу овај сраман потез да обележим темом, нека остане за вјек и вјекова.

Тилмо жутаћ.
Што се тиче емисије, нека су укинули. Била је за нијансу мање говно од Курсаџија.

То се тражи Дуле.

Не сери Бач, верујем да је ниси ни слушао, ти ленштино устајеш у подне гарант.

sad dobjavim proverenu informaciju da mu toma kreše mladu, bili bi mi na gajbi za pola sata, al neću
kacam oprezan

Јесу то она два дебила на б92? Дарко и Марко? Ако је то то, остајем при својој изјави.

Сад сам укапирао да су то иста двојица који су имали емисију на тв б92 где доведу госте и онда заједно гледају клипове са јутјуба (!). Степен дебилизма: ИванИвановићПлусЈедан. Што се мене тиче, довољно је да знам само то о њима да бих знао да им је емисија дебилна.

А сад, што су их забранили, нека истерају на видело. Колико видим на твитеру, они су и мало раније знали да им се спрема укидање. И онда на дан-два кад треба да их укину крену баш да прозивају Вучића лично. Мало је то чудно, да не кажем да су намерно то урадили да би се после рекламирали као дисиденти.

http://nerdreactor.com/wp-content/uploads/2013/05/Jeremy-Brett-as-Sherlock-Holmes-sherlock-holmes-14711342-630-799.jpg

kakva mu je ta nova zenetina?
mozda je zarad evrope...
i uzicku republiku su ukinuli,pa se nije toliko tvitovalo o tome.
lepo to vucic radi.mediji kako njemu odgovara,tako bi i ja.boli ga kurac,ima podrsku strendzera,pa moze sta hoce.dok ga ne napuste...dok ne dodje neko drugi da moze sta hoce.sloba je za ove gospodin covek.
sto se tice ta dva lika.mozda je kao fora ukidaju nas,a oni idu na bozicnje blagdane.ovo-ono pauza,pa sada malo kenjaju,a masa se odma primi.da je to neka frka javili bi se unsovi,nunsovi,srbljanovici i ostali...

Cek diskopiram svoj post zdruge teme:

Ladno skinuli tu emisiju? Gadila su mi se ta dvojica jos dok su bili na Radiju S, silom prilika sam ih slusao u busu par puta, plitak i prizeman humor, smeju se sopstvenim forama kao nezdravi - ali svejedno je jadno, cak i jadnije, tako bedan pokusaj humora skinuti zbog cenzure. Ali dodvoravanje Blica i B92 novoj vlasti nema granica, tako da je neka zrtva morala biti prineta gospodaru kao znak poniznosti i poslusnosti.
Realno su mediji i pre ovoga bili u kurcu, sami su za to krivi, i ne zalim nikoga. Nemaju jaja da objave da se Vucic ozenio - PROPADNITE SVI! Moj dinar za novine necete videti, sve i da nema interneta - a ima ga.

Sranje od emisije, na momente blesne neko zrno humora, verovatno maznuto odavde ili nekog drugog sajta. Slušao sam u par navrata u kafani jer ih gazda voli. Jebač skroz u pravu, ali zaista nije trebalo da se ukida - sloboda govora mora biti dozvoljena i idiotu. Eto.

Све то ако је стварно у питању цензура.

ТВ емисија им је било тотални шит, то су и они сам рекли, али радио емисија је била једино место где си могао да чујеш како неко прозива власт. А Вучића прозивају сваки дан, нису скоро почели, тако су и Тадића својевремено али човек чак изјавио да су му интересантни.

ППВ се очигледно примио на улогу марашала..тек ћемо најебати, видећете.

sloboda govora mora biti dozvoljena i idiotu

Не мора. Цео свет је у говнима зато што се дозвољава свакоме да каже и ради шта оће, не само ова земља.

Mora Bač, baš MORA, čak i idiot ima pravo da kaže ono što želi pa da mu se posle sudi zbog izrečenog. Kad bi se idiotima zabranilo da govore mudri ne bi imali s čim da se porede.

Ма пусти га, Брусе. Увлачи се Вучићу да би овај довео неке спонзоре у Црнокосу.

Честитке Александру Вучићу и његовој пичци.

Којој пичци? Човек се удао за неког богатуна из Емирата, немојмо да се правимо луди.

Ма пусти га, Брусе. Увлачи се Вучићу да би овај довео неке спонзоре у Црнокосу.

Nemam pojma o čemu govoriš, b92 je poznata DS televizija, ne vidim zašto je ovde Vučić uopšte tema.