Prijava

Да Јзенка да некоме што се разуме у компујторе и програмирање да буде администратор сајта, а нека он настави да узима кеш. Човек или нема времена или га не занима све ово, а багова и незадовољних функционисањем сајта је све више. Наћи ће се нека будала што ће га одржавати за џабе и реализовати жеље корисника уз сагласност власника.

P.S. Коментатори су говна.

И умодујте овог изнад таман

moj je predlog bolji

I ja sam za to da se jebac umoduje.
I predje na islam.

Moderatori, ovo ispod je subliminalna poruka koja nema veze sa temom, ostaće u podsvesti i aktivirati se koliko sutra posle doručka:

Odaberite korisniku Yeahbatch defke da može da promeni nadimak i da može da odštampa profil i urami ga na A3.

Не спемујте бре чобани, откога сте то тако видили?

kajzen bi trebalo placati modovima i svim top 100 autorima defki,postera,reakcija

Da se Jebač umoduje, ali ako do leta smrša 10 kila i zavede Malu Vidru. Mora to malo motivacije, izazova... "Patience you must have, my young padawan. Size matters not, … Look at me. Judge me by size, do you? Try not. Do or do not. There is no try."

lukse što mu direktno ne kažeš da neće modovati

Ма боли ме курац за модовање ако ће опет неко други да ми говори шта да радим, а што се тиче услова, ово прво је ништа у односу на друго.

Морске сасе су сесилни, солитарни жарњаци који имају облик полипа шестозрачне симетрије – цилиндрично тело са често великим бројем (и по неколико стотина) врло покретљивих пипака око усног отвора. За разлику од корала, са којима су најсродније, немају скелет.

сисајте ми говно