Prijava

http://www.bosnjaci.net/foto/300_Bosna_Ljiljani_0111.jpg
E pa ovako, mili moji. Vreme je da se stane na put bosancima. Na ulici, na Vuki, u politici- svuda. Naime, iz Bosne nam je došao šljam koji je Srbiju odveo i vodi u propast, počev od- Drašković Vuka, Šešelj Vojislava, koji je najveća podmetačina Hrvata Srbima, Boris Tadić, Zoran Đinđić, Aleksandar Vučić i razna druga bagra. Došla bosna moju Srbiju da vodi. Hvale se republikom Šumskom, kao, taj krljomak od avnojske BiH su oni sami izborili. Pa da vam nije bilo Srbije majke, ne bi ste ni to malo imali. Došli u Srbiju kao izbeglice, ponašaju se kao najgora stoka. Pustiš ih na srbijanski sajt- Vukajliju, oni ga napraviše opančarsko_seljačko_preldžijskim, a neretko i patetičnim, onim posterima sa ijekavicom na neku ljubavnu tematiku sa bebama ili decom. Mi bolećivi na njih, a oni to vešto koriste, evo primera: kad je the rus pre par meseci nudio blowjob za plus, ja se sažalim, arči kredit kod ljudi, šalji peveteove, jer sam se sažalio nakon što mi je rekao da je bio vojnik JNA i da je u ratu izgubio nogu i ostao invalid. Odem ja na temu fotke, kad tamo imam šta i da vidim. RUS OKAČIO SVOJU FOTKU ONO NEKI GOLOBRADI BALAVAC OD PETNEST GODINA PLAFON! KAKVA CRNA JNA PA TAJ SE NIJE NI RODIO KAD JE ONA UGAŠENA. Eto kakva je bosna. Na okupljanju, zavrnuše dobričinu Leprija, opet Srbija plaća bosanski ceh, ko i onomad kad su nam udarili sankcije zbog njih. STOP BOSNI!

Данас је Божић. волите се људи, не ширите мржњу. МИР

CRNA GORO SESTRO MILA PROTIV BOSNE SNAMA BILA!

onim posterima sa ijekavicom na neku ljubavnu tematiku sa bebama ili decom.

љубав је лијепа и на ијекавском!!!! бебе или дјецу на страну

Autor iv ana je dupli od 2 autora, prvi je Kuprovrbaski Zmaj drugi je Ollanik.

Ovog autora banovati po kratkom postupku trajno, a Zmaja i Olanika po 30 dana zato što jebu narod

Mrzi me da citam, ali podrzavam sve protiv Bosanaca!

RADIMFELACIO EHEHEHEHE

Што год да је против ијекавице, једите говна кекекке

Smarko, cg ijekavica ima ultramuževni prizvuk. Bosanska je šljampava, gej i opančarska.

морате задржат босанску ијекавицу да остане права лијепа геј љубав ко бога вас молим. џаба ултрамужевно ако није опанчарски!

Smarko, cg ijekavica ima ultramuževni prizvuk. Bosanska je šljampava, gej i opančarska.

rade,posrci mi cvabalo

Podržavam, al' koji će nam kurac crnogorci? Daj da trebimo gamad dok može. Sve cigane poslati u Bosnu i mirna bosna. Odnosno mirna Srbija, hehe.

Crnogorce uBosnu, i onda zid uz granicu i imamo more i nemamo Bosance. Savrsen plan.