Prijava

VAŽNO: NASLOV TEME JE BIO "JEBEM TI MAJKU..." DOK IZVJESNI CELT NIJE PROMIJENIO ISTI

Gledao sam jedan pornić danas kao neka dva lika sjede kući i igraju nešto valjda na soni kod ovog i onda kao neđe da krenu i ovaj drug od ovoga čija je kuća kaže fazon "važi, samo da odem do WC-a" i ovaj valjda već sjeo u kola sve lagano i tad naiđe majka od ovog lika onako u donjem vešu i zatekne ovog u wc-u i otvore neku priču kako je ona zgodna i kako se njemu digao rac kresnu se. I kao da to nije bilo dovoljno, zamislite još to, svrši joj kralj po faci... ostao sam bez teksta... znači strašno.

Šta bi bio epilog takve situacije? Kapiram da nije odmah priznao drugu šta se desilo ali jednog dana će ga gristi savjest i moraće to nekome reći u povjerenju... Možda čak i njemu.

E sad ono što me zanima je, ukoliko bih nekome jebao majku, kako to da mu kažem? Sumnjam da će se to ikad desiti (osim ako budem klepio neku razvedenu) ali zanima me vaše mišljenje.

Naslov je namjerno u "present continuousu" jer kapiram da je to nešto što se ne može desiti samo jednom...

poserem ti se na temu

Šta je? Jesi se ponadao da ću da isprozivam nekog člana a?

prethodni moj post je namerno u present kontinuosu iako sam se samim njim posrao na temu. poserem se opet.

valjda bi "prezent kontinjuz" bio "serem ti se na temu"

Ispravi to i onda ti možda dam +

ne, ovako si vrlo vesto, da ne kazem graciozno, inventivno sakrio psovku. bas si duhovit i vispren jebote, ne mogu da verujem koliko. poserem se jos jednom.

Jesi ti onaj što se vaćario sa drugovom ribom pa ga grizla savjest i on to rekao a onda ga i drug i riba poslali u pičku materinu?

Brate smiješan si.
Ali ne smiješan kao jadan nego kao duhovit :+)

A ne, to je Maestro. E jbg paziću sljedeći put

E vrati naslov teme nijesi kul.

ode keltu pola palte na toalet papir

Izdrkaj, obriši kurac, obriši histori, ne razmišljaj o implikacijama porno zapleta na život.

http://www.youtube.com/watch?v=_54Y_MIYUo4

NESVANI ZOROMLADA OSTAVIMEMOJADRAGA IOSTAVI PAKAOUDUUUUŠI!

I ti mu nekako kažeš, verovatno pijan, i on ti odgovori jednako pijan, kul i ja tebi karam kevu. I tebi onda mrak na oči, i ti njega pikslom, i on tebe stolicom, i onda dan prođe a godina nikako ili i duže od veka traje dan.

Pa šta, i ćale ti kara kevu, pa ne smeš ni da mu pisneš.

Ne jebe više. Razvedeni kekeke

ја се ложим на те порњаве што имају фазон целу причу, колико контам зову се наугхтз америца , а не оне јадне аматерске форе где почиње са курцем у пичку.

исто сам гледао један, нешто фора, дошао лик код ортака, и њега нешто нема, отишао лик негде бла бла, долази његова кева, фазон уморна са посла, у неком допичњаку, као треба јој масажа, просипа оне најпростије курвањске навлакуше, и он креће од стопала, заврши на минџи, ту је опали, а матора га није примала сигурно једно годину дана, ваљда јој муж оверио.

Ko pisne govno stisne.