Prijava

Bohore svršim ti na ikonu.

Dobro Dželo ajde ono, ponašaj se. Neukusno je jako kad se priča ozbiljno nije čet.

ne znam zasto al sto vise posmatram ovaj naslov sve mi smesnije :D

cigan se bori da ga zovu rom i onda ode na sever da peva:"mi smo cigani,najjaci smo najjaci".koji je to tek bedak.

Stevane, da te ne citiram više jer nema potrebe, delom smo se složili.

Prvo pohvala za priznanje da si se u nečemu složio sa mnom, to je na forumu retkost.

Sada da ti odgovorim na zakone i tih 30 posto. Svako krivično delo izvršeno nad pripadnikom manjine se automatski tretira kao napad na nacionalnu manjinu(ili ostale grupacije), piše u zakonu o zaštiti manjina, porodičnom zakonu, zakonu o zaštiti prava lgbt populacije itd...ako poznaješ nekog pravnika raspitaj se ili pitaj nekoga ko je imao lično iskustvo.

Evo situacije(pod pretpostavkom da si beo, Srbin, Pravoslavac i hetero): da te neko presretne na ulici i bez razloga te odere od batina(golim rukama i nogama) neće odgovarati čak ni krivično nego prekršajno, kazna je uznemiravanje javnog reda i mira i nanošenje lakših telesnih povreda uz novčanu kaznu od 20-40 hiljada dinara u zavisnosti od težine povreda. U slučaju teških telesnih povreda(otvoreni prelomi, gips, kragna...) maksimalna kazna je 30 dana zatvora.

Druga situacija: Vidiš cigana kako prilazi tvojoj šupi(hipotetički) sa pajserom u rukama, izlaziš iz kuće da ga oteraš međutim on je agresivan. Otimaš mu pajser i rukama i nogama ga prebiješ. Cigan izjhavljuje da si mu dok si ga tukao psovao majku cigansku(što verovatno i jesi jer je došao da ti ukrade motornu testeru i zimske gume). Predviđena kazna zatvora je minimum 6 meseci za NAPAD na rasnoj osnovi, versku i nacionalnu netrepeljivost. Kazna može narasti do 3 godine u slučaju većeg stepena povreda.

Nadam se da ti je sada jasno, zakon ih brani a oni te pogodnosti koriste sve u 16.

Još za pandura...brateu, taj tvoj ortak je neiživljeno govedo koje se prijavilo u interventnu(kao i 90 posto njih tamo) samo da bi moglo da maltretira ljude i nosi pištolj sa dozvolom. Ne znam odakle si ali u Beogradu se batine od interventne dobijaju kada god je njima dosadno. Vole da opletu po Ciganima ali nisu ni ostali spašeni, interventna ti je loš primer.

A šetnja ulicom...teže je ciganima jer nije njihova zemlja, logično.

edit: morao sam da prekinem pa da nastavim samo ovo poslednje...pre ce cigan dobiti batine, slažem se, mislio sam da o tome nema potrebe raspravljati. Osim u ciganskim mestima jebiga, mi smo iz ...........selo kod Lazarevca jebiga ne mogu se setim imena sada bezali samo tako. Imam drugara Cigana koji je tamo napravio kuću jer je celo selo cigansko, otišli kod njega da se sprdamo i bili dočekani na nož. I na šipku hehe. Normalna je stvar(ne mislim etički normalna, možda bolje da sam rekao uobičajena) da je bilo ko ko je u manjini bude na udaru. Pa čak i kada blejiš sa 3-4 ribe budeš na verbalnom udaru kao muškarac jer su "muškarci stoka", zar ne?

Slažem se ja sa time, ali ja sam pričao o pravnoj i socijalnoj zaštiti tj o zaštiti države i institucija.

Da, ja imam drugara Cigana i kao što sam već dva puta rekao uopšte ne mrzim Cigane niti bih im ukinuo bilo kakva prava-ja bih samo izjednačio prava svih, to je ono što meni smeta. Dakle nisam zavistan ni ljubomoran već smatram da i Srbi treba da imaju sve pogodnosti koje njihova država daje manjinama.

ja se jednom vracao iz BG vozom za Pezos, i sedne oko mene ciganska porodica, otac, majka, mladji bracni par i nagura se troje male dece, i ciganka bez pitanja, iako sam ja beli covek, izvadi celu sisu da nadoji cigance, a sisa joj smrdela na oznajana stopala,
tako da...

a i stevane ne valja ti primer za tog lika iz interventne, jer ja znam jednog cigana koji hoce da ide u policiju i stalno prica ''jao jedva cekam da bijem SVE bele ljude da im se osvetim za sve''

Ja bih trenutno tukao bilo koga, daj šta daš...

Kako bi bilo do jaja da se snimi neka epska makljaža o Kosvkom boju. Sa sve dodatkom u kojem se prikazuje megasisata mati Obilića dok je kara zmaj.

I to si u pravu. Trebali smo s'kapije da primimo veru ko pičke one najveće i da budemo mirni.

Pa čekaj, zar ne reče da imaš tetovažu nekog bradatog jevrejskog klošara?

I to si u pravu. Trebali smo s'kapije da primimo veru ko pičke one najveće i da budemo mirni. Nemamo časti al ko ga jebe živi se pod boljim uslovima ne moramo da ratujemo jer smo pičke. Što ljudi da se cimaju da siluju kad možemo sami da im podvodimo svoje žene.
Edit: Znao sam ali znao da će tema da se pretvori u ovo tako da je bolje zaključate na vreme jer smo stoka koja ne zna da komunicira normalno.

Ово је гарант неко исто рекао и кад смо од Византије били приморани да примимо хришћанство.

Trebali smo s'kapije da primimo veru ko pičke one najveće i da budemo mirni.

Ко Босанци/Бошњаци? Тамо имаш 4 џамије по метру квадратном и цела земља смрди на лој. Мислиш да су они били мирни и ако су продали веру? Напротив.

И онда дође неко од преко Дрине и прича о србству. И продаји и издаји. Као Кизо. Како вас није срамота? Цела земља вам била и остала турско легло на Балкану. Сад се препирете међу собом и делећи се на православне и обрезане Босанце и кољете се да докажете како сте велики Срби. Или муслимани (!?) И још сте очекивали помоћ из Београда.

Kako bi bilo do jaja da se snimi neka epska makljaža o Kosvkom boju. Sa sve dodatkom u kojem se prikazuje megasisata mati Obilića dok je kara zmaj.

Nešto u fazonu Gospodara prstenova, 3D. Ali nemamo mi više glumaca za to. Zamisli taj kasting...

hahahah najjaca stvar je kada "pravoslavac" prica nesto o prodaji vere. PA TI SI PRVI PRODAO VERU PRAVOSLAVAC DECHKO!

И онда дође неко од преко Дрине и прича о србству. И продаји и издаји. Као Кизо. Како вас није срамота? Цела земља вам била и остала турско легло на Балкану.

Imaš li pojma koliko bi bilo muslimana u Srbiji da im sistematski za vreme ustanka nisu paljeni gradovi, da nisu isterivani ili se sami iseljavali u Tursku, ne želeći da žive u neverničkoj zemlji. Isto bi bilo i u BIH da je 1875. Nevesinjski ustanak uspeo i da je Austrijanci nisu okupirali.

Jeste, baš to. Pa ono, Nikola Kojo bi bio neko glavno mudo, i onda bi Toplica Milan pimplovo jaje i tako to. Ko i svaki naš usrani film.

Scouser, dok si se mućo u jajima ovdje se ratovalo i ginulo. Beogradžani su za to vrijeme jeli burek kod Bljerima i drkali na Doris Dragović i Tajči. I Sanju Doležal.

Па није то исто јебем вас, нама је цео успон државе и култура, златно доба грађено на основу православља и хришћанства (не кажем да је оно одговорно, него на њему и око њега је грађен култ). Само са тим можемо да се поистовећујемо.

Enemi, to nema veze.

Jeste, baš to. Pa ono, Nikola Kojo bi bio neko glavno mudo, i onda bi Toplica Milan pimplovo jaje i tako to. Ko i svaki naš usrani film.

Jedino mogu da zamislim onolikog Bodu Ninkovića kao Marka Kraljevića. A Sergej bi bio Vuk Branković. Samo ne znam ko bi bio Obilić. A Kojo bi bio Bajazit, sto posto. Ivana Žigon - kosovka devojka. Mirjanu Joković bi silovali Turci, uglavila bi se tu neka epizoda :)

Да ли стварно верујеш да је ходање улицом подједнако безбедно, односно ризично за тебе, Циганина и геја? Или можеш да признаш да они имају веће шансе да најебу него ти?

Тео сам о овоме нешто. Исти ти је курац, апсолутно исти. Знам толико примера да су људи нападани без икаквог реда, логике и повода, тако да то да ли је неко геј или ром, исто му се вата. Проблем са дискриминацијом је што не могу да се запосле и томе слично, јер људи контају, е овај је ганци он ће да ме покраде, овај је геј он ће да онанише за радним столом и тако то.