Prijava

POČELA DRUGA SEZONA, PAZITE NA KVARIŠE!

Sama uvodna pesma je objasnila, Leonard Koen, fak jea!
https://www.youtube.com/watch?v=N3HbrfV0hJM

Elem, odlična prva epizoda, lagano nas upoznala sa likovima.
Rej Velkoro (Kolin Farel) klasičan alkos bad cop. Maltene, kriminalac sa značkom.
Lik Rejčel MekAdams je nedojebana pandurka sa porodičnim problemima i sestrom bivšom narkomankom, a sada pornićarkom. Ćale joj neki religijski guru.
Vins Von može da dobro odradi ulogu. On je gradski tajkun, kako izgleda, nekada strah i trepet.

BIČE JEBAČINE!

Jedva čekamo narednu epizodu!

Gledao sam prvu sezonu koja je bila odlična, nadam se da će isti posa odraditi i sa drugom. Nego razmišljam se sada da li da sačekam da izađu sve epizode, ili da gledam epizdou po epizodu. Svakako je bolji doživljaj kada se sve odgleda u cugu, ali me mrzi da čekam, večita dilema. :)

Gledaj, pošto ja planiram da posle svake epizode ispojlujem pomalo na temi. Realno, prva epizoda je bila do jaja uvertira, čak je i počelo donekle slično kao sa prvom sezonom. Moja preporuka, gledajte čim epizoda izađe!

Naravno nije problem ni da se gleda epizoda po epizoda, pa sve odjedared.

добра она вонова наранџаста, једва чекам да гледам како се јебе

Hvala Mickey. Ima li neko sekundarno misljenje, oce li liciti na nesto? Uvodna tema sranje, jebeni recitator i par camuga nesto zavijaju. Ne kapiram sto menjaju kad nesto valja, sta fali House of cards ista jebacka tema i uvek je slusam.

Ja se uzdam u jebačinu Rejčel MekAdams, pošto je celu karijeru glumila neke fine cure, nije čak ni dekolte pokazivala.

Koji je ovo film, bog te jebo?! Zar sam toliko neupućen? Mada, za nju mi je prva asocijacija The Notebook, tako da nemojte zameriti.

Evo ga prov, iskopah. Iz ovog je filma.

http://www.imdb.com/title/tt0280970/

Gonzo, ovo su rani radovi, tako da ćeš oprostiti što nisam upućen. Ne znam ko će koga prvo jebati. Da li će Velkoro Vonovu ženu (ona glumi Meri Votson u Ričijevom serijalu o Šerloku Holmsu) ili će biti nešto između MekAdams i Vudrua... Svejedno, neće manjkati jebade! :trlja ruke:

Prov čini mi se da joj je to bio i prvi film koji je snimila. Ni ja ga nisam gledao, ali ovi gifovi već veoma dugo kruže po netu, zato mi je i bilo čudno da ne znaš.

Slabo pratim te razgolićene gifove, još uvek se držim klasičnog snimka, ali moram priznati da ima veoma fine sisiće, koje će - nadam se - pokazati u seriji. :)

Već ima materijala za brdo (besmislenih) teorija kao i u prvoj epizodi :D

Sama pesma ima stih

I had to leave, my life behind/I dug some graves, you’ll never find/I was not caught, though many tried/ I live among you, well disguised.

Šta reći

ok, početak malo smorio, al mi je kraj bio do jaja

Farel - mislio sam da će malo kompleksniji mentlni sklop da ima (tipa Rast Kol), al izgleda da je ipak klasični debil sa puno sranja u životu
Mekadams - dobra pička, al su previše toga odali o njoj u prvoj epizodi (scena sa sestrom je totalni fejl, pogotovo kad ova otriči na kraju konverzacije, koji kurac many lol?
Tejlor Kič, kako se već zove - on mi se najviše sviđa
Kičova riba - prepička
Vins Von - slabo, mislio sam da će bolje da odradi iako je još rano da se sudi (a i drugačijeg lika sam očekivao skroz)

intro pesma je kurac realno, valjda neće nju da teraju do kraja

Benisijo, nemoj ostrašćen u startu biti! Elem, nigde ove pesme nema. Izgleda da je napisana posebno za ovu scenu u seriji i fantastično se uklopila u ambijent.

https://www.youtube.com/watch?v=QOqzziWdVzk

фино је кренуло, туљану се свиђа прва епизода

Данас одгледао прву епизоду и сад сам се обрадовао кад сам видео да ће излазити на сваких 7 дана. Не знам зашто сам утриповао да би могло на сваке две, то би био смор.

KOliko epizoda će biti opet 10?