Prijava

Bohore, koje ti je omiljena kuća?

Bohore, koje ti je omiljena kuća?

Javna kuća

Loool, lucidni ste. Brawo!

Lucidnost višespratna je!!!!

Бохор нуб воли гот

Гот смеће

hbo je verovatno najprecenjenija televizija na svetu
to je pokazala i ova serijaa i got

hbo je verovatno najprecenjenija televizija na svetu
to je pokazala i ova serijaa i got

Osim sto zaostaješ u sportu vidim da ti ni televizija nešto ne ide. Probaj sa nečim jednostavnijim...disanje recimo i tako te elementarne stvari.

Od televijzije koja se plaća širom sveta bi trebalo očekivati više od jedne vrhunske sezone po seriji mislim na prvu sezonu gota i ove serije.
Ajde pošto meni ne ide reci mi neko kultno ostvarenje sa hboa da nisu sopranosi i žica
Ovo sranje od serije gde sezona ima 8 epizoda a 4 su bukvalno smor ne može da se zove dobrom serijom pa sve da je prva sezona bila 10 puta bolja.Got je tek sranje pogotovo od treće sezone
EDIT ovu scenu bi i rts bio blam da pusti i to posle žike šarenice i sina dragana
https://www.youtube.com/watch?v=lsioCjw6130

Ajde pošto meni ne ide reci mi neko kultno ostvarenje sa hboa da nisu sopranosi i žica

Pametnom dosta. Skupa produkcija + pirati, nemaš dovoljne pare da napraviš + glumci se pokondire kad postanu popularni.

Odgledah upravo siedmu ep. a nocas je poslednja. PA mater mu jebem nzm sta da mislim

Nekako sporo gradili pricu do 5-6 i sad ce bum bum sta? Mada svidja mi se nije toliko lose, svakako bolja prva, mada i ova je ok bila za pracenje.. Mozda izgleda bolje kad se pogleda sce odjednom

Sutra finale sezone, očekujem od kreatora serije bar jednu djelimično dobru scenu i jednu nerazjašnjenu situaciju na samom kraju!

GoT zbog premnogo likova stvarno pati, jer sigurno za 2/3 glumaca i glumica možeš slobodno reći da su u najboljem slučaju prosek, ako ne i loši. Prva sezona je imala kvalitet jer je Šon Bin klasa za sve glumce u seriji. Inače dobar glumac, koji ne dobija dobre uloge. Za prelaznu ocenu su odglumljeni, po meni, Tirion, Sersei, Tajvin (mnogo markantna lobanja), Bron i Varis, i meni mnogo gotivni Davos. Rob Stark, njegova žena, Smrad, ona drolja od Tajrela, Sansa, Barateon buljaš, Melisandra, Beliš (iako je gotivan lik) i većina su podosta tanki po pitanju glume. Skoro sam čitao da su za sledeću sezonu unajmili Ijana MekŠejna, koji je mnogo jak glumac i ima jedan od najjačih britanskih akcenata i može čuda da napravi.

Elem, što se TD tiče, iako je ova sezona tanja od prve, ipak je serija sasvim dobra i bolja od većine ovog žanra koji ide. Jeste scenario tanji, ali Velkoro je mnogo dobar u ulozi.

Kobjasn od scene!
https://www.youtube.com/watch?v=EL3AuyOfBtI

Meni je ovaj serijal gotivniji. Ni prosli se nije zavrsio cini se kako bi trebalo sve je bilo otvoreno do zadnje epizode i onda su na kraju strpali sve nekako navratnanaos i sasekli i to je to. Zadnja traje 90''

edit GoT sam prestao da gledam posle par epizoda 2gog serijala, msm kad su Dzejmiju osjekli ruku

и мени је готивнија ова сезона

Pa tako je HBO uradio i sa svoje dve najbolje serije. Vole oni tako da te zatrpaju i posle naprave minimalistički kraj, bez megalomanije i hepi enda. U Žici je poenta da je sve ostalo na istom: kriminal i korupcija ostaju, jedni se zamenjuju drugima, idealisti ne pobeđuju. U Sopranovima su malo eksperimentisali, ali se sve završilo očekivano - metak u vugla. U prvoj sezoni TD su te navodili da misliš da će biti neki nenormalan kraj, gde ćeš zinuti, kad se sve svelo na par ljutih lobanja i debelog lika koji jebe svoju sestru. Naravno, ne treba zaboraviti i ogromnu reklamu Camela kroz čitavu sezonu.