Prijava

Medvjediću, plagijati se danas brišu i ne odabiraju (osim slučajno, ali se odmah reaguje), a ti daviš već sa tim posterom koji je skoro godinu dana star. Taj nećemo dirati, tada je promakao i ćao. Imaš komentar i na posteru.

E, a pričitajte sada nešto dojajno...

Gledala Severinina keva video i pita je zaprepašćeno:
- Kćeri, pa ti piješ!?!

Hahahahahahahahaha

Ne znam zasto ste editovali pravila na temi za postere, a ne na reakcijama ili definicijama? Jasno je da vecina plagijata ne moze da se otkrije u roku od 24 sata.
U redu je, dakle da kazete da cete obrisati definicije cak iako su prezivjele 2-3 godine, skorasnji primjer iz popularnih, a posteri su kao ok.
Nisam rekla da treba da se brise, ali svakako mu nije mjesto tamo gdje jeste sada.

Ćuti bre međediću! Ćuti!
Rekao ti je Agi posao!
Ćuti!
Ćuti!

EDIT: Šta je istetovirano Sjeberini ispod pupka? Objekat je pod video nadzorom

EDIT: Ha ha ha!

Pozz za papeta prvog među jednakima kada govorimo o balkanskom ogranku čuvara Hristovog groba. Kakosi?

zasto bi neko lovio plagijate?ako navatas slucajno,pa i da kazes.a i realno koga boli kurac.ne jede niko leba od toga.

Definicije su mnogo lakše pretražive od postera. Objasnio sam ti i tamo zašto nema poente brisati poster posle toliko vremena. Hajde da je odabran u poslednjih par dana, pa da ga skidamo iz odabranih, ali sada...

Ziga me nesto leva plecka i kasno sam juce popio kafu, pa nisam mogao da zaspim do 4, a ustao jutros pre 9. Tesko mi je :(((((

zasto bi neko lovio plagijate?ako navatas slucajno,pa i da kazes.a i realno koga boli kurac.ne jede niko leba od toga.

+1

Ne znam zašto nekoga boli kurac što je nešto odabrano. Imaš + i - pa ocijeni, ne moraš da plačeš ako je odabrano nešto što nije tvoje a ubijeđen si da imaš boljeg sadržaja od dotičnog.

Ne kažem ovo lično medvjediću, nego generalno svima koji kuknjave "aaa zanšto je ondambrano onvo?" ili "Plangijat!!! Evo van link pa vinđite i obrinšite!!!11"

Kao da im se svaki put kada se desi tako nešto iza leđa pojave neki goli brkati rvači iz Turske sa polnim udovima u rukama i stoje tu dok god se ne obriše defka/poster/reakcija.

Ziga me nesto leva plecka i kasno sam juce popio kafu, pa nisam mogao da zaspim do 4, a ustao jutros pre 9. Tesko mi je :(((((

Žaomi te :-(((((((((((((((((((((((

Joj, pazle, ti nesto pricas, a ti prvi ne dajes + ili - vec moras nasiroko da obrazlazes da je neka defka losa... umjesto da ocijenis i cao.

Nama Medvjedić mnogo pomaže, prijavljivanje plagijata nam znači, posebno što nas se među modovima premali procenat trenutno bavi posterima i reakcijama, a nadam se novim moderatorima baš na tom polju. Samo kažem šta ne treba prijavljivati i zbog čega. Promaklo, dogodi se.

SEVERINA JEBE!

posebno što nas se među modovima premali procenat trenutno bavi posterima i reakcijama

Ko je obrisao fejsbuk od BezDeranjaMolim? Definicija je u pitanju.

Ko je obrisao fejsbuk od BezDeranjaMolim?

Obrisao bih je ja sad, da je živa.

То само Змај јури ко плагира смрдљиве реакције и качи их цео дан на чет ко да некога боли курац за то, трипује да је модератор.
Укините реакције!

Obrisao bih je ja sad, da je živa.

:(

neke me fore smaraju a neke manje
smaraju: ulazak Srbije u EU praćen slikom zatvorenih vrata, i slične fore gde se ukazuje da neće nikad ući. Ivica - prase fore smaraju.
može: dinkić-lopov fore, čeda - droga fore, krkobabić -starost fore, i još neke.
fore sa severinom nekad budu ok, a nekad smore. više su ok.

Pa gledaj, ne mora da znaci da je svaka fora na tu temu losa. Npr. kazes fore Ivica-prase smaraju. Zavisi samo kako se realizuje.
Evo, ovo je dobra fora
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201401/655556/ceco-vrati-ivici.jpg

Pa gledaj, ne mora da znaci da je svaka fora na tu temu losa

Dobro ta nije loša.
možda su najsmaračkije fore sa čak norisom, ove političke nekad i naprave ozbiljni ljudi pa budu ok, ali sa čak norisom prave likovi između dve i jedanaest godina, skoro uvek su glupe.
pozz